Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaa evet baktım hem kolayda.bende bi tane puf var onun üstü için örmiştim yarım kaldı bende onu minder yapam dedim ama kaldı öyle iyi ya bende öyle yapam dimi kıııııız.benimki rengarenk ama.her renk var.
edoşummm sen c.tesi dr. gittindi dimiii? egem nasıldı gı eccük bahsetsene ben kaçırdım zaaarr
ayy oydu kasığımı velettt
ben çıkıyorum kızlar yaaa kocişte kaldı aklımmm
bari yemekleri ısıtayım of bu adamın patronuuuu elime bi geçseeeee
kız herkes bilir bu motifi aslındaaaa
ben öyle bikaç renk almışım onlarla yapıvericemmm
seninki daha şatafatlı olur ayol rengarenk
daha iyi işteeee
hee gittik ebişiimm zemuszemus
egemiz 2200 gr.43 cm olmuş teyzesiiiherşey yolundaymış tamamı tamına haftasında gidiyo pek bi istikrarlı olcak bu oğlan diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide hepinize söyleyim aslında demiştim yaa liste vericek dr.diyee sizlerinde aklında olsun.
1-Emzirme yastığı (yarım ay şeklinde olucakmış)
2-yan yatış yastığı (muhakkak gereklimiş bebiş 2 ay yan yatırılcakmış allah korusun kusupta boğulmasın diye)
3-Humana still tea (sütü arttıran anne çayı.doğumdan hemen sonra içilmeye başlanıcak)
4-Lansinoh gögüs kremi (bu çok önemli kızlar gögüsteki çatlamayı yara olmasını engelliyomuş fakat sakın haa şimdiden başlama dedi içindeki etken maddelerden bi tane erken doğumu tetikliyormuş.son 2 haftada başla sürmeye dedi)
kız ben saydıklarının hiçbirini almadım iyimi.
siz de mi baba yı beklionus bizde beklios bab gelsinde yemek yiyelim die oluşum acıktı falla dönp duruohe hayal kurmak güzeldir
insanı yaşatan hayalleridir demiş ya şair
yok ay kalmıcaz bööle heraldeee
tek dur bacım:)))
sen baktın mı motife
slm canım napsın aç kaldı deyü heralde sağ kasığımı oycak nerdeyse:))) ben de tınlamıyorum babası glsin de yicezzzzz
maaşallah benim oluşuma koca herüf oldu annesihee gittik ebişiimm zemuszemus
egemiz 2200 gr.43 cm olmuş teyzesiiiherşey yolundaymış tamamı tamına haftasında gidiyo pek bi istikrarlı olcak bu oğlan diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide hepinize söyleyim aslında demiştim yaa liste vericek dr.diyee sizlerinde aklında olsun.
2-yan yatış yastığı (muhakkak gereklimiş bebiş 2 ay yan yatırılcakmış allah korusun kusupta boğulmasın diye)
3-Humana still tea (sütü arttıran anne çayı.doğumdan hemen sonra içilmeye başlanıcak)
4-Lansinoh gögüs kremi (bu çok önemli kızlar gögüsteki çatlamayı yara olmasını engelliyomuş fakat sakın haa şimdiden başlama dedi içindeki etken maddelerden bi tane erken doğumu tetikliyormuş.son 2 haftada başla sürmeye dedi)
cnm ben çok gerekirse alcam pişik kremii zeytinyağı ile denicem önce en iyi o çözüm oluyo diolarrbende almadım ya benim aklımdada pişik kremi var pudra sulandırıyo diyolar krem daha iyiymiş
banada c.tesi verdi listeyi dr.cnm ben sadece gögüs kremini almıştım diğerlerinde en kısa zamanda alıcammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bana hepsi işe yarıcak şeyler olarak geldi dr. niye istesin yoksa bunnarı bildiği vardır adamın cnm istersen sende al zemuszemus
bende almadım ya benim aklımdada pişik kremi var pudra sulandırıyo diyolar krem daha iyiymiş
sağol canım benim teşekkürler sizin varmıydı arabakrispim hayırlı olsun canım arbanız yeni gordum daha güle güle iyi gunlerde kullanın inş.
neyn sordun nan 28 nooooolllmuuuşşş yaneeeeekızlar yaşlarınız kaç?:kedi:
banada c.tesi verdi listeyi dr.cnm ben sadece gögüs kremini almıştım diğerlerinde en kısa zamanda alıcammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bana hepsi işe yarıcak şeyler olarak geldi dr. niye istesin yoksa bunnarı bildiği vardır adamın cnm istersen sende al zemuszemus
bende almadım ya benim aklımdada pişik kremi var pudra sulandırıyo diyolar krem daha iyiymiş
maaşallah benim oluşuma koca herüf oldu annesi
bencede işe yarar.ama emzirme yastiği almam benyan yatış yastığı çay krem kesinlikle lazım olur.
pudra akciğerlere kaçıyomuş öyle okumuştum nette.
al bacım al sütün bol bol gelsin süt yapıyormuş ablam kullandı
hee çatırtım komşumada dedim oda içmiş çok faydası oluyo o çayın dediii oda kullanmış :lepi: alcam alcam ben ne olcak bitki sonuçtaaa kaydirigubbakcemile5
ya hem öyle sürekli yemek zorunda kalmayız dimi kilo açısından.alıp içeriz.
kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar Allaha emanet olun
hee gittik ebişiimm zemuszemus