2009 Kasm Anneleri

kıs herkes ne kaa çok uğraşmış bebiş için ben eneste istediğim ay hamile kalmıştım
bu da zaten süpriz oldu bize
rabbimin işine bak yaaa bazılarını uğraştırıyor bazılarına istemeden şak diye veriyor allahım tüm isteyenlere istedikleri zamanda verir inş.:Saruboceq:

kizim sen istisnasin. adam ceketini atsa hamile kaliyorsun.:roflol:

benim yamukluğuma bi açıklık getirecek yokmu

Aynı şey sürekli bendede oluyor hatta neredeyse son 7-8 haftadır, ve hiç degişmedi. Ama takmıyorum kafama, tespit ettim normal şartlarda göbek kaslarımın çalışması gereken zamanlarda oluyor, heralde artıkın kas mas kalmadığı için:)sengözlerimebaksanab

Aynı şey sürekli bendede oluyor hatta neredeyse son 7-8 haftadır, ve hiç degişmedi. Ama takmıyorum kafama, tespit ettim normal şartlarda göbek kaslarımın çalışması gereken zamanlarda oluyor, heralde artıkın kas mas kalmadığı için:)sengözlerimebaksanab

haa o zaman ben de yamuluyomm :roflol: :roflol:

ben senin ilk geldiin günü hatırlıyom gııı
dedin kii daha 9 aylık bebemm var bi tane daha olcakmış kocam da istemiii çok üzgünüm diidinn :mymeka: neyse aramızda kalsın ensar duymasın :roflol:
bizim de valla allahın dediği olurmuş ya ööle oldu hiç düşünmezkene düşünüverdik annem için biraz da 1 ay geçti 2. ayda geldi bebiş gelmeseydi ben korunmaya başlıcaktım vazgeçtiydim

hee yaaa ne çabuk geçti şimdi iyikide olmuş diyorum
ağlamalarımı gördükçe kociş aldıralım istersen diyordu yazık garibimde bana kıyamıyordu yaaa ahh ne günlerdi beee:delphin:

kizim sen istisnasin. adam ceketini atsa hamile kaliyorsun.:roflol:
hee yaa ama artık diyorum allahım olmayanlara çok uğraşanlara ver bebiş inş.duam kabul olur:Saruboceq::roflol:

dün gece ben bi yamuldum doğuracam zannettim haaa
kartanem bende senin gibi kasılıyorum yaa sancı yok sadece kasılma var:roflol:

hee yaaa ne çabuk geçti şimdi iyikide olmuş diyorum
ağlamalarımı gördükçe kociş aldıralım istersen diyordu yazık garibimde bana kıyamıyordu yaaa ahh ne günlerdi beee:delphin:
amaan allah korumuşşş :mymeka:
hee yaa ama artık diyorum allahım olmayanlara çok uğraşanlara ver bebiş inş.duam kabul olur:Saruboceq::roflol:

dün gece ben bi yamuldum doğuracam zannettim haaa
kartanem bende senin gibi kasılıyorum yaa sancı yok sadece kasılma var:roflol:
o kasılma deel bebiş hareketi :roflol: ben kendimi beele avutuyom gaarii
dedim yaa yatarken kalkarken ve geriye yaslanırken gbüşüm ortaya toplanii
sipsivri oluyoo neden böle acaba

hee o bende de oluyooo
eskiden göbemiz olmadıından farketmiyoduk ordaki kasların hareketi o cicimm zemuszemus

yaw acep aynı şey mii yumurta gibi oluyoo resmen yaaa

sende mi gıı

ne yamuklugu bu?:uhm:

kıs bebiş oraya toplanıyor normal yaniii

hee o bende de oluyooo
eskiden göbemiz olmadıından farketmiyoduk ordaki kasların hareketi o cicimm zemuszemus
daha ilk defa farkettim yaa çok tuhaf oluyo yaaa

amaan allah korumuşşş :mymeka:

o kasılma deel bebiş hareketi :roflol: ben kendimi beele avutuyom gaarii

hee o bende de oluyooo
hee yaa allah korudu tabii adam bana üzülüyor ne dediini bilmiyordu işte :olmaz:
benimde oyle oluyor. hatta su an sanki ust kisimda birsey yok, alt tarafa toplanmis gibi.

benimkide bu aralar mideme doğru yolculuk yapıyor ben aşağı inmesini beklerken o yukarı çıkıyorkafamçokkarıştı

dedim yaa yatarken kalkarken ve geriye yaslanırken gbüşüm ortaya toplanii
sipsivri oluyoo neden böle acaba

aynen canım benimde öle oluyokaydirigubbakcemile3ortaya toplanıyo annem ben hamileliğimin başında sölüyodu sen netarafa dönersen dön bebişinde döner diyodukayıyo yanii herhalde anamkaydirigubbakcemile3

kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??

benimkide bu aralar mideme doğru yolculuk yapıyor ben aşağı inmesini beklerken o yukarı çıkıyorkafamçokkarıştı

benimkide yukarda gögüsümün tam orta yerinde sipsivri bi şekil alıyoo yaaa:1shok:

Allah Allah hepsi farkli yerde duruyo bu bebelerin. benimkide cok yukarda degil, hatta asagimi iniyo diye bakip duruyorum.:uhm:

Back
X