2009 kuzuları hangi haftada kaç gram?

32 haftada 1876 gr....dı ...

ben bişey soracağım ...bu sayfada niye liste yok.....

herkes ayrı ayrı yazmış...karşılaştırma yapamıyorum.....

canım ben liste yapmıştım hemde nazar boncuklusengözlerimebaksanab ama arkadasşlar listeyi güncellememiş:1no2: en çok liste bu bölümde lazıma.s

bebişlere maşallah hepside artık tombiş olmuş MAŞALLAH

Kızlar benim bebeğim de 35+3'de 2570 gr. olmuş. doktorum 3 hafta sonra doğum dedi bakalım doguma kadar kaç kilo olacak zayıf olmasından korkuyorum ...((

Kızlar benim bebeğim de 35+3'de 2570 gr. olmuş. doktorum 3 hafta sonra doğum dedi bakalım doguma kadar kaç kilo olacak zayıf olmasından korkuyorum ...((

canım benim bebeğimde 33+3 de 1750 gr dı şimdi 34 e girdim bende senin gibi zayıf olmasın diye elimden geleni yapıyorum ilk zamanlarda çok iyi gitmişti 7.aydan beri az kilo alıyo genetik olabilir dedi doktor yada herkesin plesanta yapısı farklı olur doğuma yakın zamanda kimi plesanta erken yapı bozuklupuna uğrayabilir dedi tek çare oda ihtimal tabi yan gelip yatmakmış bide sütlü tatlı dedi doktor.yatmak mecbur oluncaçok sıkıcı oluyormuş sütlaç yemektende bıktım.ama herşey bebişlerimiz için seninde aklında olsun.

kızlar benim bebişte 33+4 te 2150gr di ve bende zayıf olmasından korkuyorum. 29 haftalık hamıle bı arkadasımın bebegi 2000 gr. nasıl kılo aldırırım dıe kara kara dusunuyorum

Zayifmi??

Ben dün doktordaydim...36/1 ve bebegim 2500 gr doktorun dedigine göre 200 gr azmis..yani 2700 gr olmasi gerekiyormus...Bebegimin karin ölcüsü 82,9 mm normalde 86 mm olmasi lazimmis..Yani 3-4 mm az..Biraz zayif kalmis ama ne yapabilirim bilmiyorum..Saglikli beslenmeye calsiiyorum,vitaminlerimi düzenli aliyorum..Gerci bende ufak tefek ince bir bayanim ,belki oda etkiliyordur..

canım bebek için yiiceksin bolbol ceviz badem fındık haşlanmış yumurta yeşil yapraklı bitkiler peynir meyve yiceksin bolbol bak noluo bebek

maşallah cnm kızına tombiş bebek olacakm heralde
ya yokktun 1-2gündür ben de seni doğurdun sandım

maşallah cnm kızına tombiş bebek olacakm heralde
ya yokktun 1-2gündür ben de seni doğurdun sandım

saol cnm doktorumuz da öyle diyo önden gidiyoruz biraza.s.
valla cnm bende ha doğurdum ha doğuracam diye bekliyorum:)) 2günde bir hastanedeyiz devamlı ağrılarım var nstde de sancı çıkıyo ama ağrılar düzenli değil...

hadi hayırlısı cnm ,bak doğıum yaparsan haber ver tamammı

34,4 haftalıkken 2,530 gramdı---- geçen haftalarda daha hızlı kilo alıyodu,yavaşladı biraz...galiba bu aralar çok koşturduk hazırlıklar için..dinlenemedim ondan olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…