2009 Mart Anneleri Doğum Öncesi Nasıldık? Şimdi Nasıl Olduk?

titticim bende eski halime dönmek istemiyrum ama böyle dombili kalmakta istemiyorum orta olayim yeter..

Eeee arkadaşlar doğum sonrası 1 yıl geçti yaklaşık.

Doğum öncesi halimize kavuşabildik mi?
Hayıııııırrrrrr

ewetttkaydirigubbakcemile3 aman nazar değmesin... 51 le hamile kaldım 68 le doğuma gittimgeçen ay 50 kiloydum bu ay 52 2 kilo almışım çok yemişim çokkboshayallersmile

52 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. şimdi 55 kiloyum. hedefim 54 idi kaldı 1 kilo. o da oğluş koşturmaya başlasın fazlasıyla gider eminim.

63 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim. Şu an 64 üm. Doğum öncesine dönmeye kaldı 1 kilo. göbek gitti mi? HAYIIRRR ! Karın kası çalışmadan gitmeyecek sanırım.:umursamaz:

54 kiloyum kizlar ama bu göbis halen var hehehe oda sporla gidicek yavas yavas INSALLAH..

ben 68 kiloyla hamile kaldım 74 le bitirtim doguma gırdım dogumdan 1 ay sonra 65 e dustum kahretsın sımdı 75 kıloyum kılo uzerıne kılo ayva gobusumde sezeryan sonrası kalan tek yadigarım benım bu gobus nasıl gıder yawww

bende 45 ie hamile kaldım doğuma girmeden 57 idim şimdi 42 kioyum göbeğim kalmadı ama göğüsler 75 ten 85 e çıktı ve hala öyle

bende 59 kiloyla hamile kaldım 68,5 la doğuma gittim 63,5 hastaneden çıkış kilom şimdi de 58 kiloyum ama göbeğim kaldı spora başlıcam inşallah

67 ile hamile kaldım 84 le doğurdum şimdi 69 um egzersiz yaptığımdan göbekte pek yok

bende 60 kıloyla hamıle kalmıstım 76 da doguma gırdım suan kızım 1 yasında 60 kıloma gerı dondum ama daha cok verıcem galıba kızın yuzunden oturamıyomkı ıkı dakka

ben 59 la hamile kaldım,74 le doğuma gittim 68 le geri döndüm :)şimdi 63 üm ama gitmiyo bi türlü.öfff.özelliklede göbek

55 le hamile kaldım 68 le doğuma gittim şimdide 55 e dööndüm ama göbek kaldı biraz ne yazık ki

rekor bende mi ne :)))) 58-59 civarında hamile kaldım,85 le doğuma gittim, 61 kiloya kadar düşmüştüm bir ay öncesinde sanırım 60 oldum şu anda

yaaa ben çok zayıfım kilo alamıyorum...:)) hamile kalmadan önce 46 idim ilk 3 ay zayıfladım 43 e düştüm,sonraki 6 ayda 20 kilo aldım 63 oldum sonra kilolar uçtu gitti şimdi 42 kiloyum geberecem zayıflıktan oooofff of...:))

Herkesin derdi bir baska hihiih kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar, son 5 kilom kaldı ne yaptıysam da onları veremiyorum. gerçi koşturmadan spora ayıracak vakti bulamıyorum. iş,çocuk, ev derken 5-6 saat ancak uyuyorum. yediklerime de dikkat ediyorum ama yerleşti bu 5 kilo şu lahana kapsüllerinden falan mı denesem ne yapsam. faydası olur mu acaba? onlar iştehı kesmek için ama çok iştahlı değilim metebolizmayı hızlandırmak gerek sanırım off of...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…