deniz sadece bu sabah mı oldu bu sapıklık yoksa önceden de devam ediyor muydu?
Sadece bu sabah oldu ama hem sabahın köründe, hem de çok sayıda multimedya mesajla saldırıya uğradım birden... Mesajlardaki sözler de resimler de çok pisti...klava: klava:
ya kızlar bu diyet bana zor gelmeye başladı, canım öyle tatlı istiyor ki, yiyemiyeceğimi biliyorum ama hep irademe hakim oluyordum aklıma bile gelmiyodu hala da pes etmedim ve etmeyeceğim ama canım da istiyo yalan değil.
Ben de öyle umuyorum Eylem'cim... Teknolocikk sapiiik bunlar...şerefsizlik başka bişey değil, inşallah olmaz bi daha. can sıkıyor gereksiz yere. teknolojik sapıklar mms kullanıyor demek. bi daha olmazsa boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrr :içelim:
eylemcim 30 ocak artik insallah sadece 4 haftam kaldi hihoyyyt
canım cok fazla baskıladigim zaman ben genelde delirip cigrimdan cikiyorum ve cok fazla yiyorum.
o hale gelmeden once;
canının en cok istedigi seyden cok az ye bence
uzerine 1 bardak sut icip birazda yuruyus yaparsan zarari olmaz bence.
ya kızlar bu diyet bana zor gelmeye başladı, canım öyle tatlı istiyor ki, yiyemiyeceğimi biliyorum ama hep irademe hakim oluyordum aklıma bile gelmiyodu hala da pes etmedim ve etmeyeceğim ama canım da istiyo yalan değil.
eylemcim dikkat edicen biraz canım.banada göbeğim büyümemiş gibi geliyor.fazla ekmek,makarna falan yememeye çalışıyorum.bakalım kızım büyümüşmü.kiloyu hep kendime alıyorum gibi geliyor.göbeğim kaldı böyle görenler 6 aylık mı diyor ama ben 8 e girdim.inşallah kızım büyümüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?