Kızlar yaa sinir oldum..hani şeker yüklemesi yaptıracaktım yaa..Benim doktor da izinliydi hatırlarsınız..hastanedeki diğer doktoru aradım o da ancak 9 buçukta gelirmiş...Yaa o zamanda şeker yüklemesi geç olur..Adacyocum erken yaptır demişti..Ben napayım şimdi sizce..Pazartesiyi beklesem geç olur mu o zaman kendi doktorum gelecek ya..Ya da kendi kafama göre gidip laboratuvarda yaptırayım mı şeker yüklemesini....Şuan 27+4 teyim...
Canım zaten laboratuvarda yaptırıyorsun doktorla alakası yok ki. Git hastaneye yaptır sonuçları da doktora gittiğinde alır verirsin doktoruna.. Bence daha da geç kalma hemen git hastaneye yaptır..
Günaydın kızlar
herkeze güzel birgün diliyorum
ADACYA canım bendede var ya okadar moralim bozuk ki anlatamam çok sıkıcı geliyor bana herşey ağlamak istiyorum yani böyle çok tuaf duygular yaşıyorum valla hayat enerjim kalmadı ya senağlama
alyasulincim valla ben dün gece bayağı ağladım açıldım..denizimde sağolsun kafamı dağıttı bayağı..uzun uzn konuştuk yoksa ben devam edecektim ağlamaya..6:30 da yattım 9.30 da uyandım...dün beni koca bayağı kızdırdı..farkında da değil safım...illa ben uayrıcam ağlıcam ondan sonra dank edecek..bakalım bugün birazcık surat yapalım ne yapacak...zaten oda çok üzüldü gece,özür diledi falan ama benim çeşmeler açılmıştı uyumam mümkün değildi...
Bu arada chıcco da %40 sezon indirimi başlamış.. İlgililere duyurulur.
günaydın kızzzlar
bende malesef iş yerindeyim bir toplantıdan yeni çıktım
walla kendimi taşımakta zorluk çekiorum
Allah hepimize yardım etsin
merak ediyorum erkekler neden onlara en çok ihtiyacımız olduğu dönemlerde böyle odunluklar yaparlarki?
Evde olcam anı iple çekiorummmmmm
amiiin amiiiin canım saolayy valla çalışanlara dua ediyorum ben..ben olsam beceremem çok zorlanırım Allah yardımcın olsun
Kızlar şuan itibariyle olaylı şeker yüklememden gelmiş bulunmaktayım..50 gramlık yapıldı yüklemem..Şekerli suyu içerken Allaha şükür zorlanmadım..1 saat nasıl bekleyeceğim diye düşünürken gözüme ordaki hamişleri iliştirdim gittim yanlarına bir sohbet bir muhabbet inanın 1 saat dolduda hiç kalkasım gelmedi laboratuvardan bas bas beni arıyorlardı tuğba hanımm diyeNeyse bakalım..Sonuç 11 buçukta çıkacaktı ama beklemek istemedim geldim.i.Eşim iş çıkışı alacak sonucu..Diyo e doktora göstermicekmiyiz..dedim doktor yurtdışındaymış hem kk dakiler var ya onlardan iyi kim bilecek:))))))))))))))
canım benimkinin dağınıklığı falan yokta 2 haftadır seafight diye bir oyuna taktı..akşam yemeğini yiyor başına oturuyor..gece yarısına kadar..bide filoları falan var.mikrofonlu kulaklıkla konuşup duruyorlar..2-3 dizimiz var onları bile oyunu oynayarak izliyor..bide diyorki aman yaa önemli bişey değil kapatırım hemen..kapat deyince filodan birine yardım ediyoruz şimdi çıkarsam ayıp olur..yok şimdi savaş başlatcaz toplanıyoruz çıkarsam ayıp olur..bana ayıp olmuyor ama..resmen kaptırdı kendini..ben yanına ilişiyorum öpüyor sarılıyor hemen geri oyuna dönüyor..zaten evde yalnızım sabahtan akşama..kimseyi gördüğüm yok...akşamlarımız ve hafta sonlarımız onun oyunuyla geçiyor...artık bunaldım kendimi yapayalnız hissediyorum kaç gündür..bide ben yatıyorum 3 te 5 te geliyor..o saate kadar oyun oynuyor düşünün artık..uyanıyorum yanım boş uyanıyorum yanım boş.bu gece tak dedi canıma..gittim aferin sana yarın işe ben gideceğim dedim..haklısın hayatım yeni kapatmıştım dedi.boğazıma kadar gelmiş...gittim içerde sessiz seesz ağlamaya başladım..yatağa geldi noldu ağlıyormusun dedi konuşmaya çalıştı..bende bunları bir bir anlattım...tabi ağlayarak..çok üzüldü..bu kadar kendimi kaptırdığımı ve seni üzdüğümü bilmiyordum..söz veriyorum sana yok bi daha dedi..akşamları sadece bana ayıracak artık..birlikte kitap okuyacağız,film izleyeceğiz...yemin billahlar etti..çok yalnız kalmıştım ama düşünün...gündüz zaten yalnızım,akşam yemekten sonra oturuyor sabaha kadar..ben yalnız uyuyorum..sanki yalnız yaşıyorum...kulağını çektik bakalım nolcak...
2 haftadır sardı onada.en fazla bu kadar dayanabildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?