2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne gıcıklar yaa.hamile insana söylenecek laflarmı..çok kzıyorum böle patavatsızlara ben yaaakötükedihüso:mymeka:

selam kızlar.bende yeni kahvaltımı yaptım.burdayım işte.
herkese tekrar mutlu yıllar bu yıl bize herşeyin kapılarını aralar inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
dün eşin içmek istedi ben izin vermedim.kolaya talim geçti onun için yılbaşı.çok güzel bir masa hazırladım önce yemek yedik sonra çerez,meyve pasta derken yeni yıla girdik.gece 3 te yattık.
keşke yatmasaydım çok kötü rüyalar gördüm.küçük kız kardeşim yangının ortasında kalıyordu.kolu yanıyordu ve zehirleniyordu dumandan.zor kurtardılar.çok korkttum.o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki.rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

denizcim sapigin hayirli olsun bacim, aman birak atsin doguma kadar eglence olur sanada dermisimkaydirigubbakcemile3, saka saka alacaksin o telefonunu sapigin musait bir yerine..... sonra titresime alip,dakikada bir mesaj yollayacaksin , pis sapikÇok üzgünüm çoook

suhendancım maşallah bebişinize.sağlıkla analı babalı büyüsün.darısı bizlerin başına.

Rica ederim canım... Telefonumu da kapatamıyorum, arkadaşım gelmek için arayacaktı bugün beni... :sm_confused:

Kızlar yaa bir aralar birbirimizin telefon numaraları ve msn adresleri toplanıyordu..ben vermedim benimkileri..Kime vereyim şimdi...

Hakkaten böyle bişey yapılsın diye konuşuldu ama telefon numaralarını toplayan kişi/kişiler var mı? Siteye sık giren biri olmalı bu kişi... Muhtarlık sistemi gelecek aklınıza hemen, biliyorum ama ben korkarım ki ilk doğuranlardan biri olabilirim... Bu durumda da hiç işe yaramaz.... :sm_confused:

denizcim yeni yılın ilk günü hareketli başlamış.muhtar olmak böyle birşey.arada mahitin sapıklarıda takılıveriyor işte.şaka bir yana canım.kendini sinir etme olmadı numarası falan çıkıyor.savcılığa suç duyurusunda bulunursun devam ederlerse.bence o sapık geceden kalmış bir süre sonra geçer gider.

cancagzim hepimiz goruyoruz oyle ruyalar, hatta ben iki gun once, isten cikarilmama sebeb oldugunu dusundugum sefimin, sacini basini yoluyodum, hirsimi alamiyordum kafasini kesip saclarindan tutup kellesini elimde salliyordum, ayyy ne kadar hirslandiysam artik kadinadelikafadulden

nazancım bravo sana.benim yüreği güçlü annem yıldıramazlar seni.ama birşeyi merak ettim eşin ne diyordu annesi ve babası böyle derken?

oyy o nasıl rüya kuzum.korkuyorum ben böyle rüyalardan.birde ailenin en küçüğü ya,kardeşimi çocuğum gibi gördüğüm için çok etkilendim.bende kalmıştı öss ye çalışırken uzun bir süre.çocuğumuz gibiydi.

nazancım bravo sana.benim yüreği güçlü annem yıldıramazlar seni.ama birşeyi merak ettim eşin ne diyordu annesi ve babası böyle derken?

hic bakiyo oyle dinliyo, oda diyo zaten ayni seyi cirkinlesmisimde bilmemne, ben onlarin hepsini, sulalesini , gelmisini gecmisini cebimden cikaririm be guzellikte, :dilcikar: kokmuslar

hic bakiyo oyle dinliyo, oda diyo zaten ayni seyi cirkinlesmisimde bilmemne, ben onlarin hepsini, sulalesini , gelmisini gecmisini cebimden cikaririm be guzellikte, :dilcikar: kokmuslar

vallahi haklısın.bence 30 yaşına ve 2.hamişliğine göre çok güzel vucüdün ve yüzün var.hala liseli genç kızlar gibi.halt etmiş onlar. klava: bulsunlar bakalım bir tane da senin gibi.:lepi:

Bu fikri çok beğendimmm!!!
Benim sapığa yapacaklarımızdan kayınvalidenlere de yapmaya ne dersin? Biz mesajları (hani titreşimdeyken...) yollarken sorarız, nasıl esmerleşmiş mi, çirkinleşmiş mi diye... Sonra da deriz Nazan yaz cebine gelsin... :roflol::roflol:

Hayırlara vesile olsun inşallah, fazla düşünme...

bende gece bir sürü karısık ruya gordum.. cogunu hatırlamıyorum ama dogum da vardı sanırım ruyalarım arasında...dun gece sadece 1 bardak kırmızı sarap ıctım o yuzden herhalde delikafadulden

kızlar yeni yılın ilk gününe rağmen bayağı kişi var topikte.

enel_17, ADACYO+, elifzeyneb, hayaletorka, huzur84, melek81, xnazanx

vallahi haklısın.bence 30 yaşına ve 2.hamişliğine göre çok güzel vucüdün ve yüzün var.hala liseli genç kızlar gibi.halt etmiş onlar. klava: bulsunlar bakalım bir tane da senin gibi.:lepi:

oyy canim benim motive oldum bak simdi sabah sabah operim seni kizzza.s.

him bak olabilir, ama biz mesaj yollamayalim bosuna kontor gitmesin onlar icin caldirir caldirir kapatiriz:roflol:

bende gece bir sürü karısık ruya gordum.. cogunu hatırlamıyorum ama dogum da vardı sanırım ruyalarım arasında...dun gece sadece 1 bardak kırmızı sarap ıctım o yuzden herhalde delikafadulden

canımcım ben içmeden böyle oldum.çokta alakasız bir rüyaydı.ilginç oldu.doğum görmek iyidir derler.

Kızlar yaa...Ben daha bebişime bir iğne bile almadım..Bu cumartesi alışverişe gitmeyi düşünüyoruz havuzlu hana...Nolur yardımcı olun bana neler alayım neler gereksiz..

kızlar yeni yılın ilk gününe rağmen bayağı kişi var topikte.

enel_17, ADACYO+, elifzeyneb, hayaletorka, huzur84, melek81, xnazanx

Enelcim valla harikasın, nasıl da yakalıyorsun... :lepi::içelim:
Hakikaten NE KADAR DA KALABALIKMIŞIZ YAHUUU!!! KİMLER VAR KİMLER... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…