2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa benim çizelge dünde 31+3 tü bugünde 31+3 ne bu şimdi ben anlamadım..ben zaman çabuk geçsin derken çizelgem inadına yerinde sayıyor

Aaaaa! Rehavetcim aynı sorun bende de var, sen söyleyince farkettim. Yılın değişmesiyle ilgili bir aksaklık herhalde.. Siteden bakmak ve düzeltmek gerekiyor herhalde... :sm_confused:

günaydın, tünaydın herkese;
kalkalı epey oldu amaahvaltıdan sonra yatakta dergi keyfi yaptım, hoş hala yataktayım da. kıçımı döndüm kocişe, söylesi ayıp o hala uyuyor kızına sarılmış vaziyette, saat kaçta yattı bilimiyorum. ben uyanıkken onun uyumasına sinir oluyorum delikafadulden

Artık bugün itibariyle 8.aydan gün almaya başladım sanırım.Yuppiiii.. .. Nerdeyse 1 ay olmuş yatalı..Şu 1 ayı da bir atlatsam:Saruboceq:

herkese günaydın gerçi saaat 1 olmuş ama olsun ben kahvaltıyı yeni yaptım ne kadar sıkıcı bir yılbasıydı ıyy
benim herif sarhoş oldu ne olacak bi 70 lik rakııytek basına içerse
bend emeyve suyuyla geçirdim busene
zaten piyango biletime amorti bile vurmadı
tühhh
ha bu arada deniz canım mesajların hala devam ediyormu
sen onu eşine söyle arasın konuşsun
hatta şikayet et terbiyesizi

siteden baktım düzeltiyorum hala 31+3 diyor bende değiştirdim işte...başka siteden yaptım

Artık bugün itibariyle 8.aydan gün almaya başladım sanırım.Yuppiiii.. .. Nerdeyse 1 ay olmuş yatalı..Şu 1 ayı da bir atlatsam:Saruboceq:

melekçim ay hesabı yaptığımızda senin geçen hafta 8. aya girmiş olman gerekmiyor mu? benim bugün 30 hafta tamamlandı 210 gün bitti, yani 30 günden tam 7 ay. ben de bugünü bekliyorum da o yüzden canım, sen bence 8. aydan ilk haftanı tamamladın 31 X 7 = 217
günlük ve 7.2 haftalıksın di mi? sakın yanlış deme hayal kırıklığına uğrarım walla kafamçokkarıştı

herkese selam kızlar yeni yılımızın ilk gunu sabah kahvaltımızı ettık işlerımi bıtırdim bırazdan dısarıya cıkıcaz alısveriş için :teytey:hepinizi kocaman öptüm Allah a emanet olun bebeklerinizle beraber a.s.

canım çizelgeler 9 ay 10 gün hesabından yapıyor..hafa hesabı değil..hafta hesabına kalırsa tam 10 ay oluyor..o yüzden bende işimi çizelgelere bıraktımbenneyaptımki

Bir geciken günaydın da benden kızlar 12 buçukta kalktım daha yeni kahvaltı yapabildik..Bugün doktora gidecektik ama doktorum pazartesiye kadar izinliymiş..Yaa nolacak şimdi benim şeker yüklemem....

canım çizelgeler 9 ay 10 gün hesabından yapıyor..hafa hesabı değil..hafta hesabına kalırsa tam 10 ay oluyor..o yüzden bende işimi çizelgelere bıraktımbenneyaptımki

tamam işte 9 ay 10 gün = 280 gün
ben şu an 210. gündeyim yani geriye 70 gün 2 ay 10 gün kaldı 40 hafta yada 9 ay 10 gün hesabından. 30. hafta dolduğunda 7. ay tamamlanıyor benim hesaba göre.

