2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyom kızlar komşunun annesi gelmiş memlketten ona bi hoşgeldine gideyim..Görüşürüz yine öpüyorum.....

kızlar ben uzanınca kasıklarım ağrımıyor.ama ayağa kalkarken falan nasıl kasıklarım ağrıyor anlatamam sizdede varmı?zaten eklem ağrılarımı saymıyorum.
Benimde kalkarken karnımın içleri acıyo. Bebişlerimiz büyüdü artık baskı yapıyorlar sanırım canım.

İyi günlerde kullan aldıklarını canım.. Eve benimde yürüyüş yaparken oluyo. Ayakta biraz fazla kalayım,bebişim çıkacak sanıyorum.

Canım muhtarcım kıyamam sana ben. İnşallah geçmiştir şimdi. Banada oluyor,ağlayınca rahatlıyorum. Yoksa sanki zor nefes alıyorum,canım çıkacakmış gibi oluyorum

Hayır olsun canım ne güzel rüya görmüşsün.

Vay bu kocaların haline....vay bizim halimize....
Her an bizimle ilgilensinler ama yaaa. Naaapalım yükümüz ağır :CüvCüv: Şeniz

Valla benim kocişde öyle... Hem kıyamıyo hemde sıkıldı artık benim nazlarımdan. Ama naapayım bende sıkıldım uzun bir maraton bizimkisi... Çok karışık duygularda geziniyoruz. Şimdi bir tekmeyle mutlu olurken,5 dakika sonra en ufak bir sancıda endişeye kapılıyoruz. Oynak bir psikolojimiz var zaten. İdare etsinleeeer delikafadulden
Aferin nazanım öcünü iyi almışsın Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:

sağaol canım alerjim var zaten ama bu alerjiden değil üşüttüm biraz

Geçmiş olsun canım. Hemen yüklen c vitaminine.

Kızlar bakalım kocişler bizlere neler alacak doğum hediyesi..Ay sanki doğumu yaptıkda hediyesi kaldı demiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))999

Bunu bende merak ediyorum. Pek ümidim yok ama. Alırsa gerçekten sürpriz olur. Çünkü daha çok krizi bahane eder diye tahmin ediyorum.

Bunu bende merak ediyorum. Pek ümidim yok ama. Alırsa gerçekten sürpriz olur. Çünkü daha çok krizi bahane eder diye tahmin ediyorum.

aaaa olur mu canımmm
biz kriz var diye dogurmayalim diyormuyuz sırnaşık şey
alicaklar elleri mahkummm :1shok:
kızlar yaa dunya benim olsa neye yarar. evladima saglikla kavusayim. saglikli iyi huylu olsun.
en buyuk hediye.

ayy kızlar bende hediye beklemiyorum valla..zaten bebiş için bir sürü masraf yaptık...hala da olacak daha alsan bir sürü şey var..inanın almasa hiç sesimi çıkarmam..yıldönümümüzde aldığı hediye 2 yıllık bütün özel günlere bedeldi ondan hiç sık boğaz etmiyorum,ağzımı açmıyorum...ama benimkisi alır gibime geliyor..çünkü ben en küçük boy düdüklü almam lazım demiştim doğum hediyesi onu alayımmı sana diye dalga geçti benle :)))))) en büyük hediyemiz bebişlerimiz kızlarr..

Kızlar herkese merhaba!!!
Benim de tansiyonum aynı Aslı'cım... Benim doktorum normal diyor... 6. aydan sonra düşük tansiyon normal kabul ediliyor...

Kızlar şimdi öğrendim şeker sonucunu...141 çıkmış nolacak...
Bence biraz dikkatli olmanı söyleyip, bir süre sonra tekrar ölçüm yapmak isteyecek...
kızlar chicco nun outleti nerde var biliyomusunuz? İstanbul'da?
Eminönü Çakmakçılar yokuşunda var. Hemen herşey %50 indirimli, ben gittim. Ancak araba gibi şeyler yok orada sadece tekstil...
bebek arabası için bakıcam siz naptınız arama işini?
Tavsiyesi olan war mı?
Eminönü irembebe ye bakmanı şiddetle tavsiye derim... Ben stork aldım. İkili travel set, 190 YTL.

