2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Kızlar en önemlisi düğün mekanı hiç yer bulamıyoruz anadolu yakasında bildiğiniz yerler varsa söyleyin ltf (

Sevgili kitty gelinliği halletmenize sevindim.Kaça alıyorsunuz ya da diktiriyorsunuz?Düğünü Antalya da düşünürsen mekan konusunda yardımcı olabilirim :)))))))))

Yemek takımını aldınız mı arkadaşlar ?Ben şimdi güral ve karacaya baktım ikisindede kampanya var karar veremedim hangisini alacağıma ?CADIARZU

Melekcim ben alalı yılar oldu cnm.(Yaş kemale ermiş olunca:))))Resim eklersen de yardımcı olmaya çalışırız

merhaba kızlar
melek bence karacadaki kampanyadan yararlan, yemek takımlarıda çok güzel orada.

Arkadaşlar niye kimse bişey yazmıyo hepimizde bi telaş tabi düğünler yakın olunca.Benim düğün tarihim belli oldu Allah tan bişey çıkmazsa 11- Ocak - 2008 de olucak...

Sarımelek, bende üzülüyordum yazmıyorsunuz diye.Sen bizden önce evleneceksin belli ki.11.01.2009 olsa gerek tarihinde :)))
Neleri hallettiniz peki,hazırlıklar ne aşamada?
Biz bugün beyaz eşya işini bitirdik.Bosch tan aldık.
Yatak odasınıda belirledik.
Koltuklarda renk sorunu yaşıyoruz ama (((
Tv ünitesinede yaptıracağız
Kolay gelsin cnm sana da

Selam millet. Benim düğünüm 27 Aralıkta. Çok heyecanlıyım... Cuma günü gelinlik Provam vardı... Harika olmuş yaaaa :)))) İstanbulda oturupta gelinlik alacaklara kesinlikle öneririm Avşar Gelinliğe uğramadan sakın karar vermeyin... İşçilikleri, Kalitesi ve muhteşem görünüşleriyle Türkiye'de tek geçiyorum. Çok resim gördüm, Çok yer gezdim amaen doğru kararı verdiğimi gördüm...

kızlar ben gelinliği kiraladım şuan güzel ama tabi inş düğün günü duvağı ile vs bütünler de güzel olur.çünkü sade bi gelinlik ve bu nedenle o günki makyaj duvak vs gelinliğe tam şeklini verecek

Sevgili beatifull hoşgeldin.Birinci sıramızda tarih itibariyle sen varsın:)heyecan da doruktadır muhtemelen.Gelinliğini kaça diktiriyorsun?İstanbul da olsaydın adı geçen firmaya uğrardım.Mobilya işinide hallettiniz mi peki?Mutluluklar dilerim...
Sevgili katre benim gelinliğimde çok sade olacak daha öncede bahsettiğim gibi kabarık insanı alçıya alınmış gibi gösteren gelinlikleri tercih etmiyorum.Mutlakak i diğer aksesuarlarınla çok zarif bir gelin olacaksın emin ol cnm.Sevgiler

Tatlım mobilya işi yüzünden bir türlü sıra gelmediki gelinliğe.Bu akşam nişanlımla karar verdik bir hafta boyunca mobilyacılara gitmeyeceğiz.Böylelikle bir değişiklik yapıp gelinliğe bakarızbelki.
SON DURUM İSE ŞUNLARDAN İBARETTİR;beyaz eşyaları aldık birkaç güne kadar eve geliyor.
Koltukta renk sorunumuz vardı bugün bir yer keşfettik hem modeli hemde renk seçeneğinin çok olması karar vermemizi kolaylaştırdı koltukta tamamdır.
Tv ünitesinden vazgeçtik küçük olanlar bile ki beğenmedik hiç modellerini 1500 den başlıyor.Beğendiğimiz tasarım harikalarıda 2500 den başlıyor.Bir modele bayıldık bugün kaç para dersin ŞOKKK 4.690 ytl cik :)
Mobilyalara ilk bakmaya çıktığımızda bir konsol beğenmiştik,üstünde rafı var istediğin şekilde monte ettirebiliyorsun.Konsolda hareketli yana çekiyorsun uzuyor vs.Onda karar kıldık.Tv ünitesi alırsak hem çok para lazım hem de yer daralacak.Şu an oturacığımız ev büyük ancak bir kiracı olarak sonumuz belli değil.Koltuklarda çok büyük katrecim bilindiğin biraz dışında.İki üçlü ve bir tekli.Üçlüler 220 cm teklide tahminim vardır bir 90 cm -iki kişi rahat oturuyor ilginç birşey.
Masayıda konsolun takımı vardı onu alacağız.Şimdilik bu kadar cnm.İyi geceler

Son düzenleme:
Arkadaşlar nerelerdesiniz?Topiğimiz çok sessiz kalıyor.Çoğunlukla akşamları falan mı giriyorsunuz merak ettim.Kestane kebap acele cvp :))))))))

Arkadaşlar nerelerdesiniz?Topiğimiz çok sessiz kalıyor.Çoğunlukla akşamları falan mı giriyorsunuz merak ettim.Kestane kebap acele cvp :))))))))

Evet canım çok sessiz kalıyo burası.Bugün yemek takımım geldi çok güzel güral porselenden aldım birazdan resminide koyarım çok hesaplı aldık..

Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü niye kimse yok yakında topiğimizi kapatacaklar ((((

selam kızlar.neden sessiziz tabiki yoğunluktan ve de yorgunluktan öyle değilmi:))) ya hafta sonu diye birşeyimiz kalmadı resmen pazar günleri full mobilyacılardayız ama uygun fiyatlı birşey pek göremedik.anadolu yakasında oturuyoruz,ider mobilya sanki uygun gibi diğerlerine göre.tv üniteleri de almış başını gidiyor.beyaz eşyada da muhtemelen bosch olacak.gelinliğimin ilk provasına da gittim.ya bana günler geçmiyomuş gibi geliyo sizede öyle geliyomu yaaa :)) bi de 2 ay içinde kilo vermek istiyoruuuuuuuuuum :)) 3-4 kilo fazlam var.bi de kaşlarımı kalınlaştırmaya başladım düğün gününe kadar çok güzel olmalıyız kızlaarrrr :)

Sevgili kitty gelinliği halletmenize sevindim.Kaça alıyorsunuz ya da diktiriyorsunuz?Düğünü Antalya da düşünürsen mekan konusunda yardımcı olabilirim :)))))))))

tatlım msjını daha yeni görebildim kusura bakma gelinliği 1.700 ytl ye diktiriyoruz. düğün mekanı için saol ya ist dan antalya davetliler için zor olur biraz :)))

burdayız kızlar..herkes çok yoğun belli bide kafa yoğunluğu var ki sormayın şu nasıl olacak yok bu nasıl olacak vs diye düşünmek yetiyo insanın yorulmasına.mısracım mobilyada karar kılmana sevindim canım.benim yemek odam doğtaştan aşil ismi.koltuklarım da bellona domino.bakarsanız ve kıymetli yorumlarınızı eklerseniz mutlu olurum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…