2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

şeker leblebi üzerindeki dantel çok seyrek daha sık bir dantelle daha güzel olur fikrimce. Bir de nüansı sormuşsun Fatih te mağzaları. Orada da gelinlik beğenmiştim ancak o işmeliydi benim isteğim hep dantel olmasıydı ve diğerinde karar kıldım. Ayrıca açık olarak beğendiğin bir gelinliğede aynı dantelinden ya da kumaşından bolero tarzı bir şey dikiyorlar.

Tubişcim azcık daha sabret ,salon koltuklarım gelsin, perdelerde tamamlansın paylaşacağım sizlerle.Şu anda yatak odası ve yemek odası ve mutfak masası var.Ortalık çıplak gibi duruyor
Tahminim Ocak 10 gibi bitecek herşey :))))))
Şeker leblebi gelinlik tam olarak görünmüyor ki,yaka kısmı straplez ve üstünde tülden bir hırka var.Tubişinde dediği gibi şayet kollu yaptıracaksan tenin çok çok az görünsün yani danteli bol olsun derim cnm

Merakla bekliyorum fotoları. çok sık giremesemde gelince toptan bakıyorum mesajlara.
Ayrıca bende 06 02 1983 doğmluyum şekerleblebi ve dilekdilek ablaya :)

tşk ederim kızlar fikirleriniz için bu gelinlik sadece bir fikir
ben diktirmeyeceğim gidip beğendiğim bir tane alıp çıkacağım
evet tubiS biz senin ablanız :))

Son düzenleme:
şeker Leblebi daha farklı bir gelinlik bakabilrisin benim fikrim tabi:)))Hemen karar verme Ama tubişin gelinliği çok hoşuma gitti değişk bir model okadar gelinlik baktım onunki gibi göremedim farklı bir model
Benim gelinliğim başkasının gelinliği resim eklemek isterdim ama nasıl eklenecek bilmiyorum evimide gösterirdim size ama tam anlamıyla bilmiyorum resim eklemeyi kaç senedir bu siteye üyeyim ama hiç resim eklemedim :D

bende tam bilmiyorum o yüzden gelişmiş cevaba geçiyorum ordan attachmenttan yapabiliyorum. bir de site var image lı şeker abla biliyor sanırım yazmıştı.

ayısınız ablanız hemen öğretir size resim eklemeyi :roflol:
ImageShack® - Image Hosting bu siteye girin
gözat'a tıklayın resmi bilgisayardan bulun
daha sonra aşağıdaki kutudan 15 inch pc için olanı işaretleyin ve host it'e tılayın
resim yüklenecek aşağıda + işareti çıkacak ona tıklayın açılan adresi kopyalayıp
cevap yazdığımız yerdeki üzerinde dağ işareti olan yere tıklayıp http:// bunu silin ve kopyaladığınız adresi yapıştırın cevabı gönderin
olduda bitti maşşallah :)))
hade bakem uygulayın öğrenebilmişmisiniz
yada ben anlatabilmişmiyim
ayyyy pek uzun oldu hiç bu kadar uzun mesaj yazdığımız hatırlamıyorum

.............................................................................................................

Son düzenleme:
Neyse ben devam edeyim salonuma

[.............................................................................

Son düzenleme:
Back
X