2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam nasılsınız havalar kapalı olduğu için canım sıkılıyor onun dışında iyiyim çok şükür yarın bir ayımız doluyor kontrol zamanımız geldi size bişey danışıcam ben doğumu üsküdar hastanesinde yapıcam kontrollerede erdem hastanesine gittim hep benim düşüncem doğuma yakın üsk hastanesine başlamaktı şimdiden başlasammı yoksa önümüzdeki ayın kontrol zamanımı gitsem nedersiniz

teşekkür ederim canım 2 gün daha ilaç kullanıcaz inş geçer:Saruboceq: bişeydemeden geçemiyeceğim bensenin bebişiniyerim çok tatlı maşallah büzmüş ağzını boncuk gözlerini tombiş yanaklarını ve poposunu yerim çok tatlı maşallah

41,5 kere maşallah o bebeğe, ben de bayıldım niloşş, çok tatlı bişey. bence kontrole artık doğum yapmayı düşündüğün hastaneye git. çok fazla zaman kalmadı çünkü.

selam kızlar.
herkese iyi hafta sonları diliyorum.bebişlerle bol bol dinlenin.
lavinia ve sibber geçmiş olsun kızlar.az kaldı dayanın bende öyle yapıyorum.dün gece göbeğim çok acıdı.avucum dolusu badem yağı sürdüm vıcık vıcık biraz nemlenince geçti şükür iyi uyumuşum.
niloşş cum geçmiş olsun kızıma canım.
eylemcim şeker oranların bence güzel atlattın sanırım iyi bir diyetle.ne dersin?
bu arada rüyamda kızımı gördüm.doğmuştu ve sezeryanla.annemler pembiş pembiş giydirmişlerdi bir sevimli bir tatlıydıki anlatılmaz.bakalım doğunca nasıl olucak?

hayır olsun tatlım çok güzel bir rüya, zaman yaklaştıkça özlem artıyor di mi?
şekeri atlattım gibi de bir daha dr.a gidene kadar aynen devam. ölçeceğiz haftada 2 gün. bugün 4 kez daha ölçülecek. diyet aslında hiç fena olmadı, asıl kilo almam gereken aylarda bu kadar hareketsizliğe neredeyse almıyorum ayda 1 kilo bana göre ütopik bişeydi ki önceleri daha çoktu, 4. ayda 3,5 kilo almıştım kafamçokkarıştı ama azda olsa tatlı yiyebilmek isterdim senağlama

olsun ama iyi bir başarı elde ettin.bebişin için güzel bir şey yaptın annesi.doğunca istediğin kadar yiyeceksin inşallah.
ayy şu bebiş doğsa artık diyorum bazen yaa.sabır edemiyorum herhalde zaman yaklaşyıkca canım.

merhaba hoşgeldin grubumuza....benim sat 24 mayıstı...dr.a göre 31+6 da aldım raporu....bana görede öyleydi...

hormonlar hepimizi altüst ediyor bazen...hepimiz ağlama krizlerine girebiliyoruz
...

hep aynı durumdayız aslında enelcim, bi yandan vaktinde sağlıklı doğsun istiyoruz diğer yandan bir an önce zaman gelsin. hayal etmek bile çok güzel.
memiş bakımına başladınız mı? ben geçen hafta başladım kimisi gereksiz diyor kimisi yapın diyor. ben yapayım da gereksizse yine olmasın dedim, keşke diyeceğime

ben başlamadım canım.sen ne yapıyorsun?ben lansinoh krem almayı düşünüyorum.doğuma 1 hafta kala gibi başlarım diye düşündüm.başka ne yapmak lazım?

lansinoh dan başka bişey yapmıyorum, günde 1 kez başlarına sürüyorum,yumuşatıyor, tam ucu sertti benim.bilmiyorum yarar mı?

aslıcım sana da günaydın,kaydirigubbakcemile3

benim şeker ölçüm zamanım arkasından da öğle yemeği saatim geldi, hadi görüşürüz az sonra

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Lazanya
ne kadar yalnızımmmm ((((

selam kızlar ben geldim . lazanya fıstık seni yalnız bırakır mıyım heç? geç kalktım bu sabah. yemeğimi yaptım. evi toparladım. bulaşıkları falan yıkadım. ıhlamurumu aldım oturdum. ağrılar, şişler şikayetler arttı. bunun yanında eylemcimin şekeri normale dönmüş öpüyorum ve tebrik ediyorum.

arkadaşlar ben profilimde albüme kızımın cicilerinden ekledim bakarsanız seviniriz bunlar benim aldıklarım babanesiyle anneannesi uzakta o yüzden onların yaptıklarını getirdikleri zaman eklerim bu arada dışarda kar başladı inanılmaz güzel yağıo cam kenarında hem karı izliorum hem size yazıorum keyfime diycek yok valla hepinize iyi hafta sonları dilioruma.s.

yaparsın tatlım ya. ben bugün çalışmıyorum ama yarın çalışıyorum ondan işlerimi bugün halletmeye çalışıyorum.

kızlar benim bebiş biraz aşağıda genellikle sağ tarafa yatıyorum. başka türlü rahat edemiyorum şu an çalışıyorum ama bakalım daha ne kadar daha çalışabilcem.bu arada yeni yıl gecesi radyodan bana klavye ve mause hediye çıkmıştı dün koçişle onu aldık ..ama bilet almadım.vuran var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…