gecmis olsun canım
alerjin varmiydi goz burun kasiniyor diyince biraz kıllandim.
sen ıhlamur limona devam et yine de. dikkatli ol.
fiyatını ve özelliklerini paylaşırmısın canım ya benmim bu işte çok kafam karıştı?benimki ikili canım.
araba ve ana kucagi.
fiyatını ve özelliklerini paylaşırmısın canım ya benmim bu işte çok kafam karıştı?
Benimde kalkarken karnımın içleri acıyo. Bebişlerimiz büyüdü artık baskı yapıyorlar sanırım canım.kızlar ben uzanınca kasıklarım ağrımıyor.ama ayağa kalkarken falan nasıl kasıklarım ağrıyor anlatamam sizdede varmı?zaten eklem ağrılarımı saymıyorum.
İyi günlerde kullan aldıklarını canım.. Eve benimde yürüyüş yaparken oluyo. Ayakta biraz fazla kalayım,bebişim çıkacak sanıyorum.tatilimi değerlendirip bebişimin bütün ihtiyaçlarını aldım.bi tek beşiği kaldı.bi ara fotoğraflarını becerebilirsem yüklerim.ama çooooooook yoruldum aklınıza gelen bütün kemiklerim ağrıyor.kapı süsü ve abartıp şekerinide aldım.bebek görmeye gelenlere vericem.kendimdem hiç beklemezdim ama görünce dayanamadım:))
çok yorulunca bebişleri daha aşağıda hissediyormusunuz?benimki sanki doğmaya niyeti var gibi aşağıya aşağıya itiyor.normal mi
Canım muhtarcım kıyamam sana ben. İnşallah geçmiştir şimdi. Banada oluyor,ağlayınca rahatlıyorum. Yoksa sanki zor nefes alıyorum,canım çıkacakmış gibi oluyorumAyyy, kızlaaarrr!!!
İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam... Saatlerdir geçsin diye bekliyorum ama yok yok yok... İçimden çığlık çığlığa ağlamak geliyor ama yok, ağlayamıyorum. Sanki çok kötü bişey olacak hissi olur yaaa, işte ondan; hem de en fenasından... Allah'ım, sen hayırlara çıkar yarabbim... Şu kalbim öyle güm güm atıyor ki, çıksa yerinden veya dursa da kurtulsam diyorum artık....
Hayır olsun canım ne güzel rüya görmüşsün.ben dün değil de önceki gün erkek bebek doğurmuşum, nasıl sarışın bi görseniz saçları kaşları kşrpikleri sap sarı ama gözler masmavi. bebek doğmuş doğum anını falan görmüyorum. annemin kucağında, aynaya bi akıyorum göbek yok anman ne şaşırıyorum aynanın karşısında göbekler atıyorum ne göbek kalmış ne kalça ohh doğum yapmak ne kolaymış diye. Annem erkek çocuk murattır dedi ya bakalım hayırlısı inşallah.
Vay bu kocaların haline....vay bizim halimize....canım benimkinin dağınıklığı falan yokta 2 haftadır seafight diye bir oyuna taktı..akşam yemeğini yiyor başına oturuyor..gece yarısına kadar..bide filoları falan var.mikrofonlu kulaklıkla konuşup duruyorlar..2-3 dizimiz var onları bile oyunu oynayarak izliyor..bide diyorki aman yaa önemli bişey değil kapatırım hemen..kapat deyince filodan birine yardım ediyoruz şimdi çıkarsam ayıp olur..yok şimdi savaş başlatcaz toplanıyoruz çıkarsam ayıp olur..bana ayıp olmuyor ama..resmen kaptırdı kendini..ben yanına ilişiyorum öpüyor sarılıyor hemen geri oyuna dönüyor..zaten evde yalnızım sabahtan akşama..kimseyi gördüğüm yok...akşamlarımız ve hafta sonlarımız onun oyunuyla geçiyor...artık bunaldım kendimi yapayalnız hissediyorum kaç gündür..bide ben yatıyorum 3 te 5 te geliyor..o saate kadar oyun oynuyor düşünün artık..uyanıyorum yanım boş uyanıyorum yanım boş.bu gece tak dedi canıma..gittim aferin sana yarın işe ben gideceğim dedim..haklısın hayatım yeni kapatmıştım dedi.boğazıma kadar gelmiş...gittim içerde sessiz seesz ağlamaya başladım..yatağa geldi noldu ağlıyormusun dedi konuşmaya çalıştı..bende bunları bir bir anlattım...tabi ağlayarak..çok üzüldü..bu kadar kendimi kaptırdığımı ve seni üzdüğümü bilmiyordum..söz veriyorum sana yok bi daha dedi..akşamları sadece bana ayıracak artık..birlikte kitap okuyacağız,film izleyeceğiz...yemin billahlar etti..çok yalnız kalmıştım ama düşünün...gündüz zaten yalnızım,akşam yemekten sonra oturuyor sabaha kadar..ben yalnız uyuyorum..sanki yalnız yaşıyorum...kulağını çektik bakalım nolcak...
