Enelcim valla harikasın, nasıl da yakalıyorsun... :lepi::içelim:
Hakikaten NE KADAR DA KALABALIKMIŞIZ YAHUUU!!! KİMLER VAR KİMLER... :roflol:
ben yazınca birden sayı azaldı ama canımcım.niye anlamadım yoksa ben çokmu safım.:1shok:
hepinizi bi öpim önce..yazim çıkıcam hemen kayınvalideme geçcem babama geldim..
babası kıjımızı görmek istedi.hemen randevu alıp saat 1 de muayenaneye gittik.öteki doktorun söylediklerini konuştuk önce..bu bebek hep aşağıda değilmiydi dedi..e tabi başka doktorun kestirmesi anlaması zor dedi..
herşey çok sağlıklı gayet iyi görünüyor.erken doğum filan da yok kızlar..:Saruboceq:
hemen kıjımızla ilgli bilghileri vereyim 43 cm,1950 kg olmuş kıjım..herşeyi düzgü
n sağlıklı..ben sadece 350 gr almışım oda ona gitmiş anlaşılan..
şimdi çıkıyorum yarın evde olucam hepinize bi sarılayım öpüyorum:1hug:
43 cm,1950 kg olmuş kıjım..
kızlar yeni yılın ilk gününe rağmen bayağı kişi var topikte.
enel_17, ADACYO+, elifzeyneb, hayaletorka, huzur84, melek81, xnazanx
Yeni yılın güzel geçmiş,kutlarım. Rüyan hayıra çıksın inşallah canım. Ağırlaştıkya o yüzden sıkıntılı rüyalar görmeye başladık.selam kızlar.bende yeni kahvaltımı yaptım.burdayım işte.
herkese tekrar mutlu yıllar bu yıl bize herşeyin kapılarını aralar inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
dün eşin içmek istedi ben izin vermedim.kolaya talim geçti onun için yılbaşı.çok güzel bir masa hazırladım önce yemek yedik sonra çerez,meyve pasta derken yeni yıla girdik.gece 3 te yattık.
keşke yatmasaydım çok kötü rüyalar gördüm.küçük kız kardeşim yangının ortasında kalıyordu.kolu yanıyordu ve zehirleniyordu dumandan.zor kurtardılar.çok korkttum.o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki.rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Hah şöyle en doğrusunu söyledin. Maaşallah böyle güzelliğe. Bulmuşlarda beğenmiyolar hele bak sen yaaaa.hic bakiyo oyle dinliyo, oda diyo zaten ayni seyi cirkinlesmisimde bilmemne, ben onlarin hepsini, sulalesini , gelmisini gecmisini cebimden cikaririm be guzellikte, :dilcikar: kokmuslar
Aynen bende gece o yana - bu yana dönünce elimi karnıma koyuyorum. Hemen koyduğum yere bi depik (annecim ben iyiyim diyo sanki kuzum. Yerim ben onu). Tamam kuzum hadi uyu diyorum dalıyorum uykuya. :dance:hamişler yeni yıl hepinize sağlılklı bebişler versin...
ya düşünüyorum da içimde bebeğim kımırdandıkça çok harika ve olağanüstü bir duygu bu .bizler kadınlar kulübü olarak çok mu abartıyoruz yoksa gerçekten herkes aynı duyguları hissediyo mu?gece uyurken sağdan sola dönerken falan bakıyorum bebek hareketli ay yerim ben seni diyorum yüzümde bir tebessüm tekrar dalıyorum.
hepinizi bi öpim önce..yazim çıkıcam hemen kayınvalideme geçcem babama geldim..
babası kıjımızı görmek istedi.hemen randevu alıp saat 1 de muayenaneye gittik.öteki doktorun söylediklerini konuştuk önce..bu bebek hep aşağıda değilmiydi dedi..e tabi başka doktorun kestirmesi anlaması zor dedi..
herşey çok sağlıklı gayet iyi görünüyor.erken doğum filan da yok kızlar..:Saruboceq:
hemen kıjımızla ilgli bilghileri vereyim 43 cm,1950 kg olmuş kıjım..herşeyi düzgü
n sağlıklı..ben sadece 350 gr almışım oda ona gitmiş anlaşılan..
şimdi çıkıyorum yarın evde olucam hepinize bi sarılayım öpüyorum:1hug:
selam kizlar hihoyyyt
gulsahcim gozun aydin canım hihoyyyt
nazan sende hem kaynana hem kayınpeder gıcıkmıs anam. genelde biri gıcık olur digeri iyi olur ya.:1shok:
biz neler yaptik hımmm benim bir haftadir arada saril saril akan, arada duran bi burnum vardi.
esimde hazir evdeyken doktora gidelim dedik, kendi hastanemizde bugun KBB ci yokmus o yuzden teee acıbademe gittik. neyse iyiki gitmisiz. cunki cooook hafifte olsa sinuzit baslangici dedi.
burun spreyi verdi. 1 haftaya atlatirsin, antibiyotiklik bisey yok suan, kendini sicak tut dedi o kadar.
dua edin bu is buyumeden, antibiyotige filan gerek kalmadan atlatayim :Saruboceq:
bu kadar getirdik ilacsiz. allahım su 9 ayı ilacsiz bitirelim artik :Saruboceq:
boyle iste canlarim sonra geldik esimle dvd keyfi yaptik, dunden pastam kalmisti zaten cay filan guzeldi ya ilk gunumuz şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?