2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum..
2009 da sağlıkla mutlulukla bebeklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum..
ben daha önce yazmıştım size bende 2009 mart annesiydim ama malesef bebeğimi kaybetmiştim şimdi yine hamileyim Allahıma şükür haziran annesi olacağım inşallah..
hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız Allahımın izniyle...
öpüyorum hepinizi...

Canım hoşgeldin tekrar aramıza.... Umarım bu defa, sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde yavrunu kucağına alırsın... Yeni yılın sana yavrunu kavuşturmasını dilerim.

nilaycım çok sevindim..rabbim buna uzun ömür sağlık versin inşallah...Allah bir mani keder olmadan sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Elifcim cevap vermedin bana....

Tam da o sırada sen bana cevap yazmışsın... Şubat için baya yoğun planların var bakıyorum... Benim doğum 14 Şubattan itibaren beklendiği için ben o kadar uzun vadeli plan yapmaya korkuyorum yaaa...

Son düzenleyen: Moderatör:
kivrim kivrim kivraniyorum su sirtimdaki agriyla, gogusumun altindaki agridan ya, size bakip bakip kalkiyorum, oturamiyorum delircem Allahim gecsin artik su son haftalar dayanamiyorum bensenağlama

kivrim kivrim kivraniyorum su sirtimdaki agriyla, gogusumun altindaki agridan ya, size bakip bakip kalkiyorum, oturamiyorum delircem Allahim gecsin artik su son haftalar dayanamiyorum bensenağlama

Nazancım, geçmiş olsun canımmmm. Benim boyna asma tekniğini denesene... Baya iyi geliyo... Bir de ağrıyan göğsün ne tarafsa, o tarafa doğru yatıp, kolunu yukarı uzat. Baskı biraz azalıyor... Şeniz

büyümüştür enelcim büyümez mi hiç, ultrason ölçümleri ortada, kiminin iç karnı büyük oluyor seninkide öyle demekki, takma elalemin dediğini. bana da son ay mı diyolar, ağzı olan konuşuyor delikafadulden bir de o bahsettiğin ağrıdan bende bol miktarda var özellikle akşamları artıyor, hareketsizken birşey yok ama ayağa kalkarken özellikle de tuvalete gidrken ayağa kalktığımda çok ağrıyor.

ya evet özge, şehnazdan sonra ben de tırsıyom senağlama ondan da bi haber yok kaç gündür, hayırlı bi haberini alsaydık :Saruboceq:. yasak olanın cazibesi sanırım bizim yaşadığımız, meyve bile sayıyla ya ama meyve yediğimde azcık bastırılıyor şeker isteğim ama gözüm aç gözüm cokacimcoook kötükedihüso

Eylemcim nolur dayan az daha... Şeker tehlikeli olabiliyor biliyorsun....
dayanacağız mecbur, bir de hamilelik sonrası var Allah korusun kalıcı falan olmasın. bugün yine neler geldi aklıma ahhhh ahhhhh. hep kandırmışlar hamileyken her canının çektiğini yersin diye klava:

çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına al inşallah bebeğini.

nazan ben dün masada azcık fazla oturunca göğsümün altındaki etim acıdı resmen, bu şişliğin bittiği yer sanki yırtılıyor gibi nasıl canım yandı, ayaklarını mı diriyor oraya oturunca sıkışıpta bilmiyorum ki. az kaldı canım sabredecğiz.

Son düzenleme:
tatilimi değerlendirip bebişimin bütün ihtiyaçlarını aldım.bi tek beşiği kaldı.bi ara fotoğraflarını becerebilirsem yüklerim.ama çooooooook yoruldum aklınıza gelen bütün kemiklerim ağrıyor.kapı süsü ve abartıp şekerinide aldım.bebek görmeye gelenlere vericem.kendimdem hiç beklemezdim ama görünce dayanamadım:))

çok yorulunca bebişleri daha aşağıda hissediyormusunuz?benimki sanki doğmaya niyeti var gibi aşağıya aşağıya itiyor.normal mi

denizcim aynen eylemin yazdığı gibi ağrılarım.tuvalete giderken ayağa kalkınca sanki aşağıya biniyor bütün yük canım çok yanıyor.bu kontrolümde herşey belli olucak artık bakalım inşallah herşey güzeldir.
nazancım geçmiş olsun canım.az kaldı artık ama dayanmakta zor oluyor biliyorum canım.
nilaycım hoşgeldin tekrar.çok sevindim adına.rabbim mleğini sana bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.

sağol canım inşallah bizede tombiş tombiş bebekler.birdr doymuyor acayip emiyormuş maşallah.ben de çok istiyorum cok cok emen bi bebişim olsun

ayyy canım maşallah maşallah.benim bebişimde bu kadar akıllı olup emmeyi becerekmi bakalım.inşallah hepsi obur olurlarda böyle emerler.nazar deymesin inşallah.

ayyy canım maşallah maşallah.benim bebişimde bu kadar akıllı olup emmeyi becerekmi bakalım.inşallah hepsi obur olurlarda böyle emerler.nazar deymesin inşallah.

inşallah hepimizin bebişleri emerler.ben rüyalarımda hep emzirmek üzereyken uyanıyorum.gıcık oluyorum uyandığıma.bi de yüzünü hiç görmüyorum

Ayyy, kızlaaarrr!!!
İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam... Saatlerdir geçsin diye bekliyorum ama yok yok yok... İçimden çığlık çığlığa ağlamak geliyor ama yok, ağlayamıyorum. Sanki çok kötü bişey olacak hissi olur yaaa, işte ondan; hem de en fenasından... Allah'ım, sen hayırlara çıkar yarabbim... Şu kalbim öyle güm güm atıyor ki, çıksa yerinden veya dursa da kurtulsam diyorum artık....

ben dün değil de önceki gün erkek bebek doğurmuşum, nasıl sarışın bi görseniz saçları kaşları kşrpikleri sap sarı ama gözler masmavi. bebek doğmuş doğum anını falan görmüyorum. annemin kucağında, aynaya bi akıyorum göbek yok anman ne şaşırıyorum aynanın karşısında göbekler atıyorum ne göbek kalmış ne kalça ohh doğum yapmak ne kolaymış diye. Annem erkek çocuk murattır dedi ya bakalım hayırlısı inşallah.

canımcım bazen hepimize oluyor bu.derin derin nefes al.çizgi film kanalı varsa onu izle yada bir kitap alıp okumaya çalış.bu içinde bulunduğumuz ruh halimizden oluyor canım.strese sokma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…