- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
canım hayırlı olsun inşallah su gibi akıp geçer şu 6 gün ve herşey gönlünce dilediğince olur
düğünü nerede yapıyorsunuz
Kitty cim benimki çok dekolte değil,dekolte istiyordum ama gelinlikçi kız ortayı açarsam yandan etlerin fışkırır dedi ii o zaman dedim bende.(Az tombiş olduğum için)
Benim gelinliğin her yeri simli,vücuduma sürer miyim bilmiyorum.
Ama sen sür cnm güzel durur.
Etol ü kaça aldınız?Ben bir türlü bulamadım burada.
kızlar bişey sorucam biz foto cu dan randevumuzu aldık ordaki yetkili kız dediki,foto işlemi tamamlandıktan sonra evden gelin alma işlemini tamamlayın dedi.çünkü kızlar ağlıyor hep ve makyaj bozuluyo,surat düşüyo ve resimler iyi çıkmıyo dedi.ben de kararsız kaldım acaba gelin alma gibi bişey yapmasakmı??kayınvaldem takmış durumda illa gelin alma olayı yapılmalıymış..ne gerek var yaaaaaa ben kesin ağlarım babama falan bakıp,annemeşimdiden bile kötü oluyorum.
Elifcim üzülme cnm bundada vardır bir hayır.Bizde sizinkine gelir bolca oynarız ne dersin?
evet şekerleblebi ve de doublebump :) fotodan sonra şu meşhur gelin alım olayı olacak galiba :)) benim de köşe takımım gelmiş!gelmiş diyorum evet çünkü şuanda oturduğum ev,yeni oturacağım eve uzak ve işten geç geliyoruz,nişanlımın annesi babası saolsun başlarında durdular.bizde hafta sonu gidip bakıcaz.birkaç eşyada yavaş yavaş götürücem pazar günü.önümüzdeki hafta içide yatak odam ve beyaz eşyalarım gelecek inşallah.darısı herkesin başına burdaki tüm kış gelinlerinin :)) doublebump cım, mısraa doğru söylüyo,ben de daha şubata çooook var diyodum,ekim bitmedi bi türlü,ay kasım ayı amma uzadı aralıktı yılbaşıydı derken şimdi ocak ayının başındayız ama kaç tane hafta sonum kaldı nasıl hazırlanacağım,regl tarihimi ayarlamam lazım,kilo vermeliyim,ağda olayını nasıl denk getiricem gibi sorularla buldum kendimi :)) inan çabuk geçiyo,bana derlerdide inanmazdım.hoş gerçi bizim de henüz tamamına ermedi ama,az kaldı diye avutuyoruz kendimizi :)) Allah hepimizinkini ennn kısa sürede tamamına erdirsin,hepimizin işleri su gibi akıp gitsin inşallaaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?