elifcim geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç kullanmana gerek kalmasın geçen hafta bende dr gittim bendede sinüzitlerim damlıyormuş dr ilaç yazdı hamile olduğumu söyledim neden demedin dedi yazdığı ilaçları iptal etti yeniden yazdı o zaman içime korku düştü ve yazdığı ilaçlarıda kullanmadım çok şükür rahatsızda değilim neden boşuna ilaç kullanayımki
off hayatim hep sikayet etmekle gececek galiba benim yaa, hanzo kocama sinir oluyorum ben kizlar ya, bir kasik suda bogasim geliyor, yaa 3 de yemek yapmaya basladim sofrayi kurdum hazirladim, uzanmis beyfendi (hamile olan o ya) neyse kaldirdim uykudan yedik, sigarasini icip aninda ortadan kayboldu dus almaya girmis beyfendi tabagini bile kaldirmiyo ya , sofrayi topladim bulasiklari yikadim bu saat oldu belim ayriliyo ortadan yaa, simdide gelmis nazanim nasilsin cay koyayimmi diyo, kiracam kafasini o olacak:mymeka: sizinkilerdemi boyle benmi cok abartiyorum hamislikten dolayi, ama azcikda olsa yardim etse nazlandirsa olurmu yaa:1no2:
hepinizi bi öpim önce..yazim çıkıcam hemen kayınvalideme geçcem babama geldim..
babası kıjımızı görmek istedi.hemen randevu alıp saat 1 de muayenaneye gittik.öteki doktorun söylediklerini konuştuk önce..bu bebek hep aşağıda değilmiydi dedi..e tabi başka doktorun kestirmesi anlaması zor dedi..
herşey çok sağlıklı gayet iyi görünüyor.erken doğum filan da yok kızlar..
hemen kıjımızla ilgli bilghileri vereyim 43 cm,1950 kg olmuş kıjım..herşeyi düzgü
n sağlıklı..ben sadece 350 gr almışım oda ona gitmiş anlaşılan..
şimdi çıkıyorum yarın evde olucam hepinize bi sarılayım öpüyorum:1hug:
Rehavetcim, maşallah geçsin tabii, geçsin de çıkamayacaklar olan o olacak diye korkuyorum ben artık... Ben kontrole gideli bir hafta oldu, ne kadar oldu bu bir haftada ben de merak ediyorum aslında... Öğrenme şansım olsa hemen katılırdım açık arttırmaya... :roflol:bir tombişte sende hadeee yokmu rttıran..deniz seninkini geçecekmi neee.yada başa baş gidiyorlar
Elifcim geçmiş olsun canım... a.s.Ben daha önce hastalandığımda doktorum o spreylerin gebeler için zararlı olduğunu söylemişti... İstersen bir kez daha sor canım...selam kizlar
gulsahcim gozun aydin canım
nazan sende hem kaynana hem kayınpeder gıcıkmıs anam. genelde biri gıcık olur digeri iyi olur ya.
biz neler yaptik hımmm benim bir haftadir arada saril saril akan, arada duran bi burnum vardi.
esimde hazir evdeyken doktora gidelim dedik, kendi hastanemizde bugun KBB ci yokmus o yuzden teee acıbademe gittik. neyse iyiki gitmisiz. cunki cooook hafifte olsa sinuzit baslangici dedi.
burun spreyi verdi. 1 haftaya atlatirsin, antibiyotiklik bisey yok suan, kendini sicak tut dedi o kadar.
dua edin bu is buyumeden, antibiyotige filan gerek kalmadan atlatayim
bu kadar getirdik ilacsiz. allahım su 9 ayı ilacsiz bitirelim artik
boyle iste canlarim sonra geldik esimle dvd keyfi yaptik, dunden pastam kalmisti zaten cay filan guzeldi ya ilk gunumuz
Nazancım üzülme canım, bu tür olaylarda hormonların katkısı büyük... Ee tabii, ne kadar çok beklenti, o kadar çok üzüntü durumu da var... Bu nedenle napıcaaaazzz, kafayı fazla takmıcaaazzz... :teselli:off hayatim hep sikayet etmekle gececek galiba benim yaa, hanzo kocama sinir oluyorum ben kizlar ya, bir kasik suda bogasim geliyor, yaa 3 de yemek yapmaya basladim sofrayi kurdum hazirladim, uzanmis beyfendi (hamile olan o ya) neyse kaldirdim uykudan yedik, sigarasini icip aninda ortadan kayboldu dus almaya girmis beyfendi tabagini bile kaldirmiyo ya , sofrayi topladim bulasiklari yikadim bu saat oldu belim ayriliyo ortadan yaa, simdide gelmis nazanim nasilsin cay koyayimmi diyo, kiracam kafasini o olacak sizinkilerdemi boyle benmi cok abartiyorum hamislikten dolayi, ama azcikda olsa yardim etse nazlandirsa olurmu yaa
seninki biraz rahat nazancim bence :1shok:
ben sadece evde yemegi ve salatayi yapiyorum, sofrayı kurmak, kaldirmak, makineyi yerlestirme ve bosaltmak onun isi.
