2009 Kasm Anneleri

günaydın canım hoşgelddin kızın o tarihlerde gelebilir çünkü aramızda bi 2 gün var benim doktorum bebeğin durumuna bakarak ekim ortası yada sonu olabilir dedii nstye giricem 9 ekimde sen girdinmi hiç martcım hayırlısı ve kolaylıkla gelsin bebişlerimizz inşş

Ben bu cumartesi ilk defa girdim nst ye herseye normal dedi bir daha 2 hafta sonraya cagırdı, iki hafta içindede doğurmayacagımı söyledi. Dr dedi ya çok eminim bu iki haftadan, rahat davranıyorum yani:)

selam kızlar nasılsınızzz bakalımm ben bugün bi garibim eşim istanbula yolcu sankii yutdışına çıkacak adam bi büyüdükü gözümdee akannehir gecede bebek çok kasıldı karnımdaa sancı gibii bişeyler olduu hafif bel ağrısı bu arada erkek bel ağrısıyla gelirmiş kızı olan adet sancısı gibii çekermiş büyüklerin yalancısıyımmsositososito
selam canm iyiy herkes sen nasılsın?
ayy evet ya kociş dışarı gidince ben de fena oluyorummmm
ayy erkekler bel ağrısıyla mı geliyyymişşş
ondan dr bana belden başlayan kasıklara inen ağrıda hemen gel doğumu durdurururz dediiiii
kız büyükler bilir böyle şeyleriii
herkese günaydınnnn hihoyyyt
günaydın tubişşşşşşşşş
Günaydın bayanlar,
Ne var yani bende minik kuşum ya 27 yada 28 ekimde gelsin istiyorumdelikafadulden
günaydn cnmm
vaktinde gelsinler ayol karnımızda bakımı daha kolayyyy :roflol:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

amaana günaydın
bugün ne şenlikli oldu burası kalabalıklaştık oleeeeeeeeeee

Ben bu cumartesi ilk defa girdim nst ye herseye normal dedi bir daha 2 hafta sonraya cagırdı, iki hafta içindede doğurmayacagımı söyledi. Dr dedi ya çok eminim bu iki haftadan, rahat davranıyorum yani:)

oo iyi ozaman kaydirigubbakcemile5benide nstden sonra takibe alıcakmışş hayırlsıı yürüyüşlere başla dedii öğlende eşim köye bırakıcak benii annemlerde kalıcam orda yürüyüş yaparım artıkın havada buzzz gibi ama iyice giyinirim napiyimm

ben istemiyoom yoksa iznim yanacamuşş :roflol: :roflol:
bence bu da bencillik ama ben evde yatmak istiyom 3 haftaaa

günaydın adamım bende erken istemim yaaaa tam vaktinde gelse hayırlısıylan sağlıklı sıhhatli ne kaaa güzel olucuk yaaauww
şu izin meselesi gerçekten çok saçma ve karışık ver 16 hafta kim ne zaman doğurursa doğursun alla allaaa erken doğum yaptım deye önceki izinlleri kesiolar gıcık oldummmmmm :kızgın:
bu arada 37 yi bekleme şartın yok dr yeni bi rapor duzenlesin ve ayrıl istiosan :CüvCüv:

selam canm iyiy herkes sen nasılsın?
ayy evet ya kociş dışarı gidince ben de fena oluyorummmm
ayy erkekler bel ağrısıyla mı geliyyymişşş
ondan dr bana belden başlayan kasıklara inen ağrıda hemen gel doğumu durdurururz dediiiii
kız büyükler bilir böyle şeyleriii

günaydın tubişşşşşşşşş

günaydn cnmm
vaktinde gelsinler ayol karnımızda bakımı daha kolayyyy :roflol:

amaana günaydın
bugün ne şenlikli oldu burası kalabalıklaştık oleeeeeeeeeee

günaydnlar sekerim opuyorumnanaktan

günaydın boncukum geçmişe bakıyodum iyiyiz canım evdeyim bayram öncesi başladı iznim genelde dinlenme halindeyim özlemişim evde yatmayı sen nasılsın

ben iyiyim canım ben zaten evdeyim ya o yüzden sıkılıyorum artık sabırsızlanıyorum tabi bide heyecanlanıyorum ...............

