2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

tayt mevzusuna çok güldüm kaydirigubbakcemile3
düşünün sexi bir iççamaşırı beklerken tayt adam şok kafamçokkarıştı
mısracım gelinlikler çok güzel ama benimki izin vermez dekolte diye adam elinden gelse beni tesettüre sokacak senağlama senağlama

etol fiyatı öğrendim az önce bakırköyde sormuşlar 50 ytl civarındaymış. taytıda salondan çıkmadan önce çıkartmak gerekir.

etol derken? ya taytı tabiki çıkartacağı kızlar eve girince banyoda 2 dakikada çıkartırız çıkartmaya vaktimiz olmayacak değil ya hem inanın kocalarımız da donmamıza razı olmazlar onlar görmeden çıkarırız.ama tayt yerine daha ince ama sıcak tutan çoraplar var onlardan almak lazım

Bende netten bakıyordum katre.Bir tane sakallı ipten örülen gördüm fena değil.Bende örmeyi düşünüyorum

benim söylediğim fiyat imitasyon fiyatıdı. gerçek tavaşan dersisinden olanlar varmış onlar 100 ytl'den başlıyormuş. bulduğunuz örnekleri gösterirmisiniz bende örmeyi düşünüyorum.

Sevgili tubiş netten arama motoruna etol yaz oradan çıkar modeller.Buraya resim eklemek zor benim işyerimde zaten mümkün değil herşey engelli :

Merhaba arkadaşlar neler yapıyosunuz?Bizde söz için hazırlıklara devam elbisem geldi bugün boyu kısalıcaktı evlere bakmaya gittik çok güzel bi ev bulduk hayırlıysa orası olur inş.Beyaz eşyaları ne marka istersin dedi bosh yada siemens bilmem dedim ben hiç anlamıyorum beyaz eşyadan ...

Seni bekliyorduk melek gözLerimiz yollarda kalmıştı :)))İnşallah beğendiğiniz ev olur.Beyaz eşya markasında da doğru seçim yapmışsın.Bizde siemens düşünüyoruz buzdolabı hariç.

mısraa neden buzdolabı hariç demişsin bende bosch ve siemens i tercih ettim çamaşır ve bulaşık makinası bosch buzdolabı ve dırın siemens.siemensin fırınları çok övülüyo arkadaşlar fırında siemens düşünün.mobilya alan oldumu bu arada ben yemek odasını doğtaştan aldım koltuk takımı alamadık daha siz aldınız mı hangi markadan aldınız

Sevgili katre günaydın.Buzdolabında siemens ı düşünmemizin nedeni dolapların boyutuyla ilintili şöyle ki küçük geldiler gözümüze.Az büyük olanlarda çok pahalı.Kalitesinden kesinlikle şüphemiz yok tatlım.Diğerlerini nasip olursa sıemes tan alacağız.Bu arada fırın ı ne kadara aldınız cnm?
Dün Samsung un buzdolabını gördüm bayıldım.İstediğimiz tüm özellikler var büyük-gri-su pınarlı üstelik 2000 ytl.
Mobilyaları da belirledik tepe home dan koltuk ve masa beğendik.
TV ünitesi ve yatak odasınıda burada TMALL isminde bir mağaza var oradan belirledik.15 gün içinde şartlar elverirse alacağız.
Doğtaş ra özel seri ismi altında mobilyalar var hepsini çok beğendik ama çok pahalı yatak odası 6000 ytl
Bu arada aklıma gelmişken plazma tv düşünenler varsa Migros a gitsin bugünlerde.
Samsung un 102 ekranını 2000 ytl ye üstelik 12 taksitle veriyorlar.Samsung un kendi mağazasına gittik 2000 peşin-2300 taksitli fiyatı.Epey fark var ...Hepinizi öpüyorum.

canım fırını 850 ye aldım canım okulların ilk yarısı sormuşsun sonbahar gelinleri bölümünde yazmıştım 23 ocak ta okullar yarıyıla giriyo.nişanlın öğretmen mi benim ki öğretmen o nedenle biliyorum:))

Katrecim nişanlım öğretmen değil kendine ait bir işyeri var,nikaha şehir dışından gelecek yakınlarımız ve çocukları nedeniyle ayarlama yapıyoruz.

Slm arkadaşlar beni heyecan sardı yarın akşam sözüm olucak inş yarın için hazırlıklarım bitti sayılır gece nasıl uyucam bilemiyorum :asigim:

kızlar gelinliğini ayarlayan diktiren vs var mı düğüne 2 ay gibi bi zamn kaldı artık bakmak karar vermek durumundayım sizin durumunuzu merak ettim

kızlar gelinliğini ayarlayan diktiren vs var mı düğüne 2 ay gibi bi zamn kaldı artık bakmak karar vermek durumundayım sizin durumunuzu merak ettim

selam katre bizim dügünümüz aynı gün olucak canım:teytey:
ben dün gelinlik siparişini verdim ölçüleri mi begendigim modeli falan aldılar 1.100 mal oldu ama çok begendim ben içime sindi yani keşke resim eklemeyi bilsem interbette de o model var çünkü eklerdim.. neyse umarım seninde gönlüne göre olur..bizim önümüzdeki pazar günü evimiz eşyamız herşeyimiz bitecek sonra boş boş oturup dügünü bekleyecegiz canım şafak 69:sm_cool::sm_cool:

Sevgili katre ben PRONOVİAS markasından üç gelinlik modeli beğendim birine karar verip diktireceğim ,henüz bir girişimde bulunmadım.Haftaya gelinlikçiye gidip fiyat belirlemek istiyorum.Aslında ben gelinliğin satın alınmasından yana değilim.Ancak kirayla satılık arasında gördüm ki çok az fiyat farkı var.
Senin düğünün ne zamandı tatlım bu arada?Bizim ki 31 Ocak veya 1 şubat gibi görünüyor.
Sarı Melek bugün nişanlanıyorrr nasıl heyecanlıdır.Şimdiden tebrik ederim tatlım.Allah tamamına erdirsin inşallah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…