- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Benim nikah tarihim 7 şubat.Tam bir ay kaldı.Heyecan,endişe,kalp çarpıntısı diz boyu.Ev hazır.Nişanlım yalnız yaşıyordu.Çok birşey almadık.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekleyemedik.Artık evlendikten sonra...Umarım hepimiz hayal ettiğimiz mutluluğu ve huzuru buluruz.
eşyaların hayırlı olsun. haftasonu gidince resimlerini görmek isteriz ona göresırnaşık şey
sen şimdi böyle anlatınca beni de heyecan bastı. nasıl neye göre ayarlayıp yetiştiricem ben bunları:1shok: şimdi dediğin gibi ne yaparsam yapayım zaman geçmiyo, hep böyle olacakmış gibi geliyo bana şimdi.
haftasonu mobilyaları aldık mı mayıs sonuna kadar alacak bişeyimiz kalmıyor. ev tutulunca da perdesiydi halısıydı bu telaşlar olacak asıl o zaman zamanı durduramayacağızkaydirigubbakcemile3
inşallah istediğimiz herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:
merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Benim nikah tarihim 7 şubat.Tam bir ay kaldı.Heyecan,endişe,kalp çarpıntısı diz boyu.Ev hazır.Nişanlım yalnız yaşıyordu.Çok birşey almadık.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekleyemedik.Artık evlendikten sonra...Umarım hepimiz hayal ettiğimiz mutluluğu ve huzuru buluruz.
Pembe beyaz gelinliğinin ve nişanlığının içine sinmesine sevindim cnm.(Ne nişanlığı anlamadım ama,sen nişanlı değil misin zaten ? )
Günaydınnnnn arkadaşlar.
Şeker-leblebi,ben hep buralardayım aslındada sizden kimsecikler olmayınca yaz gelinlerine takılıyorum.
Ebediz hoşgeldin cnm.
Pembe beyaz gelinliğinin ve nişanlığının içine sinmesine sevindim cnm.(Ne nişanlığı anlamadım ama,sen nişanlı değil misin zaten ? )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?