2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza hoş geldin. umarım sorunsuz geçer hamileliğinin geri kalan kısmı.
darısı başıma bizimde kesik sular. su en büyük nimet tabi yaa.
rehavet doktor bana özellıkle dedı camasır suyu tuz ruhu temas etme dıye canım iş dursun boşverrr en azından camasır suyu kullanma a.s.
ben çamaşır suyu kullanmadan duramıyorum. -tatlicadiarzu-

bence atkı örse güzel olurdu ama artık geç onun yerine atkı bere takımı alabilir.

alyasulin bebişinizle mutlu bir hayatınız olsun inşallaha.s.

Elifcim ben yarın kutlamayı düşündüğüm için sessiz kaldım ama herkes ardı ardına güzel dilekler sıralayınca kendimi kötü hissettim bir anda... Ben de sana çok güzel bir yıl ve çok güzel bir yaş diliyorum.a.s. Bence bu hayatındaki en güzel yaş olacak, hayatının en büyük hediyesini alacaksın, ilk kez anne olacaksın. Umarım bundan sonraki yılların da en az; bu gelen yıl kadar güzel olur. Öperim güzel yanacıklarından... Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bile yazmadan daldım kızlar.
geçmiş birikmeden okuyayım dedim. umarım herkes iyidir. öpüyorum diğer topiclere göz atayımmuck

Kızlaarrrrr, müjdeee!!!!
Doğalgaza %15 indirim yapılıyor yeni yıl itibariyle!!!! En azından %15 daha fazla ısıncak bebişlerrr!!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlaarrrrr, müjdeee!!!!
Doğalgaza %15 indirim yapılıyor yeni yıl itibariyle!!!! En azından %15 daha fazla ısıncak bebişlerrr!!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende çok sevindim canım yaa. az daha düşseydi diğer ülkelerde %62 ucuzlamış. bizde %73 zamlanmış. niyeyse

sanırım aynı haber kanalını izliyoruz kızlar:))))
az önce aile hekimimiz bizdeydi.oda doğal gazdan söz etti.sanırım herkesin sorunu aynı.rabbim yardımcımız olsun inşallah.

elifçim doğumgünün şimdiden kutlu olsun canımmm altunum sende aramıza hoşgeldin :)
belimin ağrısından ölüyorum kızlar ya ama kocişle dışardaydık bütün gün kuaföre gittim kaşlarım orman olmuştu onları hallettim naniknanik saçlarımı kestirdim yeni yıla değişiklik yaparak gireyim dedim üstüne de yemeğimizi yedik ve geldik ama belim kopuyorrr kafamçokkarıştı

Aman zaten ağla ağla gözlerim kurbağa gibi oldu... senağlamaŞu işten çıkartılıp, kar altında soğukta eylem yapan işçileri, evinin kapılarını söküp, mobilyalarını kırıp, sobada yakarak ısınan insanları görünce içim cızz etti... Bilmem belki kendi geleceğimi görüp, kendi halime ağladım, belki sahiden onlara üzüldüm... Bilmiyorum... Ama hala ağlamaktan ekranı doğru düzgün görüp de yazamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son zamanların en kötü döneminde geliyor bizim bebişler... Rabbim hiçbirimizi ve bebesini aç açıkta komasın.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa kızlar eşim iki akşamdır bırak artık şu bilgisayarı akşamları bari ben varken bırakda biraz muhabbet edelim, akşamdan aksama goruyoruz zaten bırbırımızı dıyor, fılm ızleyelım muahbbet edelım dıyor.. o yuzden aksamları cok sık gırmıcem bı suree..gırsemde ara ara..

oh şükürler olsun bizim de evde sularımız geldi yanlış anlaşılmasın diye evde diyorum allah muhafaza öbür türlü değil yani DD
. benim kocişte kızıyor çok bilgisayarla ilgileniyon bana da vakit ayır diyor. melekcim.

Melekcim eşin de haklı aslında... Sen onunla ilgilen akşamları... Doğumdan sonra da onun desteğine ihtiyacın olacak, gönlünü kırma... Burası da bağımlılık yapıyor... Gündüzleri sıkı çalışır arayı kapatırsın.

canım benim öyle düşünme, Allah yardımcımız olsun hepimizin. gün doğmadn neler doğar
böyle üzme kendini de bebişini de. bak yeni umutlarla yeni bir yıl başlıyor, kimbilir belki eşin kısa zamanda iş bulur. gerçekten de ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor, ben haberler de o tür haberler çıktığı zaman kanal değiştiriyorum, duyarsızlıktan değil ama ben de hiç dayanamıyorum, bebeğim için değiştiriyorum. sezin de sana selam söylüyo teyzesi 2 tane tekme attı senin için :1hug:

melekçim eşin kötü birşey istemiyor ki, ne güzel ilgilene ve ilgi isteyen bir eş. gündüzleri açığı kapatırız canım, keyifle film izle bence. :içelim:

selam arkadaslar.. ben bugun uye oldum. 27 haftalik hamileyim muhtemel dogum tarihi 5 nisan ama 5 gun daha once gelirse bende mart annesi olacagim..
ya su msjlarinizin altindaki gebelik takvimleriniz varya onlari naisl koyuyorsunuz ben basaramadim. bu arada adim caglaa.s.

elif doğum günün kutlu olsun canım...bebişinle ve eşinle nice mutlu seneler geçirirsiniz inşallah..
benimkide babasının doğum gününde gelsin istiyorum ama benim isteğime göre olmazki.....

mts canım kardeşin 10-15 ytl lik bişey alacaksa atkı bere takımı hoş olur diyorum..yada şapka takan biriyse oda olabilir ama ben üni son sınıfta almıştım 30 ytl ye...onu geçsin...vlla çocuğu tanımak lazım ki aklımda bişeyler var ama tarzını bilmiyoruz..mesele kimi çanta takmaktan hoşlanır..yandan oluyorya..kimi gümüş takı takar..denizin dediği gibi eğer bilgisayarı varsa tomb rieder ın son çıkan sürümünü alabilir...

doğal gaz yakanların gözü aydın inşallah daha da düşer..elektirkte düşecekmiş ama bakalım halka ne zaman yansır...bu hükümette 5 yıl zam yapmadı,2. sefer başa geçince tak tak tak sıraladı zamları nefes alamadık...neyse inşallah indirirrrr....

çağla aramıza hoşgeldin

denizcim sende üzülme nolurrr..zehra defneye yazık ama..gelir geçer inşallah bu günler.herşey insanlar için.güzelim

Canım çok teşekkürler desteğin için... Bazen kendimi tutamıyorum işte... İçimden taşınca da sizinle paylaşıyorum. Siz he deyin bana, geçin olur mu? Kızın Sezin'e de Zehra Defne'den kocaman bir tepikle selam geldi içerden.. :)
Çağla'cım hışgeldin sen de aramıza... Sen bana özelden Son Adet Tarihi ve beklenen doğum tarihini yaz gönder, ben sana takvim hazırlar yollarım yine özelden. Topicten bu çizelge konusu konuşulunca uyarı veriyorlar...
denizcim sende üzülme nolurrr..zehra defneye yazık ama..gelir geçer inşallah bu günler.herşey insanlar için.güzelim

Canım çok teşekkür ederim, haklısın... İşte insan üzülmeden yapamıyor... Geçecek bir şekilde, bunlar da geçecek... Ben üzüldükçe Zehra Defne'm de maşallah, inadına tombik inadına sağlıklı... Şükür rabbime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…