2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi yıllar.. ben misafirlikten yeni geldim.. pc başında görevden dönmesini bekliyorum.. inş. hepimiz için güzel bir yıl olur.

2009'un ilk günaydını da benden olsun.. Oooo gece uzun sürdü galiba kızlar bakıyorum kalkamadınızzz..

herkese günaydınnnnn umarım güzel bir yıl geçiririz..
rehavetçim saol canım annemle düzelttim hemen aramı zaten kıyamayız biz birbirimize dün gece onun üstüne 4 defa konuştuk saol yorumun için

Günaydın kızlaaaaar. Ne kadar monoton bir yılbaşıydı öyle. kafamçokkarıştı Bugün hiç kalkasım gelmedi. mirmirmirmir
Yeni bir yıla girdik. Bebişlerimize kavuşmaya az kaldı..:dance: Hepimiz sağlıkla kucaklayalım kuzularımızı inşallah. :CüvCüv:
delikafadulden Zaten 1 yıldır hamileyiz yawffff. delikafadulden

günaydın dünya güzeli bebişlerin dünya güzeli anneleri ...............inşallah huzurlu sağlıklı bir yıl geçiririz ..2009 hepimize hayırlı olur inşalllahhhhhhhh öpüldünüz çiçekler

herkese mutlu yıllar.kuzenimin bebişi oldu kızlar 4kilo 100 gr.güzel bi yılbaşı oldu.çok kilolu olduğu için dün sabah sezeryanla almışlar.

Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün... Darısı da hepimizin başına inşallah...
Herkese tünaydın. Dün gece epey geç yattım, saat sabah 6 ya geliyordu... Sabah tanımadığım bir numaradan gelen taciz mesajlarına uyandım. Ardı arkası kesilmeyen bu cinsel içerikli mesajlardan kafayı yemek üzereyim... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Yeni yılın ilk sabahına kötü bir başlangıç oldu ama umarım sonu iyi gelir. Çok ama çok uykusuzum... mirmirmirmirmirmirmirmir

böyle geri zekalı insanlar çok var ne yazkki. bende geçen yıl öyle birini savcılığa verdim. adamm taa çanakkalede çıktı ya. manyak bunlar.. takma fazlakafana canım. dinlenmeye çalış..

denizcim kafana takmamaya çalış canım hiç aradımı numara eşin müdahele etsin istersen bana öyle birşey olunca hemen eşime havale ediyorum

günaydın kızlar nasılsınz bakalım...hiç yeni yıla girmiş gibi hissetmiyorum kendimi nedense..kahvaltıdan yeni kalktım..öğle yemeği gibi oldu ama napıyım benim herif geç kalktı...
sudenhan maşşallah gözünüz aydın..ayyy bizimde 2 ayımız var en fazla..belkide 1.5..çoğunun 1.5 ayı varda ben benim kız 40 haftasına kadar beklerse hatta daha da geçirirse diye korkuyorum.hem irileşir normal doğuramam diye,hemde artık onu çooook merak ediyorum o kadar beklemesin diyorum...

selam kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum bebişlerinizle bende bu aralar okadar çok uyuyorumkikafamçokkarıştı nerdeyse günüm hep uykudakafamçokkarıştı geçiyor çanım çok sıkılıyorkafamçokkarıştı bu duruma yatak görünce canım sıkılıyorkafamçokkarıştı artık kendimide alamıyorum yataktannapıcam bilmiyorum:uhm: sizdede uykuhalivarmı benim gibi:bbo::bbo::çok üzgünüm:

canım bende de öyle oluyor oturmayı bile unuttum hemen devireceğim kendimi artık sabahları eşim için uyanmak çok zor geliyor bazen saati duymuyorum bile

yaa benim çizelge dünde 31+3 tü bugünde 31+3 ne bu şimdi ben anlamadım..ben zaman çabuk geçsin derken çizelgem inadına yerinde sayıyor

böyle geri zekalı insanlar çok var ne yazkki. bende geçen yıl öyle birini savcılığa verdim. adamm taa çanakkalede çıktı ya. manyak bunlar.. takma fazlakafana canım. dinlenmeye çalış..

denizcim kafana takmamaya çalış canım hiç aradımı numara eşin müdahele etsin istersen bana öyle birşey olunca hemen eşime havale ediyorum

denizcim çatmışsın sapığın birine töbe ya rabbim yaa..bencede eşine söyle canım

Kızlar, mesajlar erken saatte gelince, eşimi uyandırmamak için Müşteri Hizmetlerini aradım. Yapabilecekleri tek şeyin telefonumu multimedya mesaj alımına kapatmak veya numaramı değiştirmek olduğunu söylediler. Tabii ki numaramı değiştirmedim. Ama mesaj alımını da kapattıktan sonra mesajlar gelmeye devam edince kafayı yedim. Kafamı takmıyorum da, telefonum çökecek... senağlama Seri şekilde çıplak kadın resimleri geliyo telefonuma... kafamçokkarıştıEşim kalktı, aradı o numarayı ama ilkinde açtılar, sonra meşgule alıyorlar... Üstelik bunu gizli numaradan aradığımız halde yapıyorlar... :mymeka::mymeka:klava:klava:

canım eğer böyle iğrenç mesajlar devam ederse yarın savcılığa 1 dilekçe yeter hemen çözülür işin ama inş bir an önce biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…