2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel bir rüya.annem doğru söylemiş güzel haber almak demek erkek bebk doğurduğunu görmek canım.hayırlı haberler alırsın inşallah.

ayy ne güzel bir rüya.annem doğru söylemiş güzel haber almak demek erkek bebk doğurduğunu görmek canım.hayırlı haberler alırsın inşallah.

amin canım inşallah :Saruboceq:

ben kaçıyorum kızlar show tv de forrest gump başlıyor onu izleyeceğim, pc'yide eşime bırakıyorum mecburen kötükedihüso
iyi geceler, tatlı rüyalar,rahatça uyursunuz inşallah kaydirigubbakcemile3

canlariimmm cok ozlemisim burayi ben yaw :) oncelikle hepinizin yeni yilini kutluyorum hayatimizda 2009 un cok onemli bir yeri olucak kimbilir kac kez 2009 diycez hayatimiz boyunca:))
uzun zamandir giremedim esim hala tatilde ve soz verdik birbirimize tatil boyunca bilgisayar kullanmayip birbirimize vakit ayircaz diye. bugun ben cok uyudugum icin uykum yok kocis yatinca firsat bu firsat dedim daldim buraya:) simdi okuyabildigim kadariyla gecmise goz aticam umarim guzel seyler okurum. opuyorum hepinizi en kocamanindan:))

İlahi ege-denizzz!!!! Tamam girmiyon da, 2 günde bir msn e girerdin hiç değilse, ne pişireyim diye sorardın... Kaç gündür aklım sende kaldı!!! Bir daha yapma böyle!!! Aklıma neler geldi bilsen.. Şehnaz hastanede yatıyo biliyo musun... klava:klava:

denizim cok haklisin bi yolunu bulup 2 satirda olsa yazmaliydim ama iste kocise soz verince pek yaklasamadim pc ye ama yarin falan girerim artik cunku kocisinde bilgisayarda isi var plan hazirliycak bende hemen kk ye damlarim:jeyyar:

Tamam ama böyle yapma bi daha... Ben seni çok seviyorum, çok merak ettim!!! Şeniz

bu arada deniz dun gece bi turk mutfagi ziyafeti verdim nasil olduysa ne yaptiysam cok lezzetli cok guzel oldu parmaklarini yediler lovely lovely diye diye bi hal oldular :))) bunuda atlattim ya :)) hepsinden tesekkur telefonlari aldim. yaptiklarimda basit seylerdi aslinda :)) yazarim sana msnde bi ara.

Son düzenleme:
ya sehnaza ne olmus oyle ya nasil oldu simdi atlaya atlaya okuyorum cok birikmis. giriyomu sehnaz internete?

Şehnaz'ın şekeri yükselmiş, hastanedeymiş. İnsülin yapılıyormuş ama şekeri düşmüyormuş. Erken doğum riski vardı ama... Bana kardeşi msn den haber verdi, bir daha da ses yok... ((

Tamam ama böyle yapma bi daha... Ben seni çok seviyorum, çok merak ettim!!! Şeniz

:1no2: yok yapmam bidaha boyle harbiden uzun zaman olmus.. bendeee seni cok seviyoruuummmm umarim guzel bir gece gecirmissindir dun. en kisa zamanda msn de kaynatmamiz lazim ozledim wallahi.

Şehnaz'ın şekeri yükselmiş, hastanedeymiş. İnsülin yapılıyormuş ama şekeri düşmüyormuş. Erken doğum riski vardı ama... Bana kardeşi msn den haber verdi, bir daha da ses yok... ((

ya hic hatirlamiyom sehnazin seker muhabbeti yaptigini kacirmisim ben o kismi yada aniden mi cikti acaba yazik ya umarim atlatir en kisa zamanda belki hala hastanede yatiyordur off cok zor Allah yardimcisi olsun.

bazen banada boyle oluyor deniz tetikte bekliyorum kotu bir haber alicam diye. sana tavsiyem ilik bi dus al ve uykunu duzene sok, sanirim sen hep bukadar gec saate kadar kaliyon hic iyi degil denizcim bisekilde duzene koy bunu mesela saatini kur yarin sabah 9 yada 10 da kalk ve yarin aksam erken yat inan uykusuzluk insani cok huzursuz eder ve en saglikli uyku gece uykusudur. hatta hemen simdi dogru yataga bende yatmaliyim cunku karnim acikti demir ilacimi yatmadan aldigim icin bisey yememeliyim gidip yatayim bari. dikkat et kendine canimcim gir yataga dua ni et guzel bi hayal kur oyle uykuya dal iyi geceler canim.:1hug:

canım bizde seni çok özledik....yokluğun hissediliyor..keşke bizde öyle bir karar alsak..benim adam bil oyununa tutuldu bu ara ve çok canımı sıkıyor artık..gerçi bu gece söz verdi bir daha yok diye...
ara ara gel canım özletme
Şeniz

merak etme canim yakinda sikilir oynamaz bizimkide wii hastasiydi hergece oynardi 1 ay surdu simdi yuzune bakmiyo. bende cok ozledim gercekten bagimlilik yapmis farkinda degilim kaydirigubbakcemile3

denizcim içini ferah tut canım inşallah bişey olmaz.çok hassa dönemdeyiz.hormonları kontrol edemiyoruz..benimde oluyor öyle ama aklından kötü düşünceleri çıkar lütfenŞeniz:1hug:

Hepinize günaydın annişler...

Gününüz güzel sağlıklı huzurlu mutlu ağrısız sıkıntısız dertsiz kedersiz geçsin ve bol tekmeli geçsin ehueh..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…