2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bursercim, çok geçmiş olsun canım annene. umarım çok canı acımamaıştır. çabuk kendine gelir.
senin adına da sevindim. inşallah sağlıklı bi bebeiş olur.

kızlar akşama son anda karar verdim, yemek hazırlıyorum, belki işinize yarar bişi bulursunuz...

eşim ve ben varım zaten.

- sarmısaklı yoğurtlu havuç kavurma
- barbunya
- patates püresi
- dolapta vardı içli köfte
- çorbam var
- makarna
- tavuk incik
valla salata yapmak için hiç malzemem yok. bir de meyve suyu sıkarım olur biter. tatlıyı da eşimden istiycem.

Bursercim geçmiş olsun canım. Annen için üzücü bir durum. Ama Allah biran önce sıhhatine kavuştursun.
Kızınada maaşallah canım. Güzel haberlerini almışsın,sevindim.

Allaaaaah menüye bak. Hamarat bacım benim. Döktürmüş maharetlerini. Ellerine sağlık canım.

canım ben terzıye bıle gıdemıyorum bılıyorsun esım anlamaz arastıramaz vss.. nettten bulsam cok ıyı olur sende bakınırsan sevınırım..Tam o olculerde olmasada bıraz buyuk olsada olur ama karyola ıcın olanlar cok buyuk

bende 2 numara almıstım.(3-5 kg 96lı) bır numara ındırıme gırınce bende aldırcam. Yenıdogan hastane cantasına koyacam..56 lı oluyor sanırım 1 numara degılmı

adresı bana da atın...

Ben hıc bısı yapamıyorum.. Esım dedı kı madem oyle bu aksam bıraz dısarı cıkarayım senı 3 bına ılerdekı anneme gıdelım.. Bısıler yerız sonra orda uzanırsın dedı.. Ne yapayım hıc bısı yok evde mecbur gıdecez.. hemde bıraz oksıjen almıs olurum 3 bına ılersı de olsa :1closedeyes:

Her yeni yıl bir başlangıç,her başlangıç bir umuttur.Yeni yılda tüm umutlarınızın gerçek olması dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun 'MUTLU YILLAR...........

hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.allahım yeni yılda herkesin gönlündeki muradı versin.
inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım.bebiş isteyenlerede sağlıklı bebişler nasip etsin
.

annen için çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır.en önemlisi annenin sağlığı.bebeğinede kocaman maşallah.yeni yılda sana ve ailene en başta sağlık ,huzur dilerim.

bursercim annen için üzücü bir durum bir yavrusunu aldırdı.ama herşeyde bir hayır var en azından sağlığı iyimiş.ailenle birlikte uzun mutlu yıllar diliyorum sana.
kuzucunun maşallahı var.inşallah hep böyle sağlıklı olur.öpüyorum.

ne kadar genc annen var sen kac yasındasın? Hayırlısı buymus demekkı. Onemlı olan annenın saglıgı..

hepinize çok teşşekkür ederim arkadaşlar bende 23 yaşıundayım çok erken evlenmiş annem 15 yaşında daha doğrusu evlendirilmiş 4 kardeşiz en büyükleri bnm işte bide 4 sene kadar olmamış çocuğu neyse bütün hayat hikayemizi anlattım vallla

Hepinizin yeni yılını kutluyorum allah sağlık huzur mutluluk nasip etsin....çok öptüm...a.s.a.s.

Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşşekürederim bütün iyi dilekleriniz için herhalde burda tek ben varım bizde eşimle dışarda yemek yedik hiç yemek yapasım yoktu eve döndük arkadaşlarımz geldiler çocuklu oldukları için erkek den gittiler işte öle takılıoruz eşimle ..dün gece baya uykusuz kaldım hiç uyuyamadım desem yeridir gergin bi günün ardından uyku tutmadı...herhalde 12 göremeden uyuyup kalıcam

Son düzenleme:
herkese mutlu yıllar.kuzenimin bebişi oldu kızlar 4kilo 100 gr.güzel bi yılbaşı oldu.çok kilolu olduğu için dün sabah sezeryanla almışlar.

Suhendan gözünaydın canım. Aileye taze bebek gelmiş. Allah analı-babalı büyütsün inşallah. Darısı sana olsun.

Benim kocişte sızdı herzamanki gibi...:mymeka: 24:00 te uyandırırım. Kutlarım sonrada beraber yatarık.Şeniz

İyi geceler canlarımm,,
Kociş ne yazık ki görevde.Evde kızımla pc başındayız...
Hepinize sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir yeni yıl diliyorum..İnşallah yeni yılda hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza....

2009'un ilk MERHABA sı benden olsun.. Güzel geçmesini dilediğimiz yeni bir seneye daha girdik.
Hepimizin tüm dilekleri gerçek olsun inşallah. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…