2009 Kasm Anneleri

benimki 3 kg olmus teyzesi bide 10 gün içinde beklenmio haftada 200 gr alcakmıs artık ee ongünde 400 gr eder doğsa bile kuvez ihtiyacımız olmazmıs allaha sükürzemuszemuszemuszemus
maşallah mete asrın a:nazar: benimkide 34+1 de 2800 dü. bakalım benimkide büyük ihtimal 3500 doğar en az diye düşünüyoz hayırlısı olsun bakalım.
bebekin ciğer gelişimi hangi haftada tamamlanıo ya tam bi zamanı varmı ki yoksa her bebikte farklı olabiliomu hani erken doğum falan olursa alah korusun insan en azından gelişimi tamam diebilse daha rahat olur içi dimi

okuduğuma göre 34 de tamamlanıyormuş

maşallah mete asrın a:nazar: benimkide 34+1 de 2800 dü. bakalım benimkide büyük ihtimal 3500 doğar en az diye düşünüyoz hayırlısı olsun bakalım.

okuduğuma göre 34 de tamamlanıyormuş

sizde maşallah canımcım sağlıklı olsunda kilo mühim değil opuyorumnanaktan

Kızlar kusura bakmayın size laf yetiştiremiyorum aynı zamanda çalışıyorumda:sinifsinif:

Benim beklenen doğum tarihim 1 kasım ama ben 4-5 gün önce istiyorum sadecesırnaşık şey

Bu arada dr banada dediki, eğer bundan sonra bebişim gelse bile, beklenen büyük bir sorun olmazmış zaten (tabii yine herseyi Allah bilir), rahatladık biz yani. Ama tabii ben bankada doğurmak istemiyorum yinede beklesin daha kuzum:)

hee kıl tabii ben onu sabah namazına ayarladım gıı saate falan gerek kalmıyo gari çişim sağolsun namaza kaldırii beni :roflol: :roflol:

çişini mi terbiye ettin nannnnnnn hangi saatte geleceni mi emredisin vay anasını bide bu karuya şuursuz diiyik haaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

benim beklenen doğum tarihim 30 ekim ama doktorum 10 gün sonra yanına kim gelecekse cağır gelsin dedi ama belli olmaz normal dogum bu bakasın 41 haftada da gelebilir dedi :))

napıım hazırlıklar bilmem neler derkene zaman gectigitti aha simdide sıpa geldi gelecek anca zaman buldum valla saol şekerim ya beğendinmi yeni ismimizi babamızın ısrarıyla böle oldu zemuszemus

nan du sende koyarun su süsleride halledem ondan sonraaaazemuszemuszemuszemus
doğurmadan koy haaa :olmaz:
kartanesi sanada bu gidişinde der doktor canım unutursada sen hatırlat kaydirigubbakcemile3

esas netice zate bu haftalardan sonra alınıyormuş canımcımm:jeyyar:
hee diyem baarii
bebekin ciğer gelişimi hangi haftada tamamlanıo ya tam bi zamanı varmı ki yoksa her bebikte farklı olabiliomu hani erken doğum falan olursa alah korusun insan en azından gelişimi tamam diebilse daha rahat olur içi dimi
kızlarınki erkeklerden önce gelişiimiş bi onu biliyom kaydirigubbakcemile2

Kartanesi hangi alemdesin demişsin tatlım, buralardayım sürekli yazdıklarınızı okuyorum ancak bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum.

ayy ben de ben de
dellendinmi nan izin yanar o zaman benim aklım fikrim şu 3 hafta yatmakta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şu an bebişe konsantre olamiim :roflol:
Kızlar kusura bakmayın size laf yetiştiremiyorum aynı zamanda çalışıyorumda:sinifsinif:

Benim beklenen doğum tarihim 1 kasım ama ben 4-5 gün önce istiyorum sadecesırnaşık şey

Bu arada dr banada dediki, eğer bundan sonra bebişim gelse bile, beklenen büyük bir sorun olmazmış zaten (tabii yine herseyi Allah bilir), rahatladık biz yani. Ama tabii ben bankada doğurmak istemiyorum yinede beklesin daha kuzum:)
hee bana da öle dedi manyak dr. ama baa ne yaa ben de burdan gitmek istemiimm
çişini mi terbiye ettin nannnnnnn hangi saatte geleceni mi emredisin vay anasını bide bu karuya şuursuz diiyik haaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
tabi kızııımm ne sandıııınn :roflol: :roflol:

35 haftadan itibaren genelde bebekler ciğer yada solunum sorunu yasamadan dogarlarkaydirigubbakcemile5

maşallah senin bebişinede doktorum son derece normal olması gereken gibi dedi boyu kactı desti senin benimki 48 cm olmusss:nazar:

tüm bebeişlere maşallah barekallahh canım bana doktor 34 haftadasın ama bebek 37 haftaya uyumlu dedii kaç kez ölçtü buda normalden biraz daha iri bebek olabilir onun göstergesi dedii bide ramazanda hep niyetliydim ya ben gelişmedimii acaba diye derken doktor tam aksini söyledi boyunu demediii kesin net belli olmuyormuşş

senin bebeğin yüüznü görebildinmii benimki aşağıdaydı kafasını gördük ama yüüznü göremedik normal doğuma hazırlanıyomuş velett

