2009 kuzuları hangi haftada kaç gram?

bi listemiz vardı ama nerde kaldı bulamadım.
bizde bugün gittik kontrole 35+5 te 2900 gr mız teyzeleri.

Biz de bugün (34+4) doktordaydık. Biri iyi biri endişe verici 2 şey öğrendik. ıyi olan kilosunun maaşallah 2850 gr olması. Endişe verici olan ise midesinin normale göre büyükmüş. ınşallah bir sorun olmaz.

Bizde bugün gittik dr.a benim kuzumda 36. hafta da 2850 olmuş Dr. amcası doğana kadar 450 gr. daha alır dedi Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin de...

selam arkadaşlar bende dün dr.daydım 38haftalık 3300 biraz tombiş olcak galiba.herkeze hayırlı doğumlar.bebişlere maşalaah nazar değmesin

benim kizim daa 34+0 2300 gr dr umuz 3200 gibi dogar tahminim dedi aman saglikli olsun da normal yapmak istiyorum dogumu asiri kilo alip da zorlamasin annesini di mi ama :))

slm kızlar bızde dun gittik dr a ogluşum 37+3 gunluk 3234 gr msallah onde gıdıyoruz bıraz sanırım Allahım hayırlısıyla dogurmak nasip etsın herkese

36+6 günlük 3000 gr dr dediğine göre anlım şanlım bi bebek değilmiş :) babası gibi minyon tipli olcak galiba birde dr. her kontrolumde suyun az diyor günde 3 lt su iç diyor zorda olsa içmeye çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…