2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Büyük deil yani küçüğüde paspas gibi olur diye düşündüm..

merhaba kızlar bugün evimi temizledim pırıl pırıl oldu şimdi sıra eşyaların gelmesinde
ayy çok güzel olacak inş hafta başı perdelerim geliyo

öncelikle herkese iyi seneler mutlu seneler hepimiz bir dahaki yılbaşını eşimizin yanında geçiricez inşallaahh :)))) katrecim hayırlı olsun,pembeyazcım seninde eşyaların hayırlı olsun güle güle oturun.biz de pazar günü temizlikçi kadın,annem ve kayınvalidem hep birlikte temizlicez :) çok heyecanlıyım.ocak ayının 6-7 si gibi de eşyalar gelecek inşallah.arayıp dürtmek lazımmış geciktiriyolarmış herkes öyle diyor.davetiyler basıldı ancak özel davetiye kalemi alıp isim yazmak lazım.bazı kişilere yani uzak olanlara scanner dan geçirip mail atmayı düşünüyorum ama ayıp mı olur sizce??

Günaydınnnn arkadaşlar.
Pembebeyaz eşyalarını güle güle kullan cnm.
Katrecim ohh misler gibi olmuş evin, cicilerin gelince buram buram yeni mobilya kokusu saracak heryeri.Ben bu kokuyu çok seviyorummm :))))
Kityy cim sanada kolay gelsin cnm.

Ben ne yaptım?En son klima-tv ve perde kalmış demiştim sanırım.Klima ve tv geldi monte edildi.Yarın koltuklarımız geliyor.Perde işinide önümüzdeki hafta içi halledeceğiz inşallah.

Davetiye ve nikah şekerinede zaman ayırsak çok iyi olacak .

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Antalya dan Sevgiler

arkadaşlar gelinliğiniz dekolte mi?benimki derin göğüs dekolteli ve dün üzerine yapay kürk bolero aldık çok güzel oldu :dance: peki dekoltenize ışıltı-parıltı veren birşeyler sürecek misiniz? ben süreyim diyorum bi yandan,bi yandan da çok mu abartı olur diye düşünüyorum... fisfisfis bilemedim. haydi bana yardımmmmmmmm :sm_confused:

Kitty cim benimki çok dekolte değil,dekolte istiyordum ama gelinlikçi kız ortayı açarsam yandan etlerin fışkırır dedi ii o zaman dedim bende.(Az tombiş olduğum için)
Benim gelinliğin her yeri simli,vücuduma sürer miyim bilmiyorum.
Ama sen sür cnm güzel durur.

Etol ü kaça aldınız?Ben bir türlü bulamadım burada.

günaydın kıslar
bugün dilekdilek'in düğünü var
umarım herşey gönlünce olur.rabbim ömür boyu mutlu etsin bir yastıkta kocatsın

evet yaa dileğimiz evleniyo bugün.bi an önce gelsede bize anlatsa nasıl geçmiş düğün.neler yapmışlar.ayy onun kadar heyecanlandım birde.DİLEKCİM ALLAH Bİ YASTIKTA KOCATSIN.........

Ay ayyyy bir kış gelinimiz var artık ne güzel:))))28 gün sonra da Mısraa gelininiz olacak.
Bugün nişanlımla alışverişe çıktık,biraz ciciler aldık,1.250 yt tuttu
Neler adık?
*2 nevresim tk.
*1 salon yemek masası örtüsü.
*1 mutfak masa örtüsü
*1 hazneli mikser.Yani şu karıştırma kabına monteli olanlardan.
*1 ütü
*1 ütü masası
*1 epilasyon aleti
*6 amerikan servis.

Perde işi içinde gezdik,inanılmaz pahalı arkadaşlar valla.Hep benzeri fiyatlar çıktı 1.800 civarı.Ki 2 oda bir mutfak için bütün evi yaptırsak kafadan 3000 ytl((( tutacak.

oh be mısracım iyiki geldin.çatlıyodum valla sıkıntıdan.aldıklarını güle güle kullan canım.

dilek dilek evlendi vayyybe darısı bize inşallah...............kızlar nabersiniz ya kimsecikler görünmüyo neyse
biz bugün nişanlımla evimize birsürü şey aldık çok güzel ciciler aldık allahım hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah siz neler yapıyorsunuz bakalım...

hayırlı olsun canım düğün günü almak güzel bi duygu.biz de evi kurma işlerini hızlandırdk.bugün yatak odama baza yatak vs almaya gittik.dün gardrobum kuruldu beyaz eşyalarım geldi sadece fırın bağlatılacak.yarın da perdelerim gelecek inş

Günaydınnnnnnnnn gelindaş kardeşlerim :)))))))))
Elifcim ben çıkmışım sen gelmişsin.Diğer başlığada yazmıştım yeri belirlemişsiniz hayırlı olsun cnm.Ne kadara tuttuğunuzu söyler misin rica etsem?
PınarTuncay hayırlı olsun cnm,tarih kesinleşince biraz daha rahatlamışsındır.
Cylfth,cicilerini iyi günlerde kullan inşallah.
Katrecim seninde eşya işin bitmiş sayılır ne güzel.

Bizimde bugün son mobilyamız olan koltuklar gelecek inşallah.Perde işinide halen halledemedik (((Bu hafta çözmemiz lazım.

Hepinizi kocaman öpüyorum

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-şeker-leblebi 7 Şubat 2009 Cumartesi (kesin değil)
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

Şeker leblebi takvimimizi yenilemişsin teşekkür ederiz cnm.
Bu pazar Pembe-Beyaz evleniyor.Sonra sıradaki Mısraaa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…