2009 kuzuları hangi haftada kaç gram?

dün itibari ile kızım3300gr

maşallah kızlar yaaa allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. inşallah bende öğrenip yazarım burada boyunu ve gramlarını :) bu arada kaç kilo aldınız şimdiye kadar

saol cnm 2günümüz kaldı gelsede oynasak yıkasak mıncıklasak die bekliyoruz
hep normal istiyordum 4kilo diye sezeryan olacağım şimdi..

4 klio olup normal yapanlarda var.ama bence fazla zorlamamak lazım .çoğu kişi sezeryandan da memnun.benimki 3 civarı ben de sezeryan yaptıracağım ama.ıkın ıkın nereye kadardelikafadulden . tabi yapanları takdir ediyorum ama.salımı doğum senin?benimki salı.offffffffff çok var gibi daha...:1hug:

pazartesi inşallah benim doğumum sabah erkenden gitcez suni sancıyla normali deneyeceğim olmazsa sezeryan olacak

bızde buakşam nst ye gırdık yavrumla,muayenede olduk kılosu 3.200 olmuş daha 18 gunumuz var maşallah oglumaa...

maşallah cnm bak nerelerden nerelere bebeğinin maşallahsı var

Evet ya bende onu düşündüm dün 3-5 gr.lardı şimdi kilolardan bahsediyoruz:))

oyy ele avuca gelcek minnoşlar maşallah annesi

Çiçekcim korkuyodum ya çok minik olursa ben nasıl tutarım diye, galiba çok minik olmicak kuzum babasına mı çekti ne:)) 132 kilo bu arada benim kocişcokacimcoook Sonundaki 2 kiloyu benim hamileliğimde aldı. Galiba o da kocaların yakalandığı hamile hastalığına yakalandıkaydirigubbakcemile2

maşallah minik kuzuyaaaa

sağol canım

bizdew bugün kızımla doktora gittik 36+2 haftadayız 2900 olmuş maşallah benim minik prensesime :asigim:

Oh oh.. seninkide çok büyümüş. Biz 36. hafta 2850 idik galiba

kizlar biz de pztsi gittik. 36+0 2800 gr. boyumuz da 46 cm. kisa olcaz galiba:) 3 defa nst cektik ilk ikisinde cok hareketten kaydirdi cihazi bebis.

Bid e 35 haftada 2500 çıktık. ben 2 hafta önce grip oldum üstüne dayanılamayacak gibi kulak iltihabı acillerde idim. tesadüf kulağım aktı ve ağrım dindi.. kulağım akamsa o ağrıya dayanılacak gibi değildi.. 5 yaşında oğlum var kaç kez kulak iltihabı oldu anladım ne çektiğini....antibiyotik kullanmdım... tam atlattım derken dün tekrar grip oldum. boğaz ağrıısı üşüme.... minoset ile idare ediyom.. ama 23 nisan gibi +- 1 sezeryan olacam.. grip ve öksürük varken ameliyat olnur mu????????? korkuyorum.. önceden tekrar sezeryan nasıl olacam ağrısı falan derken.. korkum başka yöne kaydı... sat :30 temmuz sizce 23 nisan erken mi? 38. haftanın başı oluyor çünkü...

hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…