2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herşeylerinizi güle güle kullanın.bu arada benim kız isimsiz kaldı yaaa noooolur bize bi isim teyzeleri ama hiç duyulmamış olsun :)

Rebeca'cım merhaba,
Valla sapıktan ses seda yok, maşallah diyeyim... Ama yılın ilk sabahı beni uykumdan etti ya daha ne diyeyim ona...

deniz sadece bu sabah mı oldu bu sapıklık yoksa önceden de devam ediyor muydu?

Sadece bu sabah oldu ama hem sabahın köründe, hem de çok sayıda multimedya mesajla saldırıya uğradım birden... Mesajlardaki sözler de resimler de çok pisti... klava:klava:

fecricim güle güle kullansın minik ozancık.güzel ve uzun ömürlerde inşallah canım.

Sadece bu sabah oldu ama hem sabahın köründe, hem de çok sayıda multimedya mesajla saldırıya uğradım birden... Mesajlardaki sözler de resimler de çok pisti... klava:klava:

şerefsizlik başka bişey değil, inşallah olmaz bi daha. can sıkıyor gereksiz yere. teknolojik sapıklar mms kullanıyor demek. bi daha olmazsa boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrr :içelim:

ya kızlar bu diyet bana zor gelmeye başladı, canım öyle tatlı istiyor ki, yiyemiyeceğimi biliyorum ama hep irademe hakim oluyordum aklıma bile gelmiyodu hala da pes etmedim ve etmeyeceğim ama canım da istiyo yalan değil.

canım cok fazla baskıladigim zaman ben genelde delirip cigrimdan cikiyorum ve cok fazla yiyorum.
o hale gelmeden once;
canının en cok istedigi seyden cok az ye bence
uzerine 1 bardak sut icip birazda yuruyus yaparsan zarari olmaz bence.

kızlar ben uzanınca kasıklarım ağrımıyor.ama ayağa kalkarken falan nasıl kasıklarım ağrıyor anlatamam sizdede varmı?zaten eklem ağrılarımı saymıyorum.

şerefsizlik başka bişey değil, inşallah olmaz bi daha. can sıkıyor gereksiz yere. teknolojik sapıklar mms kullanıyor demek. bi daha olmazsa boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrr :içelim:
Ben de öyle umuyorum Eylem'cim... Teknolocikk sapiiik bunlar... klava:

eylemcim 30 ocak artik insallah sadece 4 haftam kaldi hihoyyyt

Elifcim bana, çaya Şubat başı mı geliyorsun yani?? hihoyyythihoyyyt

ben de mutsuz oluyorum ama cumartesi pazar ölçüm yapacağız evde, dr. öyle dedi. o yüzden yememem lazım delikafadulden kafamçokkarıştı başka şeyler düşünüp geçmesini beklicem artık ne yapayım Çok üzgünüm çoook

eylemcim dikkat edicen biraz canım.banada göbeğim büyümemiş gibi geliyor.fazla ekmek,makarna falan yememeye çalışıyorum.bakalım kızım büyümüşmü.kiloyu hep kendime alıyorum gibi geliyor.göbeğim kaldı böyle görenler 6 aylık mı diyor ama ben 8 e girdim.inşallah kızım büyümüştür.

kız sorma valla bende hep dikkat ediyordum..yakınlarda tatlı yapmayı planlıyordum ama suya düşünce kötü oldu..aklıma neler neler geliyor...ama hafif değil hep ağır tatlı istiyor.normalde ben sütlü tatlı severim hafif olacak..ama azmış durumdayım..hep şerbetli şeyler istiyor..baklava,revani,şekerpare,kalburabastı vs...az kaldı deyip deyip avutuyorum kendimi...şehnaz dan sonra zaten korktum canım istese de yememsenağlama

adacyocum bu sapıklık olayı için sana geçmiş olsun demeyi unutmuşum bitanem özür dierim. ne berbat insnalar var yahu taksimdeki magandaları da izledim iyice delenldim midem bulandı hayvan herifler ya.
mikroplar ya kökten yakıp kurtulcan bu heriflerden

kuzularım neler olmuş neler...Elifcim geçmiş olsun saçın başın ıslak kalmasın aman ha dikkat azdrma sinüziti!!!
Damlacım sağlıkla kullansın Ozanımız cicilerini maaşallah çok güzeller!
Güllüşahım senin kız aslı teyzesi gibi dombilikkk olucak demedi deme:)))
Nazanım sen de boşver adamı takma formatlatamayacağına göre böyle gidecek :)))))

Eylemcim nolur dayan az daha... Şeker tehlikeli olabiliyor biliyorsun...
Enelcim bende olmuyor o dediğinden ya da ben anlamadım nasıl bişi olduğunu...
Damlacım teşekkür ederim canım, çok sinir bozucu gerçekten...

hepinizi öpüyorum ben kaçtım malum yoruldum bugün. önce çamaşır ascam sonra yatcam kendinize ve yegenlerime iyi bakın tamam mııı hoşçakalın. beni özleyin anacııımmmm

Hakket Denizim sana da geçmiş olsun bacım seksapelite meselesi ne diyim bacımdelikafaduldendelikafadulden
kız savcılığa ver geç sinirini alırsın hem:1shok:

yawrum bana da hep doğum yakın galiba diyorlar aldığım cüzi miktar kiloyu tamamen göbüşüme aldım gören 9 aylık gibi diyor ancak benim gaz problemim var az bir soğukta bile hemen gaz sancım başlıyor:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…