teşekkür ederim canım 2 gün daha ilaç kullanıcaz inş geçer:Saruboceq: bişeydemeden geçemiyeceğim bensenin bebişiniyerim çok tatlı maşallahgünaydııın, iyi hafta sonları hepinize fıstıklar
niloş kızına geçmiş olsun canım, kulak ağrısı çok zordur, inşallah geçer çabucak.
kaydirigubbakcemile3
sibser,lavinia sabır sabır ya sabır,az kaldı sabredeceğiz tatlım. bebeği yukarıda olanlarda özellikle nefes sorunları oluyor, benim gibi aşağıda olanlarda da kemik ağrısı. ayağa kalkarken bacaklarım ayrılıvercek gibi geliyor çatı kemiklerim kırılıyor sanki. ortası yok sanırım bu işin. tuz kullanıyor musunuz ? şişliklerim var demişsiniz ya.
sibser dr.dan iyi haberlerle gel inşallah:Saruboceq:
ben de sabahtan beri 2 kez ölçtüm şekerimi açlık :91
kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk: 110
iyi gibi di mi?
teşekkür ederim canım 2 gün daha ilaç kullanıcaz inş geçer:Saruboceq: bişeydemeden geçemiyeceğim bensenin bebişiniyerim çok tatlı maşallahbüzmüş ağzını boncuk gözlerini tombiş yanaklarını ve poposunu yerim çok tatlı maşallah
eylemcim şeker oranların bence güzel atlattın sanırım iyi bir diyetle.ne dersin?
bu arada rüyamda kızımı gördüm.doğmuştu ve sezeryanla.annemler pembiş pembiş giydirmişlerdi bir sevimli bir tatlıydıki anlatılmaz.bakalım doğunca nasıl olucak?
merhaba hamile arkadaşlar,bende 32 haftalik hamileyim siteyi yeni yeni keşfettim zaten pekde sik giremiyorum ama yazişmalariniz çok hoşuma gidiyor bende faydalaniyorum teşekkürler :)ayshince arkadaşima bişi sormak istiyorum bugün bende doğum iznine ayrildim sat in kaçti benimki 31 mayis ama tam emin değilim hepimize kolay gelsin hormonlar için dediklerinizde doğru sanirim bende kocama bozuldum,ağladim sebep alişveriş tabiii.
hep aynı durumdayız aslında enelcim, bi yandan vaktinde sağlıklı doğsun istiyoruz diğer yandan bir an önce zaman gelsin. hayal etmek bile çok güzel.
memiş bakımına başladınız mı? ben geçen hafta başladım kimisi gereksiz diyor kimisi yapın diyor. ben yapayım da gereksizse yine olmasın dedim, keşke diyeceğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?