2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim tansiyon problemim var böyle anlık gözüm kararıyor başım dönüyor ama saliselik bir hadise bu yemek yedikten sonra ölçüyorum özellikle tansiyonumu 8-4 veya 9-5 civarında düşük ne yapmalıyım yemeklere ekstra tuz koyuyorum kar etmiyor:çok üzgünüm:

aman aslıcım ne diyorsun
bilmiyorum ki ne yapilir :1no2:
doktorun ne diyor

a.s.
Canım benimde hep 9 'a 6 hep düşük bendede oluyor öyle başdönmeleri cnm istersen bi doktora sor ihmal etme cnm kendinee dikkat ve düzenli beslen öğünleri atlama cnm geçmiş olsun​

Canlarım yarın inşallah Havuzlu hana bebiş için alışverişe gideceğiz..kafam o kadar karışık ki ne alsam ne almasam..Aranızda fikir verebilecek olan var mı..Not alacam da...

Kızlar şimdi öğrendim şeker sonucunu...141 çıkmış nolacak...

oh cok sükür gelebildim..
gecikmelide olsa hepinizemutlu huzurlu bir 2009 diliyorum kizlar..
insallah 2010a meleklerimizle birlikte gireriz..

yilbasi aksamina geleyim hemencene:
oglan kardesim, kiz kardesim ve bi kuzenim geldiler..
yedik ictik okey oynadik bir kac tur..
onlari yolladik eve.. girdik battaniyenin icine, oturduk camin önüne esimle havayi fisekleri izledik..

ama bi anda icim burkuldu.. :1no2:
dedim burda cocuklar eglence olsun diye patlatiyor bunlari.. filistinde cocuklarin üzerine yagiyor bu bombalar.. senağlama dayanamadim.. kalktim, actim kuran okudum dua ettim onlar icin..

gözümüzü nasil boyadiklarini düsündüm.
.

Son düzenleme:
Kızlar füsunla konuştuk şimdi msnden ben yanlış anlmışım şekeri içmeden önce 82 idi içtikten sonra 141..Şekeri içtikten sonraki olana tokluk deniyormuş ben karnım aç olunca onada açlık dedim..Yani benim tokluk 141....

Bende Esenlerdeyim canım avrupada..Keşke yakın olsaydık....

evet cnm keske yakın olsaydık bu bana cok ıyı gelırdı bu arada kuzenın bebgı cok tatlı ınsallh kendı bebısınlede boyle guzel fotolarını goruruz bu arada benım ablamda esenler can etin orda oturuyor :)) :CüvCüv:

slm tontisler, cogunuz kocislerden sikayetcisiniz benim gibi, hormonlarimizdan kaynaklaniyor demekki, 12 senedir benimki ayni o zamanlar ses etmezken simdi deliriyorum hareketlerine, sabah halimizi bir gorseniz gulmekten olurdunuz, once adami yatakta dovdum, horluyordu horultusuna uyandim yatagin icinde bakiniyordum, sonra gozunu acti nazan ne cok horluyorsun sen ya demezmi, tum cinlerim tepeme toplandi, bende birkac tane yapistirdim:mymeka: dovusup kalktik yataktan, kahvalti hazirliyorum yine sinirlendirdi, elimde tava vardi bu seferde tavayi kafasina bir vurdum, biraz sert vurmusum heralde bayiltcaktim adami:roflol: delirdinmi ne oluyor kalktigindan beri diyo, evet delirdimmmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…