2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlaaar.
Dün akşamdan bu yana aralıksız yağmur yağıyor. Tabi benimde bu kapalı havalarda moralim kapanıyo. Ruhum sıkılıyo. Zaten pencere önlerinden su gelmiş,haala da geliyor.. Sabahtan beri evdeki kuru bezleri tükettim. O yüzden yağmurdan nefret ediyorum..klava:
Canım sıkıldı,hava da bahane oluyo zaten. Bi fasıl ağlama krizi geçirdim. Kocişimde senin canın sıkılıyo anlaşıldı,gel karnıyarık yapalım dedi. Geçtik mutfağa patlıcanlarla oynadık.:dance: . Şimdi pişiyo. cokacimcoook Kocişimin nazlı ve şımarık bebeğiyim ben :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2

kızlar selam bugün iki kolumda ağrıyo benim eklem yerlerim,sizdede kol ağrısı sızısı oluyomu?

gerginlik normal bu zamanlar demek ki o kadar sıkıntılıyım ki patlayacam annemlerle kavga ettim ki benim doğamda ve tarihimde neredeyse hiç yeralmayan sözcüktür kavga offf offfff walla bunaldım

OHHH Bİ GÜZEL STRES ATMIŞIN NE GÜZEL KIZLAR HER HER HER YERDE BEBİŞİN CİCİLERİ RESİMLERİ KOPMUŞ BURDAN NE OLUYOOO YAWWW.kafamçokkarıştı KÖYLÜ KALDIM OLAYA BULDUM AMAAAAAA...:teytey:

Canım baktım cicilerinize. Hepsi çok güzeller.. Allah hepsini kullanmayı nasip etsin.

Kızlar merhabaaaa, ben geldim! Size bir laf yetiştireyim, sonra bebişimin eşyalarını makineye atıp, geri gelcem...
hepinize günaydın arkadaşlar kızlar size bi sorum olacak eminönündeki irembebe nerde
Canım ben biliyorum yerini şöyle tarif edeyim sana... Eminönü'nde tramvay durağı (Sirkeci durağı) nın orada Mc ve Burger var. Onları sağına alarak ilerle. Hemn MC i geçince dört yol ağzı ışıklar olacak, dümdüz git ışıkları geç. Ondan sonraki sağdan dön. Bu girdiğin sokak büyük ve tarihi Eminönü PTT sinin olduğu sokak. Bu sokakta ilerle. Mısır Çarşısı'na doğru giderken sokak üzerinde solda İrembebe'yi görürsün. Zaten önünde pusetler falan dizili, hemen dikkatini çeker...

tamam olabilir niye rencide ediyon beni bukadar insanin icinde hem kim koymus bu kumasin adini boyle sacma sapan, deseler ya suna agiz bezi kumasi diye:roflol::roflol:
Yavru kuşum, hiç olur mu öyle şey, yerim seni ben yerim... Şeniz

günaydııın, iyi hafta sonları hepinize fıstıklar

ben de sabahtan beri 2 kez ölçtüm şekerimi açlık :91
kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk: 110
iyi gibi di mi?
Ohh hadi gözün aydın Eylem'cim. Gayet iyi görünüyor şekerin... Aynen devam!!! a.s.

bunun yanında eylemcimin şekeri normale dönmüş öpüyorum ve tebrik ediyorum.

Ohh hadi gözün aydın Eylem'cim. Gayet iyi görünüyor şekerin... Aynen devam!!! a.s.

:lepi: 3. ölçüm 86 çıktııııııı :lepi: oh beeeeeeee delikafadulden sositososito

burser iyi günlerde kullansın Asya hanım cicilerini.
evk iyi haberlerle gel dr.dan inşallah
buket kolay gelsin, ana sıkma canını bak ne güzel nazınla oynuyo kocişin kaydirigubbakcemile5

bu arada pazartesi evime gidiyorummmmmmmmmmmmm :sm_cool: ama şimdi de annem tuturdu ne işin var evde bize gelin diyor. oda haklı kendince epeydir ısınmadı diyor, en üst kat çabuk ısınmaz diyor ama yaw ben evimi ösledim,CADIARZU

Son düzenleme:
selam kizlar hepinize güzel bir gün diliyorum.bugün tanidigimizin kinasi var oraya gidicem ins dayanabilirim degisiklik olucak banada sanirim herkes iyi aman Allah bozmasin hep böyle devam etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…