slm fistiklarrrrrrrrr, yeni yilin ilk gununde uyumaktan sabahi goremedim malesef kaydirigubbakcemile3
dun bizde kayinvalidemlerde gecirdik yilbasini, kari koca beni uyuz etmeye calistilar herzamanki gibi , kayinpederim diyo sen cok cirkinlestin bu hamisliginde cirkin oldun esmerlestin bilmemne, bende dedim fondotendendir okaydirigubbakcemile3, kayinvaldem diyo yas gecince hamislik zor olur ondan agriyo her yerin, 30 yasindayim daha ne yas gecmesi ya benim yasimdakiler daha yeni evleniyo dedimkaydirigubbakcemile3, uyuzlar kizdiramadilar ama beni hihoyyyt
oyle iste sizlerin nasil gecti yeni yilidelikafadulden
Ay adacyocum sağol canım yaa..benimde bu sorular aklımı kurcalayıp duruyordu..Bugünmü gitsem diyordum ki hem kahvaltı yaptım hem de saat geç oldu.. O zaman biraz daha bekleyip pazartesi gideyim bari dediğin gibi hem aç olarak hem de sabah erken saatte..Saol canım..
Bu arada taciz olayına da üzüldüm geçmiş olsun canım..belli bir süre telefonunu kapat bakalım belki adam vazgeçer kapalı olunca...
Kızlar yaa bir aralar birbirimizin telefon numaraları ve msn adresleri toplanıyordu..ben vermedim benimkileri..Kime vereyim şimdi...
selam kızlar.bende yeni kahvaltımı yaptım.burdayım işte.
herkese tekrar mutlu yıllar bu yıl bize herşeyin kapılarını aralar inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
dün eşin içmek istedi ben izin vermedim.kolaya talim geçti onun için yılbaşı.çok güzel bir masa hazırladım önce yemek yedik sonra çerez,meyve pasta derken yeni yıla girdik.gece 3 te yattık.
keşke yatmasaydım çok kötü rüyalar gördüm.küçük kız kardeşim yangının ortasında kalıyordu.kolu yanıyordu ve zehirleniyordu dumandan.zor kurtardılar.çok korkttum.o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki.rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
cancagzim hepimiz goruyoruz oyle ruyalar, hatta ben iki gun once, isten cikarilmama sebeb oldugunu dusundugum sefimin, sacini basini yoluyodum, hirsimi alamiyordum kafasini kesip saclarindan tutup kellesini elimde salliyordum, ayyy ne kadar hirslandiysam artik kadinadelikafadulden
nazancım bravo sana.benim yüreği güçlü annem yıldıramazlar seni.ama birşeyi merak ettim eşin ne diyordu annesi ve babası böyle derken?
hic bakiyo oyle dinliyo, oda diyo zaten ayni seyi cirkinlesmisimde bilmemne, ben onlarin hepsini, sulalesini , gelmisini gecmisini cebimden cikaririm be guzellikte, :dilcikar: kokmuslar
slm fistiklarrrrrrrrr, yeni yilin ilk gununde uyumaktan sabahi goremedim malesef kaydirigubbakcemile3
dun bizde kayinvalidemlerde gecirdik yilbasini, kari koca beni uyuz etmeye calistilar herzamanki gibi , kayinpederim diyo sen cok cirkinlestin bu hamisliginde cirkin oldun esmerlestin bilmemne, bende dedim fondotendendir okaydirigubbakcemile3, kayinvaldem diyo yas gecince hamislik zor olur ondan agriyo her yerin, 30 yasindayim daha ne yas gecmesi ya benim yasimdakiler daha yeni evleniyo dedimkaydirigubbakcemile3, uyuzlar kizdiramadilar ama beni hihoyyyt
oyle iste sizlerin nasil gecti yeni yilidelikafadulden
denizcim sapigin hayirli olsun bacim, aman birak atsin doguma kadar eglence olur sanada dermisimkaydirigubbakcemile3, saka saka alacaksin o telefonunu sapigin musait bir yerine..... sonra titresime alip,dakikada bir mesaj yollayacaksin , pis sapikÇok üzgünüm çoook
herkese tekrar mutlu yıllar bu yıl bize herşeyin kapılarını aralar inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
dün eşin içmek istedi ben izin vermedim.kolaya talim geçti onun için yılbaşı.çok güzel bir masa hazırladım önce yemek yedik sonra çerez,meyve pasta derken yeni yıla girdik.gece 3 te yattık.
keşke yatmasaydım çok kötü rüyalar gördüm.küçük kız kardeşim yangının ortasında kalıyordu.kolu yanıyordu ve zehirleniyordu dumandan.zor kurtardılar.çok korkttum.o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki.rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
vallahi haklısın.bence 30 yaşına ve 2.hamişliğine göre çok güzel vucüdün ve yüzün var.hala liseli genç kızlar gibi.halt etmiş onlar.klava: bulsunlar bakalım bir tane da senin gibi.:lepi:
Bu fikri çok beğendimmm!!!
Benim sapığa yapacaklarımızdan kayınvalidenlere de yapmaya ne dersin? Biz mesajları (hani titreşimdeyken...) yollarken sorarız, nasıl esmerleşmiş mi, çirkinleşmiş mi diye... Sonra da deriz Nazan yaz cebine gelsin... :roflol::roflol:
Hayırlara vesile olsun inşallah, fazla düşünme...
bende gece bir sürü karısık ruya gordum.. cogunu hatırlamıyorum ama dogum da vardı sanırım ruyalarım arasında...dun gece sadece 1 bardak kırmızı sarap ıctım o yuzden herhalde delikafadulden
kızlar yeni yılın ilk gününe rağmen bayağı kişi var topikte.
enel_17, ADACYO+, elifzeyneb, hayaletorka, huzur84, melek81, xnazanx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?