yaa benim çizelge dünde 31+3 tü bugünde 31+3 ne bu şimdi ben anlamadım..ben zaman çabuk geçsin derken çizelgem inadına yerinde sayıyor
Artık bugün itibariyle 8.aydan gün almaya başladım sanırım.Yuppiiii.. .. Nerdeyse 1 ay olmuş yatalı..Şu 1 ayı da bir atlatsam:Saruboceq:
Artık bugün itibariyle 8.aydan gün almaya başladım sanırım.Yuppiiii.. .. Nerdeyse 1 ay olmuş yatalı..Şu 1 ayı da bir atlatsam:Saruboceq:
melekçim ay hesabı yaptığımızda senin geçen hafta 8. aya girmiş olman gerekmiyor mu? benim bugün 30 hafta tamamlandı 210 gün bitti, yani 30 günden tam 7 ay. ben de bugünü bekliyorum da o yüzden canım, sen bence 8. aydan ilk haftanı tamamladın 31 X 7 = 217
günlük ve 7.2 haftalıksın di mi? sakın yanlış deme hayal kırıklığına uğrarım walla kafamçokkarıştı
canım çizelgeler 9 ay 10 gün hesabından yapıyor..hafa hesabı değil..hafta hesabına kalırsa tam 10 ay oluyor..o yüzden bende işimi çizelgelere bıraktımbenneyaptımki
melekçim ay hesabı yaptığımızda senin geçen hafta 8. aya girmiş olman gerekmiyor mu? benim bugün 30 hafta tamamlandı 210 gün bitti, yani 30 günden tam 7 ay. ben de bugünü bekliyorum da o yüzden canım, sen bence 8. aydan ilk haftanı tamamladın 31 X 7 = 217
günlük ve 7.2 haftalıksın di mi? sakın yanlış deme hayal kırıklığına uğrarım walla kafamçokkarıştı
tamam işte 9 ay 10 gün = 280 gün
ben şu an 210. gündeyim yani geriye 70 gün 2 ay 10 gün kaldı 40 hafta yada 9 ay 10 gün hesabından. 30. hafta dolduğunda 7. ay tamamlanıyor benim hesaba göre.
Bir geciken günaydın da benden kızlar 12 buçukta kalktım daha yeni kahvaltı yapabildik..Bugün doktora gidecektik ama doktorum pazartesiye kadar izinliymiş..Yaa nolacak şimdi benim şeker yüklemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?