Alyasulincim teşekkür ederim canım... Valla biraz daha iyi hissediyorum. Sabaha kadar rehavetle msn den sohbet etiik. Valla çok iyi geldi. Sonra saat 5 gibi yatıp, öğlen saat 3 gibi uyandım.... Bütün düzenim tersine döndü... Hormonlardan mı neden artık bilmiyorum...

Kızlar bu arada dün gece benim minik galiba kafayı soktu dün gece kemikler arasına... Kemiklerim ayrılır gibi ağrıdı. Böyle vajinamdan bişey çıkacak gibi oldu. Ayağa kalkınca falan elimle kapattım aşağıyı, düşecekti sanki... Bir de sanki göğüslerimin altında yer açıldı gibi geliyor. Göbeğim aşağı düştü gibi geliyor bana... Aşağı iyice yerleşiyor mu sizce?

selamlar, misafir vardı ancak okudum geçmişi. bi yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla, tek dert kocalar, eh napalım onlar da böyle işte.

deniz daha çok erken bebeğin aşağı inmesine, o son haftalarda oluyor bildiğim kadarıyla, dikkatli ol sen aman hareketlerine falan dikkat et eğilip kalkarken, dr.a bir daha ne zamn gideceksin?

Son düzenleme:
tabi ki en büyük hediyemiz bebişler ama onlar eşlerimizin de bebeği olucak ve doğurunca işimiz bitmiyor tamam zevkle ve aşkla bakıyoruz bebişlerimize ama insan küçük de olsa bir şey bekliyor az değil dokuz aylık bi maraton bizimkisi her aşaması da faklı üstelik

Sanırım yerleşiyor doğum kanalınamı girdi yoksam?

Ya ben bugün 31+4 'üm ama benimki yılbaşından sonra tekledi yaaa.. Nasıl düzeltcem ben bu takvimi?

Canım, 20 Ocak'ta ilk randevum... Aslında aşağı inmesi için erken olduğunu biliyorum ama benim bebiş 2,5-3 hafta ilerde gidiyor ya, ondan olabilir mi acaba?

yaa bende hediye istiyorum ama kocişimin hediye almakta üstüne yoktur nerde abuk sabuk birşey bulur onu alıp getirir. mesela geçen doğum günümde bana masa saati almış. bende sinir oldum. kızdım bir sürü. kendisi istiyordu masa saati bahaneyle alıvermiş. neyse herhalde daha dikkatli bir seçim yapar. gerçi almasa da bişey diyemem. bakalım durum ne olacak. amaaan ne yapalım allahtan hayırlısı bebişime kavuşayımda sağ salim.

kızlar kocişlerden sıkıntılananların sayısı gün geçtikçe artıyor. benimkide karnıma dokunmuyor pek ben elini getirip karnıma koyuyorum tekmelri hissetmek fazla etkilemiyor beni ben artık görmek istiyorum falan diyor ben fazla takmıyorum. pek sevgisini belli edebilen insan değildir. o yüzden pek takmamaya çalışıyorum. yoksa kafayı yerim tezcanlıyım o ağırdır ben çatlarım o bir işi yapana kadar ben yaparım yorulurum ama kafam rahat olur. böyle işte takmayın onlar pek farklı kadınlardan.

Canım, 20 Ocak'ta ilk randevum... Aslında aşağı inmesi için erken olduğunu biliyorum ama benim bebiş 2,5-3 hafta ilerde gidiyor ya, ondan olabilir mi acaba?

bilmiyorum ki canım ya, takip et bakalım hareketlerini falan.benim normalde yukarıda değil zaten o yüzden tam bilmiyorum ama, satA göre hesaplıyor dr.lar önden gitse de. benden 1 gün önce gitceksin dr. a. endişelenme ama takip et hareketlerini, sem de yavaş hareket et, farklı bi durum hissedersen dr.unu ara bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…