Bursercim geçmiş olsun canım. Annen için üzücü bir durum. Ama Allah biran önce sıhhatine kavuştursun.size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:
Allaaaaah menüye bak. Hamarat bacım benim. Döktürmüş maharetlerini.Canım gözün aydın diyeyim... Ne diyeceğimi şaşırdım ama... Neyseki annenin yeniden hasta olmasından daha iyi bir haber bu... yeni yıl hediyeni aldın bile... Öperim...
altunummm, kendine dikkat et, geçmiş olsun...
Kızlar ben fıırında soslu tavuk, patates kroket, börek ve kakaolu kek yapıyorum. Bütün menü bu...
melekçim hazırını bulamadın diktirirsin, kısa sürede diker o işi yayan yerler. ama hazırı da vardır çünkü o tarz beşik satan dünya kadar site var. ben de bakayım bulursam haber veririm.
annene hem sevindim ;değerler en azından kanser yüzünden artmamış, hm üzüldüm bebeği için. senin de gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin.
biz de bi dolaştık geldik, bu havada nereye gidilir ki kipa'ya gittik. akşam için bişeyler aldık bir de kuzuma bez aldık. geçen gün almıştık ama o 2 numaraymış, şimdi primanın 1 numarasını aldık. arkadaşım kullanmıştı bebek ilk doğduğu zaman çok memmun kalmıştı, 2-5 kg. annesi popişini yesin onun,minicik bezi.
aslı güle güle kullansın kızçen aldıklarını, internetten mi aldın? fiyatlar çok uygun, eğer internettense özelden bana nerden aldığını yazar mısın?
Canım gözün aydın diyeyim... Ne diyeceğimi şaşırdım ama... Neyseki annenin yeniden hasta olmasından daha iyi bir haber bu... yeni yıl hediyeni aldın bile... Öperim...
altunummm, kendine dikkat et, geçmiş olsun...
Kızlar ben fıırında soslu tavuk, patates kroket, börek ve kakaolu kek yapıyorum. Bütün menü bu...
size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:
ne kadar genc annen var sen kac yasındasın? Hayırlısı buymus demekkı. Onemlı olan annenın saglıgı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?