2009 Mart Anneleri Doğum Öncesi Nasıldık? Şimdi Nasıl Olduk?

funda en güzeli imkansiz olani basarmaktir..
basarcaz yavrum basarcaz - basarmaliyiz yoksa kilolar icinde bogulcazzz oysa sende göbis fln gözükmüyor sadece kilo almissin ama öyle tek bryerden degil.. güzel duruyor yani benim gibi simitli degilsin...

Funda canım masallahın var yıne... Isyerınde benden once dogum yapanlar bızden daha kılolu. Verırız ınsallah.
Bu arada ılk resım Amasra galıba :)

walla daha işe başlamadım başlayıncada napıcam bilmiyorum tam 10 kilo fazlam var bunun 5 kilosunu bile versem razıyım ama doğumdan beri aynı kilodayım birde emzirmek kilo verdirir derler ben sadece emziriyorum bebeğimi ama nerde kaldı bu kilolar bende...inşallah veririz hayırlısı....evet ilk resim amasra hamile olunca uzaklara gidememiştim bu sene de çocukla gidemicem bakalım seneye acısını çıkartırım inşallah:)

walla bende bir göbek war gören kimse inanamıyor üstümdeki bol o yüzden belli olmuyor healde ama dedğin gibi komple bi kilo alımı söz konusu bölgesel değil buda iyimi kötümü bilemedim...dediğiniz gibi hemen veririm kiloları inşallah...hepimiz inşallah...

karar vermedik canım konuşalımda özel mesaj yollıyım bak

ok...o zman buluşurken benide unutmayın mutlaka haber verin ben size dönerim..ben çok aktif değilim konuşmalarda ama dewamlı takip ediyorum sizi...unutmayın beni sakın çok eğlenceli olur eminim..

kilo tamamda dün ben soyunurken farkettim benim taş memişler yer çekimini keşfetmişler..ühüüüühüüü.:1shok:...

ya elimde bi onlar kalmıştı gitti kızlarım güzellerim.:gitme:. kocişe farkettirmeyim diyorumda nasıl olacak o iş... kaydirigubbakcemile

ne yağıcaz şimdi sızde durum nasıl?

Benimkiler daha kesfetmedi yavas yavas ama agirlik basiyo assagi dogru :roflol:
kremler varmiss gizlarrrr

Benimkiler daha kesfetmedi yavas yavas ama agirlik basiyo assagi dogru :roflol:
kremler varmiss gizlarrrr

ben onlardan hamilelikte kullanılanlardan kullandım support diye mustelanın hala abanıyorum ama iihıhh işe yaramıyor.... olmadı DR90210 :roflol:

hangi linki kopyalamam gerekıyodu bılemedim resimler link halınde cıktı

makyaj farkından olsa gerek malesef makyajsız boydan eskı bı resım bulamadım bunu da cok zor buldum zaten e dogumdan sonrada makyajlı bı rsım cektıremedım eger bulabılırsem baska bı resım daha atarım

titi kusura bakma canim ama oha falan oldum kiz, bu ne fark oyle, sanki dogum degil estetik yaptirmissinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
titicim sende benim gibisn canim önceden cok asiri zayif oldugundan sonra birden kilo olunca insan tanilmaz hale geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…