tüm bebeişlere maşallah barekallahh canım bana doktor 34 haftadasın ama bebek 37 haftaya uyumlu dedii kaç kez ölçtü buda normalden biraz daha iri bebek olabilir onun göstergesi dedii bide ramazanda hep niyetliydim ya ben gelişmedimii acaba diye derken doktor tam aksini söyledi boyunu demediii kesin net belli olmuyormuşş

senin bebeğin yüüznü görebildinmii benimki aşağıdaydı kafasını gördük ama yüüznü göremedik normal doğuma hazırlanıyomuş velett

maşallah cnm benm sata göre 30 ekim ama usg ye göre 20 ekim cıkıo doğum bakalım hayırlısı olsun canımcım dönmüş suratını benimkide gözükmüo artık kanala inmiş beyefendiii:kedi:

34 haftadan sonra baslıolar cnmmopuyorumnanaktan

ay canım saolasın allah razı olsun hazırlıklar bitti yaaa artık daha rahatım dün doktora gittim 10 gün içinde beklemiom bebeği ama on gün sonra her an gelebilir dedi ondan bende son demlerimde takılıom buralara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm dikkat et kendine:))) ay ne heycanlııı... içim bi fena olduuu...
kızlar benim kızım sağ tarafıma yerleşik duruyor sürekli dokunuyor hissediyorum acayip sert elime geliyo vücudu resmen yaslanmış duruyo.ama dokunduğum hatların neresi olduğunu ayıramıyorum bi türlü siz anlayabiliyormusunuz acaba.............
benim bebeğin başı mı poposu mu anlamıyorum iki tarafı da şişiriyor bazen ama elini ayağını anlıyorum parmacıklarına bile dokunuyorum ayyy yerim ben o minik elleriniiiiii benmbebek yan yatıyo daha dönmedi anladığım kadarıyla ay dönse bariiii
canım aslında belli bir haftası yokmuş doktor duruma göre veriyor esas netice 34.haftadan sonra alınıyormuş.doktorun yalancısıyımm kaydirigubbakcemile2

şekercik zaten yarım saat ancak yürüyebilirm sonraa wcye gitmem gerekiyorrkaydirigubbakcemile3 biraz evi toparliyim ev kalkmış gidiyor öğlende çıkıcam rezil gibi bırakmiyimm
tamam canm kolay gelsin ay ben de çişe taşınmaktan yetişemiyorum yazmayaaaa
ohh yalnız deilmişim kaydirigubbakcemile5 benimkide 3 kg olmuştu 34 haftalıkken herkes tosun olcak bu deyi diyip kafa bulmuşlardı benlen bana doktor şu halinde doğsa küvöze ihtiyaç yok demiştii ne çabuk geçti zaman yaa cinsiyetii bellimi derkene şimdii nelerii konuşuyoruzz 1 aya kalmaz sütüm yetiyormu gazı varmı diycezz inşş
ay evet ya neler neler konuşuyoruz inanamıyorum hele ben kendime hiç inanamıyorum geçen yıl bu zamanlar iki gözüm iki çeşme ağlıyodum adetim bir hafta gecikmişti ama negatifti sonuç benim hiç bebeğim olmıcak mı diye harap etmiştim kendimi bi de tatildeydik kocam da ben sana hamile kaldığında bu laflarını bak nası hatırlatıyorum die tehdit ediydi benii Allahım şükürler olsunnnnn :Saruboceq:
benim beklenen doğum tarihim 30 ekim ama doktorum 10 gün sonra yanına kim gelecekse cağır gelsin dedi ama belli olmaz normal dogum bu bakasın 41 haftada da gelebilir dedi :))
evet belli olmaz ama cnm genelde bu veletler aceleci oluyor ekim analarına bakın çoğu doğurmuş....
ay doğuruncada koyarun nan içind emelekim yatarkene daha güsel olmasmıııızemuszemuszemuszemus

hayır biz bi boş bi dolu resim isterükkkk

ay doğuruncada koyarun nan içind emelekim yatarkene daha güsel olmasmıııızemuszemuszemuszemus
pek güzel olaarr
maşallah cnm benm sata göre 30 ekim ama usg ye göre 20 ekim cıkıo doğum bakalım hayırlısı olsun canımcım dönmüş suratını benimkide gözükmüo artık kanala inmiş beyefendiii:kedi:
kanala inmiş mi gıı akannehir
hee çok gizli yazıyon hee bende heçç görmüyomm hacıı :1shok:

hade bee gördünmü o kaa boşuna uğraşmışımm :roflol: :roflol:
aldınızmı nan picamaa

tünaydın kızlar bögün naalsınız
tünaydın herkesler iyi keyifler de yerindeeee sen nasılsınnnn
ayy kanala da indi heee farklı bişey hissediyomusun kanala inince benimki inmiyo daha sanırsam
kızlar ya avatarıma bakın bi göbeğim aşağıdamı görünüyo?

ayy çok güzel picama sabahlık takımı beğendik beden yoktu sipariş verdik şekerimmm zemuszemus hemde çok ucuz yaaaaaaaaaaaaa sositososito

kaçaymış gııı
ben de filizin koyduğu takıma bittim yaaa
allamm pijama gecelik sabahlık mannağı oldumm

Back
X