2009 Kasm Anneleri

hehee ben de şeker sepeti aldım ama şeker için değil kaydirigubbakcemile3
dekorasyon olarak bebek arabası var tekerleklii hemi dee

ben kapı süsüde yaptım hem oğluma hemde haftaya dünyaya gelecek olan yiğenime
benimki mavi onada pembe ama buraya getirmedim benden önce doğuracak bi kaç kişi var onlar görmesin deyüü hatta kaynanama bile demedim ağzından kaçırır diyee
annemlerde duruyooo

canım zor bişe değil hazır zaten tül kesilmiş ipler geçirmişler ipleri çekiyosun kese oluyo
fotografını çekebilirsem göstereyim sizlere çok basit bi içine şeker koy yeter

valla becerikli olunca oluyo demek ki canim. sanirim benim ugrasasim yok, haziri var ya.kaydirigubbakcemile3

resmini koyda gorelim seninkileri fikir olur.

slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi sorum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım

Son düzenleme:
anaa bu ekim analarının bi de şeker topici varmış akannehir
o ayıcıklar süper yaa da ben tepsi göremedim ordaaa

hee ben de kapı süsü istiyodum yaa

O linkteki sayfada benim yazdığım yazıya bak bir tepsi resmi var ben onun gibi yapıyorum.

Bu arada kapı süsümü+ takı yastığımı bilem aldım hemide tahtakaleden hemide çoook güzeller:)

hoşgeldin itekcim
bende süt içiyom bu sabah iştahım hiç yok sütüde bebek için içiyom yoksam onu bile içemeyecem

hoşbulduk çıtırtı kıs benimde öyle akşam yemeğinde hiç ekmek yemediğim halde mideme oturdu hepsi nefes alamadım valla gecede hiç uyuyamıyorum artık bebişimin kemikleri batıyor sanki sağa sola dönünce:bbo:

ama benim doğuma daha çok varr ben kasım sonuyum
kasılmadım işte bee daha erken bağaaaa
amma şincik sağa bi kasılırım görürsün
dairede kalorifermi yandı o kadar soğudumu gayri oralar gıı
23 ekimde kociş angaraya gelicii sizden hava durumunu öğrenirim o zaman
ona göre hazırlarım bişeler çünkü bizim burda daha yaz
olsun canm kasım anası deel misin kasılcan iştee:))) ben de kasım ortasında doğurcam görünüyo
selam cnm
yaa benimde son 1- 2 haftadır karnım sertleşio ve kasıklarımda ağrılar oluyo ayy geçen gece sağ kasığıma bi sancı girdi çığlık attım resmen
cersuya nooldu gıı dün akşam ben topic den çıkarken girdiydi net e
selam
ben de kasılıyom nan ne kaaa mutluyummm
he ben görmedim dün cersuyu bağırsaklarında problem vardı ya onu merak ettiydim ilaçlar ii geldimi deyüüü
doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.
ben almıyorum hiç düşünmedim birincisi bizim burda akrabamız yok annem gelcek doğuma komşu ilişkisi de yok işten arkadaşlar ne zaman gelir allah bilir gelirler mi o da meçhul zaten sayıları da az kociş burda çalışmıyo bi saat yol gidiyo başka şehirde çalışıyo onun iş arkdşları da az sayıda ve hiçbirini tanımıyorum bile yani bana hastaneye de eve de kimse gelmez üstelik ben burda doğurmucam zaten burda kadındoğum dr yok bi saat uzağa gidicem bbek şekeri almak mantıksız geliy...
ama bi kutu çikolata alırım ben yerim:)))
istersen anahtarlık da düşünebilirsin wannacım, bi fikir sadece... anahtarlığa badem şekeri takarsın onu yeseler de anahtarlığı kullanırlar heralde....
benim hala nikah şekerlerim var lavanta gerçi onnarı mı dağıtsamkii :roflol:
he benim nikah şekerim bile yoktu ben tayin için kasımda nikah yaptıydım ama düğün teee temmuzda olduydu nikahta bitek annem kocam teyze kızı ve onun kocası bi de teyzem vardı biz de ortaya bi pasta aldıydık evde kıyıldıydı zatii düğünde de şeker meker dağıtılmadı pasta filan verildiydi zaten düğün de geç başladıydı herşey içimde kaldı bebek şekeri de kalcak velhasılı ama umrumda deel bebeğim olsun da istemem bişi. ama dağıt kız nolcakkkkkkkkk
slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi orum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım

