2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeniyılınız kutlu olsun kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım döne döne bi hoş oldum valla

Enelcim valla harikasın, nasıl da yakalıyorsun... :lepi::içelim:
Hakikaten NE KADAR DA KALABALIKMIŞIZ YAHUUU!!! KİMLER VAR KİMLER... :roflol:

ben yazınca birden sayı azaldı ama canımcım.niye anlamadım yoksa ben çokmu safım.:1shok:

meraba anniş adaylarıı yenı yılınız kutlu olsun saglıklı hzurlu nıce nıce mutlu yıllara minik kuşlarımızla bırlıkte inşaallahhh

hamişler yeni yıl hepinize sağlılklı bebişler versin...
ya düşünüyorum da içimde bebeğim kımırdandıkça çok harika ve olağanüstü bir duygu bu .bizler kadınlar kulübü olarak çok mu abartıyoruz yoksa gerçekten herkes aynı duyguları hissediyo mu?gece uyurken sağdan sola dönerken falan bakıyorum bebek hareketli ay yerim ben seni diyorum yüzümde bir tebessüm tekrar dalıyorum.

hepinizi bi öpim önce..yazim çıkıcam hemen kayınvalideme geçcem babama geldim..
babası kıjımızı görmek istedi.hemen randevu alıp saat 1 de muayenaneye gittik.öteki doktorun söylediklerini konuştuk önce..bu bebek hep aşağıda değilmiydi dedi..e tabi başka doktorun kestirmesi anlaması zor dedi..
herşey çok sağlıklı gayet iyi görünüyor.erken doğum filan da yok kızlar..:Saruboceq:
hemen kıjımızla ilgli bilghileri vereyim 43 cm,1950 kg olmuş kıjım..herşeyi düzgü
n sağlıklı..ben sadece 350 gr almışım oda ona gitmiş anlaşılan..
şimdi çıkıyorum yarın evde olucam hepinize bi sarılayım öpüyorum:1hug:

gozun aydin canim, ne guzel haberlerle gelmissin, masallah fistigina, ne kadar buyumus annesi, Allah nazarlardan saklasin

Gözün aydın gülşah canım..Kocaman bir maşallah..Darısı başımıza...

Yeni yılın güzel geçmiş,kutlarım. Rüyan hayıra çıksın inşallah canım. Ağırlaştıkya o yüzden sıkıntılı rüyalar görmeye başladık.

hic bakiyo oyle dinliyo, oda diyo zaten ayni seyi cirkinlesmisimde bilmemne, ben onlarin hepsini, sulalesini , gelmisini gecmisini cebimden cikaririm be guzellikte, :dilcikar: kokmuslar
Hah şöyle en doğrusunu söyledin. Maaşallah böyle güzelliğe. Bulmuşlarda beğenmiyolar hele bak sen yaaaa. klava: Biz seni biliyoruz canım boşver sen onları.

Aynen bende gece o yana - bu yana dönünce elimi karnıma koyuyorum. Hemen koyduğum yere bi depik (annecim ben iyiyim diyo sanki kuzum. Yerim ben onu). Tamam kuzum hadi uyu diyorum dalıyorum uykuya. :dance:

Oyy oyy yerim ben tontiş yeğenimi. Maaşallah şirineye. Yılın ilk günü gördün kızını..

şekerlerim bir öpeyim önce gül cemallerinizi ohh
dün akşam kayınvaidemde yemek yedik sonra evimize geldik vitaminsiz sofrayı donattı meyve,çerez bana soda kendine votka buarada beni kaldırmadı yerimden haa kendisi hazırladı hahahah sonra komşu olan arkadaşımız geldi ooo abi bu ne hazırlık deyince Ada için yaptım dedi bir hoşuma gitti annatamam sonra 12 ye doğru eltimlerin oraya gittik çocuklara oyuncaklar almıştık çıldırdılar dev boy çocuk puzzle ı aldım kendim de bayılırım da puzzle a !!!!3,30 gibi orda çıktık Arkadaşın barına gittik orda da bir bira içti zom şekilde eve geldik kendine ve bana tost yaptı yidik uyudukkk işte böyle inşallah hep böyle uyumlu ve mutlu geçer ömrümüz ne diyim!!!!!

Saruböceq Maşallah cnm ya kocaman olmus kızın yaa :)) oy oy tombiş tombiş olçak ne güel ya onu sevmeside çok güzel olur yaa ALLAH nazardan korusun sağlıklı bi şekilde dünyaya gelemyi nasip etsin inşallah :)

selam kizlar hihoyyyt
gulsahcim gozun aydin canım hihoyyyt
nazan sende hem kaynana hem kayınpeder gıcıkmıs anam. genelde biri gıcık olur digeri iyi olur ya.:1shok:
biz neler yaptik hımmm benim bir haftadir arada saril saril akan, arada duran bi burnum vardi.
esimde hazir evdeyken doktora gidelim dedik, kendi hastanemizde bugun KBB ci yokmus o yuzden teee acıbademe gittik. neyse iyiki gitmisiz. cunki cooook hafifte olsa sinuzit baslangici dedi.
burun spreyi verdi. 1 haftaya atlatirsin, antibiyotiklik bisey yok suan, kendini sicak tut dedi o kadar.
dua edin bu is buyumeden, antibiyotige filan gerek kalmadan atlatayim :Saruboceq:
bu kadar getirdik ilacsiz. allahım su 9 ayı ilacsiz bitirelim artik :Saruboceq:
boyle iste canlarim sonra geldik esimle dvd keyfi yaptik, dunden pastam kalmisti zaten cay filan guzeldi ya ilk gunumuz şakkıdı

aslıcım yılbaşı gecen harika geçmiş.seninki güzel bir jest yapmış.dediğim gibi kızınızın gelmesi herşeyi değiştirecek inşallah.
elifcim geçmiş olsun canım.biraz dikkat ettin mi tamamdır.hadi bol bol dinlen canım.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah tez zamanda düzelirsin cnm.

Bu arada ben yılbaşı gecemi kısaca özetliyim ben ist tuzladayım ve buranın balıkçıları mechurdur onlardan birinde rezerve yaptırdık arkadaşlarımızıda davet ettik gittiğimiz yer normalde çok şık ve nezih bir yerdi ama dün akşam bi gittikki içeriyi düğün salonuna çevirmişler :1shok: şok oldum içerde hep 50 üstünde gruplar vardı mirmirmirmir yaa girdik masamıza oturduk falan işte ortam zaten hemen canımı sıktı yaşlı bi amca çıkmış tey tey şarkı söyluyor falan bizim masada ben hariç herkez içiyor onlar içtikçe daha güzel eğlenmeye başladılar ben kaldım sap gibi onlarada yetişemiyorum o kadarda hazırlanmıştım yaa valla uyuz oldum gece 2:30 da eve geri döndük herkez bi dünya olmuştu bende sinir küpüydüm keşke hiç çıkmasaydımda evde otursaydım ama son pişmanlık neyeyarar :çok üzgünüm:

elifcim geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç kullanmana gerek kalmasın geçen hafta bende dr gittim bendede sinüzitlerim damlıyormuş dr ilaç yazdı hamile olduğumu söyledim neden demedin dedi yazdığı ilaçları iptal etti yeniden yazdı o zaman içime korku düştü ve yazdığı ilaçlarıda kullanmadım çok şükür rahatsızda değilim neden boşuna ilaç kullanayımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…