bende..55 ile hamile kaldım ilk 3 ay 53 düştüm..sonra 72 ile doğuma girdim..belkide 75 dir..
şuanda 57 kiloyum...göbeğim var biraz onun dışında gayet iyi
kızlar bende git gide eriyorum 59 la hamile kalmıştım 68 le doğuma gittim 63 le eve döndüm şurda 2 ay öncesine kadarda hep 60-61 gibiydim şimdi 57 ye düştüm
56 ile hamiş oldum.68le doğuma girdim .şimdi 55.5im.ama göbüş var kızlar ben de.korse kullansam diyorum şu dilişsiz altı kilot olanlardan ya da üstü sıkan kilotlar var bugün baktım bulamadım kullanan var mı?alt iyi ama üstte göbek çıkıyor ya sürekli etek giycem ya da bir çözüm bulcam.rahat olmaz de mi korse?
gene de çok mutluyum.bayağı verdim.bebeğim sağolsun uyumuyor ve beni çok yoruyor.
Anneler,
Zaten Doğum Sonrası kilolar için bir topicimiz var.Oradan devam etmenizi rica ediyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
Sizleri anlıyorum birlikte çıktığınız bu yolda birlikte devam etmek istiyorsunuz ama sizinle birlikte her aşamadaki anneler bunu yaparsa alt yapımız izin vermeyecek bir yerde tıkanacaktır.Mesela benim kızım 1.5 yaşında.Bende açmak isterim mesela bir topic:))
Müsadenizle konunuzu kapatıp sizi o linke davet ediyor,kilolardan da kurtulmanızı diliyorum.:a.s.: