merhaba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum..
2009 da sağlıkla mutlulukla bebeklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum..
ben daha önce yazmıştım size bende 2009 mart annesiydim ama malesef bebeğimi kaybetmiştim şimdi yine hamileyim Allahıma şükür haziran annesi olacağım inşallah..
hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız Allahımın izniyle...
öpüyorum hepinizi...
Elifcim bana, çaya Şubat başı mı geliyorsun yani?? hihoyyythihoyyyt
kuzularım neler olmuş neler...Elifcim geçmiş olsun saçın başın ıslak kalmasın aman ha dikkat azdrma sinüziti!!!
Elifcim cevap vermedin bana....
kızlarcım gecmis olsun diyen herkese
Şeniz
niloscum ozel bisey yaptinmi gecmesi icin?
bol vitamin meyva ihlamur dedi bana
kivrim kivrim kivraniyorum su sirtimdaki agriyla, gogusumun altindaki agridan ya, size bakip bakip kalkiyorum, oturamiyorum delircem Allahim gecsin artik su son haftalar dayanamiyorum bensenağlama
büyümüştür enelcim büyümez mi hiç, ultrason ölçümleri ortada, kiminin iç karnı büyük oluyor seninkide öyle demekki, takma elalemin dediğini. bana da son ay mı diyolar, ağzı olan konuşuyor delikafadulden bir de o bahsettiğin ağrıdan bende bol miktarda var özellikle akşamları artıyor, hareketsizken birşey yok ama ayağa kalkarken özellikle de tuvalete gidrken ayağa kalktığımda çok ağrıyor.eylemcim dikkat edicen biraz canım.banada göbeğim büyümemiş gibi geliyor.fazla ekmek,makarna falan yememeye çalışıyorum.bakalım kızım büyümüşmü.kiloyu hep kendime alıyorum gibi geliyor.göbeğim kaldı böyle görenler 6 aylık mı diyor ama ben 8 e girdim.inşallah kızım büyümüştür.
kız sorma valla bende hep dikkat ediyordum..yakınlarda tatlı yapmayı planlıyordum ama suya düşünce kötü oldu..aklıma neler neler geliyor...ama hafif değil hep ağır tatlı istiyor.normalde ben sütlü tatlı severim hafif olacak..ama azmış durumdayım..hep şerbetli şeyler istiyor..baklava,revani,şekerpare,kalburabastı vs...az kaldı deyip deyip avutuyorum kendimi...şehnaz dan sonra zaten korktum canım istese de yememsenağlama
dayanacağız mecbur, bir de hamilelik sonrası var Allah korusun kalıcı falan olmasın. bugün yine neler geldi aklıma ahhhh ahhhhh. hep kandırmışlar hamileyken her canının çektiğini yersin diyeEylemcim nolur dayan az daha... Şeker tehlikeli olabiliyor biliyorsun....
merhaba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum..
2009 da sağlıkla mutlulukla bebeklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum..
ben daha önce yazmıştım size bende 2009 mart annesiydim ama malesef bebeğimi kaybetmiştim şimdi yine hamileyim Allahıma şükür haziran annesi olacağım inşallah..
hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız Allahımın izniyle...
öpüyorum hepinizi...
kivrim kivrim kivraniyorum su sirtimdaki agriyla, gogusumun altindaki agridan ya, size bakip bakip kalkiyorum, oturamiyorum delircem Allahim gecsin artik su son haftalar dayanamiyorum bensenağlama
suhendancım maşallah bebişinize.sağlıkla analı babalı büyüsün.darısı bizlerin başına.
sağol canım inşallah bizede tombiş tombiş bebekler.birdr doymuyor acayip emiyormuş maşallah.ben de çok istiyorum cok cok emen bi bebişim olsun
ayyy canım maşallah maşallah.benim bebişimde bu kadar akıllı olup emmeyi becerekmi bakalım.inşallah hepsi obur olurlarda böyle emerler.nazar deymesin inşallah.
Ayyy, kızlaaarrr!!!
İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam... Saatlerdir geçsin diye bekliyorum ama yok yok yok... İçimden çığlık çığlığa ağlamak geliyor ama yok, ağlayamıyorum. Sanki çok kötü bişey olacak hissi olur yaaa, işte ondan; hem de en fenasından... Allah'ım, sen hayırlara çıkar yarabbim... Şu kalbim öyle güm güm atıyor ki, çıksa yerinden veya dursa da kurtulsam diyorum artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?