2009 Mart Anneleri Doğum Öncesi Nasıldık? Şimdi Nasıl Olduk?

Sibelciğim annelik bence sana çok yakışmış.. Sadece simiti birazcık eritmen yeterli olacaktır.Yalnız fotoda hemen önce kızın ilgimi çekti. Maşşallah çok tatlı yaa. Alya ile saç yarışındalar :)

Sagol Melekcim...
Görenler zaten simite hamilemisin diyorlar cünkü tek göbis ve beldekiler görünüyor hamis gibi duruyor bakalim nolcakk ... daha reglde olmadim - birazcik inecek umudu var icimde :roflol:
Bu arada Rüya icin söyledikleirn icinde cok tesekkür ederiz teyzesi:)

Fıstığıma bak beaa...ne oldun kız sen böle cadııım...alınma üstüne siboşm sana diil rüyacıma:))
Kız şaka maka maşallahın var:):)

Sibelcim çok tatlısın bencede sadece bel kısmında var kilo oda regl olunca filan yavaş yavaş gider.Bu arada hep sorucam senin eşini bir yerden gözüm ısırıyo acaba ünlümü????:uhm:

hepiniz güzelsiniz ve bişey de kaybetmemişiniz:) kilo da olacak azcık.

sibel eğer 1.70 üstüyse eşi kesin basketçidirCADIARZU

Sibelcim çok tatlısın bencede sadece bel kısmında var kilo oda regl olunca filan yavaş yavaş gider.Bu arada hep sorucam senin eşini bir yerden gözüm ısırıyo acaba ünlümü????:uhm:

inşallah zayıflarız sibel biraz var sende o da gider.

hepiniz güzelsiniz ve bişey de kaybetmemişiniz:) kilo da olacak azcık.

sibel eğer 1.70 üstüyse eşi kesin basketçidirCADIARZU

:roflol: evet cok ünlü bir sülalesi var : Köyde Öküz sülalesi derlermis hepsi cok uzun diye , aysin esim 1,83 kizlar saka kaka bir yana esim hecte ünlü birisi degil minnacik bile degil kendi halinde zavallidir ....

Kizlar söylediklerinizi esime söyledimde kanal 7 mi ne is yerini cekmisler servis yaparkan orda hep cikiyormus esim hahahahaha benden habersiz ünlü olmusss

:roflol: evet cok ünlü bir sülalesi var : Köyde Öküz sülalesi derlermis hepsi cok uzun diye , aysin esim 1,83 kizlar saka kaka bir yana esim hecte ünlü birisi degil minnacik bile degil kendi halinde zavallidir ....

allaaa aalllaaaaaaaaaaa hepimizmi kanal 7 yi seyrediyoruz kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Kizlar söylediklerinizi esime söyledimde kanal 7 mi ne is yerini cekmisler servis yaparkan orda hep cikiyormus esim hahahahaha benden habersiz ünlü olmusss

:1shok: baksen adama hayran kitlesi yapmış opuyorumnanaktan :roflol:
çok güldüm....

kilo olayı çok fena ben zayıflıycam derken kilo aldım..:a015:..hazır yemekten şiştimsenağlama

burda tam 2,5 aylık hamileydim....

burda da doğum yapalı tam 2.5 ay olmuştu...
eski halime dönmek benim için imkansız sanki...

Funda canım masallahın var yıne... Isyerınde benden once dogum yapanlar bızden daha kılolu. Verırız ınsallah.
Bu arada ılk resım Amasra galıba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…