2009 Mart Anneleri Doğum Öncesi Nasıldık? Şimdi Nasıl Olduk?

melek81

Herşeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
4.181
9
116
İstanbul
Evet anneler haydi bakalım eski fotolarımızı görünce biraz zayıflama ve bakım isteği duyarız belki.

bu gebelik öncesi halim.siyahlı olan benim

bu da doğum sonrası.ama burada 65 kiloydum şimdi 59umhihoyyyt

yapma melekçimya...bu çok acı olcak benm için çookk fenayım çookk rekor hala ben de:)neyse koyayımda gülelim accık

bu önceki halim.hey gidi günler heyyyy...

bu da bebişli halim,batsın bu dünyaaaa mafoldumben

Son düzenleme:
batsın bu dünya mı...kız ne var halinde biraz annelik çökmüş o kadar:)
bide ana bak cnım moral olsun sana...beterin beteri buymuş demek dersin:)

batsın bu dünya mı...kız ne var halinde biraz annelik çökmüş o kadar:)
bide ana bak cnım moral olsun sana...beterin beteri buymuş demek dersin:)
annelik çökmüş değil canım çökertmiş :roflol: koyda bakem fotona sengözlerimebaksanab

kız meltoo bende bekliyorum bir devanası.aman be yav giymişin beyazları normaldir tombul çıkman.sen ayrıca o hızlı yaşamına dönünce gram yağ kalmaz sende.maşallah diyorum hepimize arkadaşlar başkada bişey demiyorum.

cok ıısınız kızlar...bende koyayım barı..bu arada Yasemın bende bır fark goremedım sende :)

yapmayın kızlar iki foto arasında 12 kilo varkaydirigubbakcemile3 ama teşekkürler.doğumdan 53tüm sonraki resimde dediğim gibi 65tim:))

kızlar bende nisan annesiyim bu topic çok iii fikir olmuş
resimlerini koyan arkadaşlar ben sizde fazlalık göremedim maşallah
sadece don pijama dolaşıyoruz :))

kızlar ben bu konuda cok şanslıydım dogumdan oncede 45 kg dum sonrada sadece bebegimin kilosu vardı oda dogunca eski kiloma dustum ... 4 yıl sonra 49 kg oldum taki son bir yıla kadar gecen yıla kadar cok fittim ne yersem ne yaparsam hiç kilo adına bişey almıyordum ... son bir senedir evdeyim çalışmıyorum ve tamamen oturuyorum ve kendimi kolaya verdim gunde 2,5 lt kola içiyorum yemek alışkanlıgım oyle deli gibi degil eskisi gibi yiyorum ama bu kola beni bir sene içinde 60 kg a cıkarttı :1no2:
ve hala bırakamıyorum :çok üzgünüm: bu gidişle daha alacam sanırım e yaşta ilerledi sanırım onunda etkisi var eskiye ait fotomda yok tabi yeni haliminde fotosu albumumde var zaten ... ama eskilerden bulur çekebilirsem resimden eklerim opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2000 şubat annesiyim ne var :mymeka:
ben vala başlıgı gormeden direk kilolardan acılınca konu daldım olaya delikafadulden
ne kadar dertliyim yane dusunun delikafadulden
:roflol:

kizlar ben aslinda subat annesiyim ama bir buralara bakim dedimopuyorumnanaktan ve benimde hamilelik kilolariyla basim dertteydi taki 1 ay öncesine kadar, zaten dogumdan sonra en fazla 9 ay icinde o kilolardan kurtulamzssaniz o kilolardan kolay kolay kurtulamiymussunuz, bunu bir kac kisiden duymustum, o yuzden bende yediklerime dikkat ederek 1 ayda 5,5 kilo verdim ve hamilelik öncesi kiloma eristim.ama biraz daha vermek istiyorum ki hayal ettigim kiloya varayim.
Kilo vermek isteyen herkese kolay gelsin diyorum

bendede kilo sorunu var 55 kıloyla hamıle kaldım 80 le doguma gittim şimdi 63 kıloyum hala veremedım kıloları iştahımında maşallahı var aman süt yapsın bılmem ne dıe tıkınıom napcam bilmem

bendede kilo sorunu var 55 kıloyla hamıle kaldım 80 le doguma gittim şimdi 63 kıloyum hala veremedım kıloları iştahımında maşallahı var aman süt yapsın bılmem ne dıe tıkınıom napcam bilmem

Aynen sana katiliyorummm kaydirigubbakcemile5

Beni bekleyin anacimm ekleyem size sz verdigim gibi cektim simciki fotolarimi en kisa zamanda nasil dombili oldugumu göreceksiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…