iyidir cnm hoşgeldin

günaydın millet
nasılsınız bugün bakalım her gün bi adım daha yaklaşıyoruz bebelerimize kavuşmaya demi yaaa
hoşgeldin gıı
hayırlı olsun araba almışsınız kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah ım
hehee ben de şeker sepeti aldım ama şeker için değil kaydirigubbakcemile3
dekorasyon olarak bebek arabası var tekerleklii hemi dee
aaaaa ben gördüm onlardan çok tatlıydı eee sepetinde varmış işte yapsana bikaç şeker

valla becerikli olunca oluyo demek ki canim. sanirim benim ugrasasim yok, haziri var ya.kaydirigubbakcemile3

resmini koyda gorelim seninkileri fikir olur.
canım bugün şeker için aldığım tüllerin resmini koyarım
haftaya gittiğimde de kapı süsünün fotosunu koyarım bura değil ya kapı süsüm haftaya yiğenimin ki asılcak hem onuda çekerim

slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi orum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım

hoşgeldin canım inşallah önemli bi sorun değildir

hoşbulduk çıtırtı kıs benimde öyle akşam yemeğinde hiç ekmek yemediğim halde mideme oturdu hepsi nefes alamadım valla gecede hiç uyuyamıyorum artık bebişimin kemikleri batıyor sanki sağa sola dönünce:bbo:

benim akşam midem bulandı çok bende hiç uyuyamadım 3 de uyumuşum nefes alamıyom dönemiyom bi an önce doğursak şunları hafiflesek demi nan

hoşgeldin gıı

aaaaa ben gördüm onlardan çok tatlıydı eee sepetinde varmış işte yapsana bikaç şeker

haftaya gittiğimde de kapı süsünün fotosunu koyarım bura değil ya kapı süsüm haftaya yiğenimin ki asılcak hem onuda çekerim

hoşbuldum canım
he aldık arabayı sonunda çok sağol canım

ben hastanede dağıtmak için çikolata aldım onları mavi kare tüller kesip içine koydum mavi kurdeleyle bağlayıp kurdelelerin ortalarınada 1 tane nazar boncuğu koydum. çikolatalarımız jelatinli tabi açık değil.
benim eşim doğum yapıcağım hastanede çalışıyor o yüzden çok gelenimiz olucak öyle bi kutu çikolata alıpta tutmak istemedim şirin olsun istedim süslü püslü olanlar çok hoşuma gidiyor ama onada paramı yeter bizim burda edirnede tanesine 1,25 diyolar en ucuzuna fiyatlar dahada çıkıyor. o yüzden onlardan daha az alıp mevlütte dağıtmak istiyorum. burada istanbul gibi değil ki malzemeleride satılmıyo bende böyle yapayım dedim umarım olur

hoşgeldin gıı

yaaa enesin 1 yaş aşısını yaptırmıştık 2 gündür sabahları kusuyor acaba aşıdan mı diye merak ettim onu sormuştum canım
benim akşam midem bulandı çok bende hiç uyuyamadım 3 de uyumuşum nefes alamıyom dönemiyom bi an önce doğursak şunları hafiflesek demi nan
walla yaaa yüzüstü yatmayı özledimişim birde göbiş aldı başını gitti haa ben bile inanamıyorumkaydirigubbakcemile3

tünaydın kıssslaaarrrrr ben hala hastayım yaa. kk yı açalı kaç saat oldu ancak yazabildim azda geçmişe bakam dedim ama pek beceremedim. ama doğuran yokok onu annadım zemuszemus nasılsınız bakalım. krispi canım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arabanızı hayırlı olsun. Darısı almak isteyenlere inşallah.
aseba canım dün akşam bendede aynı durum vardı. karnım kaskatıydı korktuk eşimle. her işimi bırakıp yattım epey bi uyuyamadım. kabul etmek istemesekte sanırım kasılıyoz biz yaaa. daha çok erken ama mafoldumben

yaaa enesin 1 yaş aşısını yaptırmıştık 2 gündür sabahları kusuyor acaba aşıdan mı diye merak ettim onu sormuştum canım

walla yaaa yüzüstü yatmayı özledimişim birde göbiş aldı başını gitti haa ben bile inanamıyorumkaydirigubbakcemile3

he valla göbiş aldı gidi ben geçen düştüm bile önümü göremim artık:roflol::roflol::roflol:

bende reflüden ve nefes darlığından 6 ya kadar döndüm yatakta. uyku girmiyo gözüme geceleri, bu durum günlerdir böyle sinirlerimi zorluyo kızlar yaa :(

doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?

biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.

ben hasırlı tüllü pembe kese aldımm içine lavanta koycammm zemuszemus
50 tanesi 20 tl aldımm :jeyyar:

Back
X