Kızlar bu ay hesabı takvimdeki gün sayısı ya da regl dönemi gün sayısına göre değil... Kabul görmüş başka bir sistem var, ona göre ay atlıyormuşuz. Hani normalde hamilelik son adet tarihi baz alınarak ifade ediliyor ya, ama aslında biz son adet gördüğümüz tarihte hamile değiliz. Ondan sonraki ilk yumurtlama döneminde hamile kaldık. Yoksa 40 haftalık hamilelik takvim hesabıyla 10 aya tekabül ediyor. Ama biz 38 hafta gerçekten hamileyiz... ya da başka bir hesaba göre hamilelik 9 ay 10 gün ama o 10 günlük ek, aylara yedirilerek 9 tam ay gibi hesap ediliyor anladığım kadarıyla... Yani ben de çok iyi bildiğimden değil, senin söylediklerinin aynısını ben de savunmuş sonra durumun öyle olmadığını üzülerek öğrenmiştim kızlardan...

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam işte 9 ay 10 gün = 280 gün
ben şu an 210. gündeyim yani geriye 70 gün 2 ay 10 gün kaldı 40 hafta yada 9 ay 10 gün hesabından. 30. hafta dolduğunda 7. ay tamamlanıyor benim hesaba göre.

bende hesabımı sen gibi yapmıştım.30 hafta bitince 8 e girdim demeye başladım bide baktım baby gaga daki çizelgeye o 31+1 de atlıyordu 8.aya...valla anlamadım gitti yaw...

evet işte sistem kendine göre kalan günleri o 9 ayın içine yediriyor..bizim hesabımızla alakası olmuyor..normalde 6. ay 26 hafta bitiminde tam doluyor..ama bu çizelgede 7.ayı 31+1 de dolduruyor..ne yani 1 ay 5 hafta 1 günmü?? ama doktorlar da 32.haftayı 7.5 aylık diyorlar..tam dolmuş olarak..

Bir geciken günaydın da benden kızlar 12 buçukta kalktım daha yeni kahvaltı yapabildik..Bugün doktora gidecektik ama doktorum pazartesiye kadar izinliymiş..Yaa nolacak şimdi benim şeker yüklemem....

Canım aslında sen ilk söylediğinde ben diyecektim sana, aklıma gelmişti ama neden söylemediysem... :çok üzgünüm: Doktorun yılbaşı ertesi gelmez diye düşünmüştüm ama...
Bu arada hazır aklımdayken bunu paylaşayım... Şeker yüklemesi için mutlaka aç gitmen ve erken saatte gitmen gerekiyor. Gerçek bir ölçüm olabilmesi için açlık şekerine bakılması, onun sonucunun beklenmesi ve ona göre şeker yüklemesi yapılması (açlık kan şekerin zaten yüksekse yükleme yapılması bebeğini tehlikeye atar çünkü) gerekiyor. Vücudun yüklene şekeri ve uzun süren açlığı tolere etmesi açısından en uygun saatler de sabah erken saatler. Aman kahvaltı edip, geç saatte gitme, 09.00 gibi hastanede ol, gözünü seveyim...

Ay adacyocum sağol canım yaa..benimde bu sorular aklımı kurcalayıp duruyordu..Bugünmü gitsem diyordum ki hem kahvaltı yaptım hem de saat geç oldu.. O zaman biraz daha bekleyip pazartesi gideyim bari dediğin gibi hem aç olarak hem de sabah erken saatte..Saol canım..
Bu arada taciz olayına da üzüldüm geçmiş olsun canım..belli bir süre telefonunu kapat bakalım belki adam vazgeçer kapalı olunca...

Kızlar yaa bir aralar birbirimizin telefon numaraları ve msn adresleri toplanıyordu..ben vermedim benimkileri..Kime vereyim şimdi...

slm fistiklarrrrrrrrr, yeni yilin ilk gununde uyumaktan sabahi goremedim malesef kaydirigubbakcemile3
dun bizde kayinvalidemlerde gecirdik yilbasini, kari koca beni uyuz etmeye calistilar herzamanki gibi , kayinpederim diyo sen cok cirkinlestin bu hamisliginde cirkin oldun esmerlestin bilmemne, bende dedim fondotendendir okaydirigubbakcemile3, kayinvaldem diyo yas gecince hamislik zor olur ondan agriyo her yerin, 30 yasindayim daha ne yas gecmesi ya benim yasimdakiler daha yeni evleniyo dedimkaydirigubbakcemile3, uyuzlar kizdiramadilar ama beni hihoyyyt
oyle iste sizlerin nasil gecti yeni yilidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…