aramıza hoş geldin. umarım sorunsuz geçer hamileliğinin geri kalan kısmı.merhaba.. ben kadınlar kulübünü geç farkedenlerdenim ne yazıkki.. allah nasip ederse bende mart annesi olacagım. şu an 28+4 günlük hamileyim. 20 mart muhtemel doğum tarihi hadi bakalım hayırlısı.. hepinize sağlıklı ve hayırlı beklemeler...
darısı başıma bizimde kesik sular. su en büyük nimet tabi yaa.kızlar okumadım geçmişi çokmutluyumda onu haber vermeye geldim....
suyum ip kadar da olsa tuvaletteki çeşmeden akıyor..hemen doldurmaya başladım wc yi temizledim..şimdi dolsun banyoya geçcem..acaba attığım fırça işe yaradımı yavaş yvaş mı gelecek...
su ne büyük nimetmiş..kurtlanacaktık artık
ben çamaşır suyu kullanmadan duramıyorum. -tatlicadiarzu-rehavet doktor bana özellıkle dedı camasır suyu tuz ruhu temas etme dıye canım iş dursun boşverrr en azından camasır suyu kullanma a.s.
Selam kızlar,
Ya bişi soracam size..Kız kardeşimin sınıfında yılbaşı hediye çekilişi düzenlenmiş ve kızkardeşime erkek arkadaşı çıkmış..Sizce ne gibi bir hediye uygun olur erkek için?
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelercea.s.
Kızlaarrrrr, müjdeee!!!!
Doğalgaza %15 indirim yapılıyor yeni yıl itibariyle!!!! En azından %15 daha fazla ısıncak bebişlerrr!!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt
Aman zaten ağla ağla gözlerim kurbağa gibi oldu... senağlamaŞu işten çıkartılıp, kar altında soğukta eylem yapan işçileri, evinin kapılarını söküp, mobilyalarını kırıp, sobada yakarak ısınan insanları görünce içim cızz etti... Bilmem belki kendi geleceğimi görüp, kendi halime ağladım, belki sahiden onlara üzüldüm... Bilmiyorum... Ama hala ağlamaktan ekranı doğru düzgün görüp de yazamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son zamanların en kötü döneminde geliyor bizim bebişler... Rabbim hiçbirimizi ve bebesini aç açıkta komasın.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yaaaa kızlar eşim iki akşamdır bırak artık şu bilgisayarı akşamları bari ben varken bırakda biraz muhabbet edelim, akşamdan aksama goruyoruz zaten bırbırımızı dıyor, fılm ızleyelım muahbbet edelım dıyor.. o yuzden aksamları cok sık gırmıcem bı suree..gırsemde ara ara..
Canım çok teşekkürler desteğin için... Bazen kendimi tutamıyorum işte... İçimden taşınca da sizinle paylaşıyorum. Siz he deyin bana, geçin olur mu? Kızın Sezin'e de Zehra Defne'den kocaman bir tepikle selam geldi içerden.. :)canım benim öyle düşünme, Allah yardımcımız olsun hepimizin. gün doğmadn neler doğar
böyle üzme kendini de bebişini de. bak yeni umutlarla yeni bir yıl başlıyor, kimbilir belki eşin kısa zamanda iş bulur. gerçekten de ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor, ben haberler de o tür haberler çıktığı zaman kanal değiştiriyorum, duyarsızlıktan değil ama ben de hiç dayanamıyorum, bebeğim için değiştiriyorum. sezin de sana selam söylüyo teyzesi 2 tane tekme attı senin için :1hug:
Çağla'cım hışgeldin sen de aramıza... Sen bana özelden Son Adet Tarihi ve beklenen doğum tarihini yaz gönder, ben sana takvim hazırlar yollarım yine özelden. Topicten bu çizelge konusu konuşulunca uyarı veriyorlar...selam arkadaslar.. ben bugun uye oldum. 27 haftalik hamileyim muhtemel dogum tarihi 5 nisan ama 5 gun daha once gelirse bende mart annesi olacagim..
ya su msjlarinizin altindaki gebelik takvimleriniz varya onlari naisl koyuyorsunuz ben basaramadim. bu arada adim caglaa.s.
denizcim sende üzülme nolurrr..zehra defneye yazık ama..gelir geçer inşallah bu günler.herşey insanlar için.güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?