2009 Kasm Anneleri

ayy sabah sabah çeneniz düşmüş beaaa
ne kadar çok konuşmuşsunuz gıııı
sıkıldım okumayom işte geçmişi
bne bi yandan da kocişe yemek hazırlayomm

cnm dikkat et kendine:))) ay ne heycanlııı... içim bi fena olduuu...

benim bebeğin başı mı poposu mu anlamıyorum iki tarafı da şişiriyor bazen ama elini ayağını anlıyorum parmacıklarına bile dokunuyorum ayyy yerim ben o minik elleriniiiiii benmbebek yan yatıyo daha dönmedi anladığım kadarıyla ay dönse bariiii

tamam canm kolay gelsin ay ben de çişe taşınmaktan yetişemiyorum yazmayaaaa

ay evet ya neler neler konuşuyoruz inanamıyorum hele ben kendime hiç inanamıyorum geçen yıl bu zamanlar iki gözüm iki çeşme ağlıyodum adetim bir hafta gecikmişti ama negatifti sonuç benim hiç bebeğim olmıcak mı diye harap etmiştim kendimi bi de tatildeydik kocam da ben sana hamile kaldığında bu laflarını bak nası hatırlatıyorum die tehdit ediydi benii Allahım şükürler olsunnnnn :Saruboceq:

evet belli olmaz ama cnm genelde bu veletler aceleci oluyor ekim analarına bakın çoğu doğurmuş....

hayır biz bi boş bi dolu resim isterükkkk

hayırlısı olsun yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

pek güzel olaarr

kanala inmiş mi gıı akannehir

hade bee gördünmü o kaa boşuna uğraşmışımm :roflol: :roflol:
aldınızmı nan picamaa
inmiş canım zemuszemus
tünaydın herkesler iyi keyifler de yerindeeee sen nasılsınnnn

ayy kanala da indi heee farklı bişey hissediyomusun kanala inince benimki inmiyo daha sanırsam
kızlar ya avatarıma bakın bi göbeğim aşağıdamı görünüyo?

midem artık daha rahat bide göbeem aşşada duruoooo:kedi:

maşallah cnm benm sata göre 30 ekim ama usg ye göre 20 ekim cıkıo doğum bakalım hayırlısı olsun canımcım dönmüş suratını benimkide gözükmüo artık kanala inmiş beyefendiii:kedi:

hayırlısı canım son demlerimizdeyiz artık ilk önce bakalım kim doğurcak ebiscem diyo ilk sen doğurucan akannehir benden önce sen olursun heraldee inşş hepimiiznki sorunsuz kolaylıkla geçr biş yandan evi yerleştirdim şimdi mutfağa giriyim arda yine bakarımm

şekercik o işi bende çok yaptım 3.ayda geldi bebişim ben sanki hiç olmıycakmış gibi ağladım zırladım rabbim isteyen kimseye aratmasın inşş

söler miyim nan :dilcikar:heçç nazar edersinizzz :nazar: angaralı karuların gözünden korktuk bizz :1shok:
:mymeka:
ne nazar etcez bee biz de sipariş verürükk cerenimonun arkadaşı samsun-konya otoyolunun bi ucundan bi ucuna atıverir :roflol: :roflol: kargodan da yırtarız

hayırlısı canım son demlerimizdeyiz artık ilk önce bakalım kim doğurcak ebiscem diyo ilk sen doğurucan akannehir benden önce sen olursun heraldee inşş hepimiiznki sorunsuz kolaylıkla geçr biş yandan evi yerleştirdim şimdi mutfağa giriyim arda yine bakarımm

şekercik o işi bende çok yaptım 3.ayda geldi bebişim ben sanki hiç olmıycakmış gibi ağladım zırladım rabbim isteyen kimseye aratmasın inşş

hayırlısı olsun canım yaa bakarsın hiç beklemedik birileri doguruverirzemuszemus kolay gelsin canım sana kendini cok yormaaazemuszemus

slm kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eccük işlendimde geldim çamasırlan uğraşım halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebekin ciğer gelişimi hangi haftada tamamlanıo ya tam bi zamanı varmı ki yoksa her bebikte farklı olabiliomu hani erken doğum falan olursa alah korusun insan en azından gelişimi tamam diebilse daha rahat olur içi dimi

cerenimo 34 haftanın sonunda tamamlanmış oluyomuş :lepi: allah korusun tabikide benim oğluşum şimdi doğsa heç küveze girmeden doğumun ertesi günü kucaklayıp evimize gelebilirmişizz dr.öle dediii :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
inmiş canım zemuszemus

midem artık daha rahat bide göbeem aşşada duruoooo:kedi:
hmmm anladım canmmmm Şeniz

ah senin erken gelmiş kız gene...
ben 2 yıl bekledim ne zor geldi beklemek bi bilsennn
kocişi bıktırmıştım artık durup durup ağlıyodum dpresyona gircektim nerdeyse
adamcağız beni teselli etmekten yorulduydu
doktorların da tavırlarından bunalmıştım güvenim kalmadıydı hiç
ama şükürler olsun Allahıma kendiliğinden geldi bebeğim
isteyenlerin kucağı boş kalmasın inş

ne nazar etcez bee biz de sipariş verürükk cerenimonun arkadaşı samsun-konya otoyolunun bi ucundan bi ucuna atıverir :roflol: :roflol: kargodan da yırtarız