2 haftadır sardı onada.en fazla bu kadar dayanabildim valla
Kızlar füsunla konuştuk şimdi msnden ben yanlış anlmışım şekeri içmeden önce 82 idi içtikten sonra 141..Şekeri içtikten sonraki olana tokluk deniyormuş ben karnım aç olunca onada açlık dedim..Yani benim tokluk 141....
Valla benim kocişde öyle... Hem kıyamıyo hemde sıkıldı artık benim nazlarımdan. Ama naapayım bende sıkıldım uzun bir maraton bizimkisi... Çok karışık duygularda geziniyoruz. Şimdi bir tekmeyle mutlu olurken,5 dakika sonra en ufak bir sancıda endişeye kapılıyoruz. Oynak bir psikolojimiz var zaten. İdare etsinleeeer delikafaduldenslm tontisler, cogunuz kocislerden sikayetcisiniz benim gibi, hormonlarimizdan kaynaklaniyor demekki, 12 senedir benimki ayni o zamanlar ses etmezken simdi deliriyorum hareketlerine, sabah halimizi bir gorseniz gulmekten olurdunuz, once adami yatakta dovdum, horluyordu horultusuna uyandim yatagin icinde bakiniyordum, sonra gozunu acti nazan ne cok horluyorsun sen ya demezmi, tum cinlerim tepeme toplandi, bende birkac tane yapistirdim:mymeka: dovusup kalktik yataktan, kahvalti hazirliyorum yine sinirlendirdi, elimde tava vardi bu seferde tavayi kafasina bir vurdum, biraz sert vurmusum heralde bayiltcaktim adami:roflol: delirdinmi ne oluyor kalktigindan beri diyo, evet delirdimmmmmdelikafadulden
sağaol canım alerjim var zaten ama bu alerjiden değil üşüttüm biraz
Kızlar bakalım kocişler bizlere neler alacak doğum hediyesi..Ay sanki doğumu yaptıkda hediyesi kaldı demiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))999
Bunu bende merak ediyorum. Pek ümidim yok ama. Alırsa gerçekten sürpriz olur. Çünkü daha çok krizi bahane eder diye tahmin ediyorum.
Benim de tansiyonum aynı Aslı'cım... Benim doktorum normal diyor... 6. aydan sonra düşük tansiyon normal kabul ediliyor...kızlar benim tansiyon problemim var böyle anlık gözüm kararıyor başım dönüyor ama saliselik bir hadise bu yemek yedikten sonra ölçüyorum özellikle tansiyonumu 8-4 veya 9-5 civarında düşük ne yapmalıyım yemeklere ekstra tuz koyuyorum kar etmiyor:çok üzgünüm:
Bence biraz dikkatli olmanı söyleyip, bir süre sonra tekrar ölçüm yapmak isteyecek...Kızlar şimdi öğrendim şeker sonucunu...141 çıkmış nolacak...
Eminönü Çakmakçılar yokuşunda var. Hemen herşey %50 indirimli, ben gittim. Ancak araba gibi şeyler yok orada sadece tekstil...kızlar chicco nun outleti nerde var biliyomusunuz? İstanbul'da?
Eminönü irembebe ye bakmanı şiddetle tavsiye derim... Ben stork aldım. İkili travel set, 190 YTL.bebek arabası için bakıcam siz naptınız arama işini?
Tavsiyesi olan war mı?
Bu arada ben de 8. aya girmişim yahu.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlar herkese merhaba!!!
B]Kızlar bu arada dün gece benim minik galiba kafayı soktu dün gece kemikler arasına... Kemiklerim ayrılır gibi ağrıdı. Böyle vajinamdan bişey çıkacak gibi oldu. Ayağa kalkınca falan elimle kapattım aşağıyı, düşecekti sanki... Bir de sanki göğüslerimin altında yer açıldı gibi geliyor. Göbeğim aşağı düştü gibi geliyor bana... Aşağı iyice yerleşiyor mu sizce?[/B]
selamlar, misafir vardı ancak okudum geçmişi. bi yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla, tek dert kocalar, eh napalım onlar da böyle işte.
deniz daha çok erken bebeğin aşağı inmesine, o son haftalarda oluyor bildiğim kadarıyla, dikkatli ol sen aman hareketlerine falan dikkat et eğilip kalkarken, dr.a bir daha ne zamn gideceksin?
Ya ben bugün 31+4 'üm ama benimki yılbaşından sonra tekledi yaaa.. Nasıl düzeltcem ben bu takvimi?
Canım, 20 Ocak'ta ilk randevum... Aslında aşağı inmesi için erken olduğunu biliyorum ama benim bebiş 2,5-3 hafta ilerde gidiyor ya, ondan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?