2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Sarımelekcim hayırlı olsun mobilyaların bir günde halletmişsiniz ne güzel.Nasıl mobilyaların anlatır mısın?Fiyatları hakkındada bilgilendirirsen sevinirim

Sarımelekcim hayırlı olsun mobilyaların bir günde halletmişsiniz ne güzel.Nasıl mobilyaların anlatır mısın?Fiyatları hakkındada bilgilendirirsen sevinirim

Canım yemek odası beyaz renk taşlı yatak odası siyah beyaz karışık koltuklarda ona uygun fiyatlarını bilemicem canım onlar aldığı için ben beğendim sadece ama yarın sorarım.Oturma grubunuda benim ailem alıcak krem renk deri istiyorum onada yarın bakıcaz inş...

Mrb cnm sanırımgrip oluyorum pek keyfim yok Sen nasılsın?Yerleştirdiniz mi nişanlının eşyalarını?

geçmiş olsun canım.bikaç gündür kar soğuğu var antalyada bende çok üşüyorum.dikkat et kendine.eşyaları yerleştirdik sayılır yarın kalanını bitiricem.

Ohhhh ya nihayet biri geldi.Günaydın cnm haberler sende.Oturma odası takımınıda hallettin mi?Biz bu hafta sonu kısmet olursa alacağız mobilyaları

merhaba canım
ohhh ne güzel mobilya işini hallediyorsunuz, bizde hala tık yok :çok üzgünüm:
evin tadilatı bitmedi henüz neyse artık geç olsunda güç olmasın diyorum

Benimde bu cumartesi evim yerleşiyor.Çeyizim gitmişti ama yerleştirmemiştik hayırlısı ile yerleşecek inşallah.Çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak bana göre yerleşmemiş haliyle bile çok şirin bir evim var:asigim:

Benimde düğünüm şubat gibi olacaktı ama son bir hamleyle nisan ayına erteletmeyi başardım. Çok yaz olmayacak ama yinede kış soğuğunda evlenmelten iyidir diye düşündüm. Birde oturacağım ev yeni yapıldı ve acayip soğuk oluyor. Allah kışın evleneceklere kolaylıklar versin.

saol canım ama olaya birde güzel tarafından bakmak gerekirse soğuk kış akşamları kocişinle beraber tv izlemek süper olsa gerek hihoyyyt :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…