Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kapı süsüde yaptım hem oğluma hemde haftaya dünyaya gelecek olan yiğenime
benimki mavi onada pembe ama buraya getirmedim benden önce doğuracak bi kaç kişi var onlar görmesin deyüü hatta kaynanama bile demedim ağzından kaçırır diyee
annemlerde duruyooo
canım zor bişe değil hazır zaten tül kesilmiş ipler geçirmişler ipleri çekiyosun kese oluyo
fotografını çekebilirsem göstereyim sizlere çok basit bi içine şeker koy yeter
slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi orum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım
anaa bu ekim analarının bi de şeker topici varmış akannehir
o ayıcıklar süper yaa da ben tepsi göremedim ordaaa
hee ben de kapı süsü istiyodum yaa
hoşgeldin itekcim
bende süt içiyom bu sabah iştahım hiç yok sütüde bebek için içiyom yoksam onu bile içemeyecem
olsun canm kasım anası deel misin kasılcan iştee:))) ben de kasım ortasında doğurcam görünüyoama benim doğuma daha çok varr ben kasım sonuyum
kasılmadım işte bee daha erken bağaaaa
amma şincik sağa bi kasılırım görürsün
dairede kalorifermi yandı o kadar soğudumu gayri oralar gıı
23 ekimde kociş angaraya gelicii sizden hava durumunu öğrenirim o zaman
ona göre hazırlarım bişeler çünkü bizim burda daha yaz
he ben görmedim dün cersuyu bağırsaklarında problem vardı ya onu merak ettiydim ilaçlar ii geldimi deyüüüselam cnm
yaa benimde son 1- 2 haftadır karnım sertleşio ve kasıklarımda ağrılar oluyo ayy geçen gece sağ kasığıma bi sancı girdi çığlık attım resmen
cersuya nooldu gıı dün akşam ben topic den çıkarken girdiydi net e
selam
ben de kasılıyom nan ne kaaa mutluyummm
ben almıyorum hiç düşünmedim birincisi bizim burda akrabamız yok annem gelcek doğuma komşu ilişkisi de yok işten arkadaşlar ne zaman gelir allah bilir gelirler mi o da meçhul zaten sayıları da az kociş burda çalışmıyo bi saat yol gidiyo başka şehirde çalışıyo onun iş arkdşları da az sayıda ve hiçbirini tanımıyorum bile yani bana hastaneye de eve de kimse gelmez üstelik ben burda doğurmucam zaten burda kadındoğum dr yok bi saat uzağa gidicem bbek şekeri almak mantıksız geliy...doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.
he benim nikah şekerim bile yoktu ben tayin için kasımda nikah yaptıydım ama düğün teee temmuzda olduydu nikahta bitek annem kocam teyze kızı ve onun kocası bi de teyzem vardı biz de ortaya bi pasta aldıydık evde kıyıldıydı zatii düğünde de şeker meker dağıtılmadı pasta filan verildiydi zaten düğün de geç başladıydı herşey içimde kaldı bebek şekeri de kalcak velhasılı ama umrumda deel bebeğim olsun da istemem bişi. ama dağıt kız nolcakkkkkkkkkbenim hala nikah şekerlerim var lavanta gerçi onnarı mı dağıtsamkii :roflol:
slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi orum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım
hoşgeldin gııgünaydın millet
nasılsınız bugün bakalım her gün bi adım daha yaklaşıyoruz bebelerimize kavuşmaya demi yaaa
aaaaa ben gördüm onlardan çok tatlıydı eee sepetinde varmış işte yapsana bikaç şekerhehee ben de şeker sepeti aldım ama şeker için değil kaydirigubbakcemile3
dekorasyon olarak bebek arabası var tekerleklii hemi dee
canım bugün şeker için aldığım tüllerin resmini koyarımvalla becerikli olunca oluyo demek ki canim. sanirim benim ugrasasim yok, haziri var ya.kaydirigubbakcemile3
resmini koyda gorelim seninkileri fikir olur.
keyifler nasıl bakalım
hoşbulduk çıtırtı kıs benimde öyle akşam yemeğinde hiç ekmek yemediğim halde mideme oturdu hepsi nefes alamadım valla gecede hiç uyuyamıyorum artık bebişimin kemikleri batıyor sanki sağa sola dönünce:bbo:
hoşgeldin gıı
hayırlı olsun araba almışsınız kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah ım
aaaaa ben gördüm onlardan çok tatlıydı eee sepetinde varmış işte yapsana bikaç şeker
canım bugün şeker için aldığım tüllerin resmini koyarım
haftaya gittiğimde de kapı süsünün fotosunu koyarım bura değil ya kapı süsüm haftaya yiğenimin ki asılcak hem onuda çekerim
hoşgeldin canım inşallah önemli bi sorun değildir
yaaa enesin 1 yaş aşısını yaptırmıştık 2 gündür sabahları kusuyor acaba aşıdan mı diye merak ettim onu sormuştum canımhoşgeldin gıı
hayırlı olsun araba almışsınız kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah ım
aaaaa ben gördüm onlardan çok tatlıydı eee sepetinde varmış işte yapsana bikaç şeker
canım bugün şeker için aldığım tüllerin resmini koyarım
haftaya gittiğimde de kapı süsünün fotosunu koyarım bura değil ya kapı süsüm haftaya yiğenimin ki asılcak hem onuda çekerim
hoşgeldin canım inşallah önemli bi sorun değildir
walla yaaa yüzüstü yatmayı özledimişim birde göbiş aldı başını gitti haa ben bile inanamıyorumkaydirigubbakcemile3benim akşam midem bulandı çok bende hiç uyuyamadım 3 de uyumuşum nefes alamıyom dönemiyom bi an önce doğursak şunları hafiflesek demi nan
nan cerenimoo sizin beşik geldimiii
ben sepetten vazcaydım haftasonu beşik alacüüüz
resmini çek de bi koy hele yaa
yaaa enesin 1 yaş aşısını yaptırmıştık 2 gündür sabahları kusuyor acaba aşıdan mı diye merak ettim onu sormuştum canım
walla yaaa yüzüstü yatmayı özledimişim birde göbiş aldı başını gitti haa ben bile inanamıyorumkaydirigubbakcemile3
benim akşam midem bulandı çok bende hiç uyuyamadım 3 de uyumuşum nefes alamıyom dönemiyom bi an önce doğursak şunları hafiflesek demi nan
doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.