2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Sevgili NRadd hoş geldin cnm,niye böyle geç geldin :)))))Demek en erken sen ayrılıyorsun aramızdan.Şimdiden tebrik eder mutluluklar dilerim.
Gelinlikçiler prova aşamasında sallıyorlar anlaşılan,benimde ilk provam 30 Aralık bakalım neler olacak.

Nradd hoşgeldin canım
İlk ben diyordum ama sıramı sen aldın hadi bakalım hayırlı olsun canım sanada
Gelinlikçini ara Clyfth bırak inadı şimdi inat etmenin zamanı değil.Eğer beğenmediğin bişey varsa hemen değiştirt çoğu gelinlikçi son güne bırakıyor ki varzgeçmek zorunda kalma diye veya son andaki değişikliklerden kurtulmak için hemen vermiyolar geciktirdikçe geciktiriyolar.

:asigim:merhaba arkadaşlar bende mart 15 de gelin olacağım allah nasip ederse,gelinliğim hazır ama şal gibi bişey almam lazım sizce martın 15 inde havalar nasıl olur?

şeker leblebi seninle aynı gün evleniyoruz :)
ben de 7 şubat 2009 cmts ye gün aldım :)

ya kızlar benim başkaca bir sorunum var.nişanlım bunalıma girdi çok mutsuz.evlenmekten mi soğudun diyorum gülüyo :( zaten evlenmeye pek hevesli değildi anlamadım gitti yaaaa :((( çok mutsuzum :((((

Sevgili kitty n erkekler evlenmekten tırsıyorlar niye bir sürü sorumlulukları olacak!
Benim adamda anneciğinin evinden ayrılacağı için üzgün :( Ben yıllardır yalnız yaşadığım için böyle bir durum yok.Dün akşam diyordu arada gidip kalabilir miyiz annemlerin evdeki odamda hayrrrr dedim :)))))

ay yok daha nelerrrrr :))
erkekler çocuk gibi yaaa inanılmaz hakikaten :))
bizimde çekincelerimiz var elbette ama biz hiç belli etmiyoruz,aslında kadına daha fazla sorumluluk biniyor.sonuçta bende çalışıcam,üstelik ev işleri bende olacak.misafir ağırlama bende olacak.o ne yapacakki??? neyin sorumluluğu??? çok komikler mısraacım haklısın sorumluluktan korkuyolar ama bahsettiğim gibi çok anlamsızzzzz.üzmekten ve daha çok strese sokmaktan başka bişey deil yani. :((

Tatlım hep söylerim söylemeyede devam edeceğim 'EVLİLİK ERKEKLER İÇİN SULTANLIK'.Dediğin gibi asıl zorlukları düşünmesi gereken bizleriz.Yemek,çamaşır,bulaşık,ütü,gebelik,kadın hastalıkları üstünede birde action iyi valla

action :)) çok şekersin mısraa :))
korkması gereken biziz aslında ama onlar korkuyolar ilginç cidden :)

anlayış göstermeye çalışıyorum ama bir gün patlicam bakalım ne zaman........

Amannn şimdi patlama evlendikten sonra mütamadiyen patlama şansımız olcak.Lavlarımızı itina ile fışkırtacağız :)))))))

1-Nradd 28 Aralık Pazar
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi
3-SarıMelek 11Ocak 2009 Pazar
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-şeker-leblebi 7 Şubat 2009 Cumartesi (kesin değil)
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
11-pınartuncay 29 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

bir süredir yoktum işlerden dolayı bakamadım buralara. Arada gelinliğimi de hallettim. Ayrıca listeyeye benide ekleyin en son ben ayrılıcam 18 Nisan 2009 :). Hepinize hazırlıklarda kolay gelsin.

1000 ytl canım gelinlik satın alıcam. Dikiliyor şimdi ocakta ilk provam resimini bulup koyucam birazdan.

kızlar gelinliğim işte bu straplez olucak ayrıca üzerine taş ve boncuk işlenicek. ekleyebildimmi resimi emin değilim :utangac:

Eklentiler

• $12_755_663(2).webp
    $12_755_663(2).webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
gelinlikler, evler eşyalar hazırlanmış ama hiç resim yok. neden resim eklemyiorsunuz azıcık fikir olsun bana. eşyalara yılbaşından sonra bakıcaz, merak ettim neler aldınız. Krounma yönteminide konuşmuşsunuz aralarda ama karara varılamamış sanırım:) İğnelerde var korunma için ama önce dr gitmek gerekiyor. Bazen fazla kanama yapabiliyormuş. Birde deri altına yerleştirilen bir şey varmış adı nedir tam bilemiyorum. bence düğün öncesi bir jinekolağa görünmekte fayda var. bebek olmayanlarda en sağlıklı yöntem kondom diyorlar fakat onunla bebek olma ihtimalide var 2 ay önce akrabamızda oldu :( bence en mantıklısı doktor tavsiyesiyle başlamak.

Back
X