ben dün değil de önceki gün erkek bebek doğurmuşum, nasıl sarışın bi görseniz saçları kaşları kşrpikleri sap sarı ama gözler masmavi. bebek doğmuş doğum anını falan görmüyorum. annemin kucağında, aynaya bi akıyorum göbek yok anman ne şaşırıyorum aynanın karşısında göbekler atıyorum ne göbek kalmış ne kalça ohh doğum yapmak ne kolaymış diye. Annem erkek çocuk murattır dedi ya bakalım hayırlısı inşallah.
ayy ne güzel bir rüya.annem doğru söylemiş güzel haber almak demek erkek bebk doğurduğunu görmek canım.hayırlı haberler alırsın inşallah.
canlariimmm cok ozlemisim burayi ben yaw :) oncelikle hepinizin yeni yilini kutluyorum hayatimizda 2009 un cok onemli bir yeri olucak kimbilir kac kez 2009 diycez hayatimiz boyunca:))
uzun zamandir giremedim esim hala tatilde ve soz verdik birbirimize tatil boyunca bilgisayar kullanmayip birbirimize vakit ayircaz diye. bugun ben cok uyudugum icin uykum yok kocis yatinca firsat bu firsat dedim daldim buraya:) simdi okuyabildigim kadariyla gecmise goz aticam umarim guzel seyler okurum. opuyorum hepinizi en kocamanindan:))
Kızlar yaaa bu arada kaç gündür egedeniz den haber alamıyorum. msn de açmıyor, sitede de tek satır yazdığını görmedim. Nerde acaba, bak şimdi Şehnaz'ın yokluğunun ardından böyle birşey çıkınca endişelenmeye başladım...
ya sehnaza ne olmus oyle ya nasil oldu simdi atlaya atlaya okuyorum cok birikmis. giriyomu sehnaz internete?
Tamam ama böyle yapma bi daha... Ben seni çok seviyorum, çok merak ettim!!! Şeniz
Şehnaz'ın şekeri yükselmiş, hastanedeymiş. İnsülin yapılıyormuş ama şekeri düşmüyormuş. Erken doğum riski vardı ama... Bana kardeşi msn den haber verdi, bir daha da ses yok...((
denizim sen niye yatmadin hala saat cok gec oldu orda iyisin demi canimcim/?
Ayyy, kızlaaarrr!!!
İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam... Saatlerdir geçsin diye bekliyorum ama yok yok yok... İçimden çığlık çığlığa ağlamak geliyor ama yok, ağlayamıyorum. Sanki çok kötü bişey olacak hissi olur yaaa, işte ondan; hem de en fenasından... Allah'ım, sen hayırlara çıkar yarabbim... Şu kalbim öyle güm güm atıyor ki, çıksa yerinden veya dursa da kurtulsam diyorum artık....
canlariimmm cok ozlemisim burayi ben yaw :) oncelikle hepinizin yeni yilini kutluyorum hayatimizda 2009 un cok onemli bir yeri olucak kimbilir kac kez 2009 diycez hayatimiz boyunca:))
uzun zamandir giremedim esim hala tatilde ve soz verdik birbirimize tatil boyunca bilgisayar kullanmayip birbirimize vakit ayircaz diye. bugun ben cok uyudugum icin uykum yok kocis yatinca firsat bu firsat dedim daldim buraya:) simdi okuyabildigim kadariyla gecmise goz aticam umarim guzel seyler okurum. opuyorum hepinizi en kocamanindan:))
canım bizde seni çok özledik....yokluğun hissediliyor..keşke bizde öyle bir karar alsak..benim adam bil oyununa tutuldu bu ara ve çok canımı sıkıyor artık..gerçi bu gece söz verdi bir daha yok diye...
ara ara gel canım özletme
Şeniz
Ayyy, kızlaaarrr!!!
İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam... Saatlerdir geçsin diye bekliyorum ama yok yok yok... İçimden çığlık çığlığa ağlamak geliyor ama yok, ağlayamıyorum. Sanki çok kötü bişey olacak hissi olur yaaa, işte ondan; hem de en fenasından... Allah'ım, sen hayırlara çıkar yarabbim... Şu kalbim öyle güm güm atıyor ki, çıksa yerinden veya dursa da kurtulsam diyorum artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?