eskiden de yapardi ama simdi egilip dogrulma diye hic elletmiyor.
sen biraz dile getir belki farkında bile degil senin beklentilerinin...
bu erkeklere herseyi soylemek gerekiyor biliyorsun :1shok:
oooooooooooooooooooooo baya bi yoğun geçmiş işte ne güzel.. İnşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin,bebişin uğurlu geldi bak şimdiden.şekerlerim bir öpeyim önce gül cemallerinizi ohh
dün akşam kayınvaidemde yemek yedik sonra evimize geldik vitaminsiz sofrayı donattı meyve,çerez bana soda kendine votka buarada beni kaldırmadı yerimden haa kendisi hazırladı hahahah sonra komşu olan arkadaşımız geldi ooo abi bu ne hazırlık deyince Ada için yaptım dedi bir hoşuma gitti annatamam sonra 12 ye doğru eltimlerin oraya gittik çocuklara oyuncaklar almıştık çıldırdılar dev boy çocuk puzzle ı aldım kendim de bayılırım da puzzle a !!!!3,30 gibi orda çıktık Arkadaşın barına gittik orda da bir bira içti zom şekilde eve geldik kendine ve bana tost yaptı yidik uyudukkk işte böyle inşallah hep böyle uyumlu ve mutlu geçer ömrümüz ne diyim!!!!!
Elifim geçmiş olsun canım.. İnşallah çabuk atlatırsın.selam kizlar hihoyyyt
gulsahcim gozun aydin canım hihoyyyt
nazan sende hem kaynana hem kayınpeder gıcıkmıs anam. genelde biri gıcık olur digeri iyi olur ya.:1shok:
biz neler yaptik hımmm benim bir haftadir arada saril saril akan, arada duran bi burnum vardi.
esimde hazir evdeyken doktora gidelim dedik, kendi hastanemizde bugun KBB ci yokmus o yuzden teee acıbademe gittik. neyse iyiki gitmisiz. cunki cooook hafifte olsa sinuzit baslangici dedi.
burun spreyi verdi. 1 haftaya atlatirsin, antibiyotiklik bisey yok suan, kendini sicak tut dedi o kadar.
dua edin bu is buyumeden, antibiyotige filan gerek kalmadan atlatayim :Saruboceq:
bu kadar getirdik ilacsiz. allahım su 9 ayı ilacsiz bitirelim artik :Saruboceq:
boyle iste canlarim sonra geldik esimle dvd keyfi yaptik, dunden pastam kalmisti zaten cay filan guzeldi ya ilk gunumuz şakkıdı
off hayatim hep sikayet etmekle gececek galiba benim yaa, hanzo kocama sinir oluyorum ben kizlar ya, bir kasik suda bogasim geliyor, yaa 3 de yemek yapmaya basladim sofrayi kurdum hazirladim, uzanmis beyfendi (hamile olan o ya) neyse kaldirdim uykudan yedik, sigarasini icip aninda ortadan kayboldu dus almaya girmis beyfendi tabagini bile kaldirmiyo ya , sofrayi topladim bulasiklari yikadim bu saat oldu belim ayriliyo ortadan yaa, simdide gelmis nazanim nasilsin cay koyayimmi diyo, kiracam kafasini o olacak:mymeka: sizinkilerdemi boyle benmi cok abartiyorum hamislikten dolayi, ama azcikda olsa yardim etse nazlandirsa olurmu yaa:1no2:
kızlar bebek hazırlıklarımızın olduğu topik kaybolmuşşşş yok
seninki biraz rahat nazancim bence :1shok:
ben sadece evde yemegi ve salatayi yapiyorum, sofrayı kurmak, kaldirmak, makineyi yerlestirme ve bosaltmak onun isi.
eskiden de yapardi ama simdi egilip dogrulma diye hic elletmiyor.
sen biraz dile getir belki farkında bile degil senin beklentilerinin...
bu erkeklere herseyi soylemek gerekiyor biliyorsun :1shok:
Damlacım hayırlı olsun... İyi günlerde kullanın inşallah.Yatak bizim aldığımızın aynısı, rengi bile aynısı benimkinin...:))
Araba da çok güzel... Rengine bayıldım özellikle. Maşallah.
canım öncelikle çok sağol. belki 2. bebe kız olur diye unisex bişi olsun istedim. ne güzel canım ya çok hoşuma gitti pişti olduk hehe.
içine uyku seti almadım ama nerden alcam.sen aldın mı?
yataşta varmış bakcam bi. park yatak uyku seti deyip alcakmışız. ha birde beşiğin içine ortopedik bir yatak aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?