2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Hayırlı cumalar. Günler yaklaştıkça stresde artıyor yorgunlukda artıyor mısracığım ama olsun durmak yok yola devam ayy bu bir parti sloganıydı yaaa:dilcikar:

günler yaklaştıkça gerçekten kal geliyo insana yapılması gerekenler var biliyosun ama kalkıp ta yapasın gelmiyo.mutluluk ve heyecanın rehaveti zannımca.ya kızlar hava durumuna takılıyomusunuz sizde benim gibi.geçen haftalat istanbulda hava güzeldi ve ben sinir oluyodum ya düğünümde hava böle olmazsa diye.kabusum oldu resmen.dua ediyorum ne zamndır inş hava açık olur diyeee

Katrecim hoş geldin.Bende birkaç kez düşündüm hava iyi olsa bari diye,çünkü çok üşüyen biriyim.Gerçi çokta farketmeyecek neticede küçük vede kapalı bir mekanda bizim nikah.

Katreciğim senin düğün mü nikah mı?

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
15-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
15-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

Son düzenleme:
listemizi güncelledim
benim düğün tarihimde büyük ihtimal 29 Mart olacak
inşallah bir aksilik çıkmaz
kış geliniyim derken bahar gelini olacağım

şeker leblebii hayyırlı olsun canım. düğün tarihin belli oldu artık senin için zaman daha çabuk geçer:)))

pazar günü bizde artık düğün için çarsıya çıkacagız kızlar ev o ladar kalabalık ki teyzemler çocukları falan filan ben çok bunaldım evde durulacak gibi degil anlatamam yani ki daha gelecek misafirlerimiz var bakalım hayırlısıyla şu gün bi geçse ben çok kalabalıga gelemeyen bir insanım çünkü offf....

hepinize çok tşk ederim arkadaşlar
inşallah bu kez ertelenmez ve kavuşuruz artık
geç olsunda güç olmasın inşallah
rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin

selam herkese :) a.s. şekerleblebicim çook sevindim,hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah zaman su gibi aksın sana :) kaydirigubbakcemile5 bak gördünmü tarih de belirlendi,içini rahat tut artık iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun :) dilekcim cesaretin için ben tebrik etmicem çünkü ne var bunda,en doğrusunu yapmışsın sonuçta burda arkadaş olduk hepimiz.:1hug: aramızda ilk evlenen de sen olduğun için sonuçta bilgilendirme amaçlı anlatmışsın çok teşekkür ederiz :) benim de reglim düğün günüme denk geliyodun şak diye! ben de gidip adetimin ilk günü doğum kontrol hapı içtim, en azından hapı erken bırakırım da erken adet olur rahatlarım diye.delikafadulden ama hap bitmeden kanamam başlamasın mı??? :1shok: panik oldum dr a gittim, meğersem ilk defa hap alanlarda olurmuş böyle nie bilinçsizce ilaç alıyorsunuz ki kötükedihüso bana gelseydin ben sana başka hap verirdim dedi senağlama şimdi hapı bıraktım ama kanamam yine devam ve bakalım ne zaman bitecek, bitip düğün zamanı bi daha başlicak mı nolucak bilmiyorum ve bu durum moralimi çok bozuyo benim :çok üzgünüm::sm_confused::1no2:

Kittyciğim kafana göre hap kullanma canım zaten hapla tüm hormonlarını alt üst ediyosun üstüne üstlük yarıda bırakıp da erken olurum felan diye düşünme.İnşallah düğün gününde adet olmazsın çok kötü bir durum gerçekten hem o ilk gecen berbat oluyor hem karın ağrısı gerginlik oluyor hem bembeyaz kıyafetle ve o tarlatanla sürekli tuvalate gitmek gerçekten bir ölüm.İnşallah o zamana kadar bitmş olur ve gelmez canım

günaydın kış ve bahar gelinleri a.s.
yarın pazar ohh be öğlene kadar uyuyup sonra çeyiz alışverişi yapacağım :sm_cool:

Günaydın canlarr.Ayy ne güzel leblebiciğim yaa alışveriş kadar güzel bişey var mı ki.Ben bu aralar sadece gıda için alışveriş yapıyorum:)) Olsun o da güzelmiş

Günaydın canlarr.Ayy ne güzel leblebiciğim yaa alışveriş kadar güzel bişey var mı ki.Ben bu aralar sadece gıda için alışveriş yapıyorum:)) Olsun o da güzelmiş

eminim çok güzeldir o da sonuçta kendi evin
gir kocişin koluna ya da tut elini doğru alışverişe

Yook onunla yapmıyorum ben alışverişi aklında bulunsun erkekle alışveriş yapılmaz benimki herşeye karışıyor ben kafama göre alıyorum en azından ne eksikse alıyorum.

Yook onunla yapmıyorum ben alışverişi aklında bulunsun erkekle alışveriş yapılmaz benimki herşeye karışıyor ben kafama göre alıyorum en azından ne eksikse alıyorum.

katılıyorum. erkekle alışveriş yapılmaz. hem karışırlar hem de sıkılıp acele ederler hadi hadi gidelim diye. en güzeli kafamıza göre takılmak kaydirigubbakcemile3

hmm demek öyle CADIARZU
anladım ben onu
demekki neymiş alışverişe yalnız gidilirmiş :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…