:roflol::roflol::roflol: sana derlerse bu sefer sen gel karşıya diyee :roflol: napcan nan bacağıda atamazsın öte tarafaa delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: sana derlerse bu sefer sen gel karşıya diyee :roflol: napcan nan bacağıda atamazsın öte tarafaa delikafadulden

atlarun arabay ilerden bi yerden U dönüşü yaparun gıı nedemmm gerçi ilersi dediğim de tee gazinin oraya kaa gitmem lazımm abooo :roflol: :roflol:
neyse ben kazıklanmaa devam edem en iyisii kaydirigubbakcemile2

haa kasılmıyomuşum gıı ben o zaman çünkü hiç sancı mancı girmedi kasıklarımaaa akannehir

ay yok kocişim bilir herşeyin yerini hepsini koyar ama ben fazla zorlanmıyodum yapıyodum gerçi bi haftadır anam yapıyodu ya göbüş aldı başını gitti kocişe yaptırem en iyisi bua aşam

hee ben de onu diyom yaa iş yerinde oturup duruyoz işte nolcekkk bi sabah akşam gelip gitmesi zoruma gidii benim

günaydın sen ne alemdesin adacımm

hee bebk hareketimiş ii rahatladımm :roflol:
herkes başka bişe diyo yaaa

ne nazar etcez bee biz de sipariş verürükk cerenimonun arkadaşı samsun-konya otoyolunun bi ucundan bi ucuna atıverir :roflol: :roflol: kargodan da yırtarız[/QUOT

Kartanesi biz Ankaralı hatunlar olarak naptık ki ben anlmadım ?

slm kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eccük işlendimde geldim çamasırlan uğraşım halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cerenimo 34 haftanın sonunda tamamlanmış oluyomuş :lepi: allah korusun tabikide benim oğluşum şimdi doğsa heç küveze girmeden doğumun ertesi günü kucaklayıp evimize gelebilirmişizz dr.öle dediii :Saruboceq::Saruboceq:

selam canm kolay gelsin

dilmuha da doktor 35. haftadan sonra doğarsa durdurmayız doğumu demiş
ama belki de herkesin bebeğine göre değişiyodur kiloya gelişime göre filannn
bilemiyorum

günaydın kızlar kahvaltı yaptımda çok çene çalmışsınız gene ay akşamdandır 20 günlük yemek listesi oluşturmaya çalışıyom her gün ne pişeriyim demekten kurtulayım

ah senin erken gelmiş kız gene...
ben 2 yıl bekledim ne zor geldi beklemek bi bilsennn
kocişi bıktırmıştım artık durup durup ağlıyodum dpresyona gircektim nerdeyse
adamcağız beni teselli etmekten yorulduydu
doktorların da tavırlarından bunalmıştım güvenim kalmadıydı hiç
ama şükürler olsun Allahıma kendiliğinden geldi bebeğim
isteyenlerin kucağı boş kalmasın inş

Valla bizde iki yıl bekledik, ne sıkıntılı ne zor bir süreçti, ağlamalar zırlamalar. Dr lar. Sebepsiz kısırlık teşhisi bile kondu bize. Tam martta artık yasadığımız bir ülkede bir uzman araştırmaya başlayalım nisan mayıs gibide tedaviye baslarız diye düşünürken, kendi kendine geldi zilli kızımız.
Zaten adımda o yüzden mart09 oldu:)

anam mevzey nerde sizler görüşüyonuzda bizde mevzeyle diyarbakırda çarşıya çıkalım size hava atk

atlarun arabay ilerden bi yerden U dönüşü yaparun gıı nedemmm gerçi ilersi dediğim de tee gazinin oraya kaa gitmem lazımm abooo :roflol: :roflol:
neyse ben kazıklanmaa devam edem en iyisii kaydirigubbakcemile2

devam hacı devam :roflol: hem bizimki kazıklanmak değil kızım marka alıyoruz ondan sekeriimmm turkbayragiturkbayragi
bunnarın pijama seninki gibi dagi mi nan lülülülülülü

selam canm kolay gelsin

dilmuha da doktor 35. haftadan sonra doğarsa durdurmayız doğumu demiş
ama belki de herkesin bebeğine göre değişiyodur kiloya gelişime göre filannn
bilemiyorum

benim dr.da doğsa alır gidersin diyo ama doğurmakta yasak diyo :roflol::roflol:

Valla bizde iki yıl bekledik, ne sıkıntılı ne zor bir süreçti, ağlamalar zırlamalar. Dr lar. Sebepsiz kısırlık teşhisi bile kondu bize. Tam martta artık yasadığımız bir ülkede bir uzman araştırmaya başlayalım nisan mayıs gibide tedaviye baslarız diye düşünürken, kendi kendine geldi zilli kızımız.
Zaten adımda o yüzden mart09 oldu:)

al bendende o kadar martcım akannehirakannehir
bizde 1 sene bekledik en son ege ün.tüp bebek merkezine gittik bi sürü test istediler testleri yapmak için regl olmayı bekledim bekledim olmadım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim oğluşta o zaman gelmiş :lepi:

Back
X