selam kızlar nasılsınızzz bakalımm ben bugün bi garibim eşim istanbula yolcu sankii yutdışına çıkacak adam bi büyüdükü gözümdee akannehir gecede bebek çok kasıldı karnımdaa sancı gibii bişeyler olduu hafif bel ağrısı bu arada erkek bel ağrısıyla gelirmiş kızı olan adet sancısı gibii çekermiş büyüklerin yalancısıyımmsositososito

destiiiiii şimdiden allah kavuştursun cınımmmmmmmm ama sen kendine bi dunya iş bulursun enişte gelene kaa onnarnan uğraşırsın gııı sen işleri bitirmeden çıkar gelir adam merak etmeeeeeee kül kedim benimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

kıssssssss bu arada bana son gunlerde hep böle karnım kasıldığında adet sancısı gibi sancı geliooooooooooo akannehirakannehirakannehir hatta ablama didim abuu sanki adetim bu nası bi sancı deye ayyyyyyyy çokkkkkk tırsıyorummmmmmm akannehir
neysem eminönünde doğurmadan geldim ya oğa da şukur gıııı sositososito

oo iyi ozaman kaydirigubbakcemile5benide nstden sonra takibe alıcakmışş hayırlsıı yürüyüşlere başla dedii öğlende eşim köye bırakıcak benii annemlerde kalıcam orda yürüyüş yaparım artıkın havada buzzz gibi ama iyice giyinirim napiyimm
dikkat edin yürüyüşü uzun yapmayın yarım saat yeterliymiş....
günaydın adamım bende erken istemim yaaaa tam vaktinde gelse hayırlısıylan sağlıklı sıhhatli ne kaaa güzel olucuk yaaauww
şu izin meselesi gerçekten çok saçma ve karışık ver 16 hafta kim ne zaman doğurursa doğursun alla allaaa erken doğum yaptım deye önceki izinlleri kesiolar gıcık oldummmmmm :kızgın:
bu arada 37 yi bekleme şartın yok dr yeni bi rapor duzenlesin ve ayrıl istiosan :CüvCüv:
ewet ya çok saçma ben de en iyisi hepsini kullanayım belli olmaz bu zamane veledinden dedim 32de ayrıldım valla oturuyorum evde:)))
günaydnlar sekerim opuyorumnanaktan

canm özlüyodum seni çok
iyi ki sık gelebiliosun bu aralar :1hug:

uyanabildin mi nan düdük naniknanik

uyandımmmmmmmm kafamçokkarıştı yaa benim heruf saatini 7 ye kuriii 7.30 kalkii yarım saaat o irrenç alarm sesini dinlimm ıyyy ifrit bişi yaaa :kızgın: neyseki soradan yine uyuyom ama gece 3 gibi çiş nöbetlerim oluy sora iki saate zor uyuyom haa bundan sora teheccüd namazı falan mı gılsam gıı boşa gitmesin uykusuz geceler :jeyyar:

ben iyiyim canım ben zaten evdeyim ya o yüzden sıkılıyorum artık sabırsızlanıyorum tabi bide heyecanlanıyorum ...............

o heyecan hepimizde var canım ama ben hep dua ediyorum vaktinde gelsin diye dr ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor hayırlısı sağlıklı olsunlarda çoğu gitti azı kaldı

kızlar nst ye kaçıncı haftada giriliyo yahuuu......

34 haftadan sonra baslıolar cnmmopuyorumnanaktan

yeni gelen kızlar hepinize günaydın

saol cnm sanada günaydın opuyorumnanaktan

dikkat edin yürüyüşü uzun yapmayın yarım saat yeterliymiş....

ewet ya çok saçma ben de en iyisi hepsini kullanayım belli olmaz bu zamane veledinden dedim 32de ayrıldım valla oturuyorum evde:)))

canm özlüyodum seni çok
iyi ki sık gelebiliosun bu aralar :1hug:

ay canım saolasın allah razı olsun hazırlıklar bitti yaaa artık daha rahatım dün doktora gittim 10 gün içinde beklemiom bebeği ama on gün sonra her an gelebilir dedi ondan bende son demlerimde takılıom buralara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X