2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hayırlısıyla şu hamileliğimiz sonaerse ben çok sıkıldım rahatsızlıklardan kilo çok aldım moralim bozuk kızımın kulağında kızarıklık var dr götürdüm damla verdi damlayı kullandım 2 saat ağladı onada canım sıkıldı canı çok yandı minnoşumun ve 3 gün sabah öğle akşam kullanılcak napıcam bu akşam karamsarım anlıyacağınız

canım geçmiş olsun miinoşuna. az kaldı canım ya sabır. bir de çocuk olunca daha zordur ama netcen başka çaremiz yok hayırlısıyla kurtaralım inşallah.

ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar.
kocişim çoktan yattı hasta ya yazıksenağlama. seviyorum onu hemde çoooooooookkkkkkk:asigim: allahım bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de 3 kişilik sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir aile olalım.

iyi geceler kizlar, kayinvaldemlerden geldik yeni, yatmadan sizlere bakayim dedim gecmisi okuyayim biraz ne var ne yok

Nazancım hoşgeldin, nasılsın?

iyiyim birtanem, agri sizilarimi saymaksak tabi:) birde oglusum babannesinde kaldi simdiden ozledim oglusumu ya, asik oldugu kizin babannesinin komsusunun kizi oldugunu ogrendik, artik gelmez ordan:roflol:, sen nasilsin , altin yumurtlayacak tavuklarimizda yatmaya gitmis yinekaydirigubbakcemile3

Ben iyiyim canım... Senin ağrılar rutin ağrılar di mi, ekstra bişey yok inşallah?
Oğluşunu nasıl bıraktın ayol? Ama sanırım sen bırakmadın zaten, o kaldı... kaydirigubbakcemile3
Allaahhhh!!! Valla bana da bi daha eve dönmez gibi geliyo... :roflol:
Bizim kızlar erkenden kaçtılar yawww!!! Ama dün geceye bakarsan sabah 5 e kadarki yüksek performansımızı görebilirsin... :sm_cool::sm_cool:

gormezmiyim hayretler icersinde baktim, sana masallah diyorum baskada birsey diyemiyorum, sen bu gunleri mumla ararsin daha demedi deme:roflol:

gormezmiyim hayretler icersinde baktim, sana masallah diyorum baskada birsey diyemiyorum, sen bu gunleri mumla ararsin daha demedi deme:roflol:
Yok beaaa, sıkıntıdan işte... Yoksa ben de isterim saat 11 de yatıp mışıl mışıl uyumayı... Ancak sanırım tombiş kızımın hain planları var şu sıra... Ah diyor, "şu kafamı aşağıdaki kanalın içine bir soksam... Lakin engel olan sert bişiler var, biraz daha ittirip şunları; araya sığışıvereyim bari.... "
Bu nedenle uyku yok bana nazancım geceleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi aksamlar kizlar ?
Nasilsiniz ? Yigenlerim nasil?
Coktandir bir türlü katilamiyorum araniza cünkü agrilarim cok asiri derecede nefes alamiyorum,oturamiyorum, ayakta duramiyorum vs birde ayaklarim ellerim asiri derecede sisiyor ne yapacagimi sasirdim!

sizleri cok özledim! Gecmisi okuyamadim ama umarim/dilerim hepiniz iyisiniz bebislerinize iyi bakiyorsunuzdur!

Pazartesiye kadar nete girebilecegimi sanmiyorum ama Pazartesi hastanede kontrolümüz var kizimla bulusacagim ve durumunun nasil oldugunu ögrenecegim bir kac sorunlar vardi biliyorsunuz birde su agrilari soracagim!
doktorlara sormami istediginiz birseyler olursa bana bi e-mail yazin ben sorustururum herseyi :)

Hepinizi coooooooooooooooook öptüm KENDINIZE VE YIGENLERIME LÜTFEN CICI DAVRANIN

Gecmisi okudum bitirdim güzel olaylar olmus, kocalardan sikayet etmissiniz, yil basi geceleri fln filan derken günler gecmis gitmis ama kötü birsey olmamis kötü bir haber yok ya ona sevindim sadece sehnazdan bir haber yok daha... hecte merak etmemissiniz beni bununda farkina varmamis degilim ... sasirdiiiimmm

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM ÇÜNKÜ OTURAMIYORUM BATIYO SANKİ BİŞİLER bide bu havada gribe yakalanmak üzereyim sanırım ....çok halsizim.geceleri bende ağrıdan uyuyamıyorum ama sol tarafıma hiç yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum oturamıyorum araç kullanamıyorum vssss vssss.
sizler nasılsınız ?yiğenlerim nasıllar hepinizi çok özledim bizde şişme dışında - bi olay yok bide normal şikayetler. geçmişi okuyup geliyorummmm..

AŞK OLSUN kızlar bizi kimse merak etmedi mi? :çok üzgünüm: senağlama unutulduk mu? senağlama

biraz geçmişi okudum yılbaşını da atlattık çok şükür bi yaramazlık yok gibi aman gribe dikkat kızlar bol bol c vitamini alın..

unutmayın BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...a.s.

a.s.

Günaydın canım üzüldüm şimdi sana yaa o kadar çokmu agrın oluyor yaa :çok üzgünüm: ALLAH şifa versin canım ya inşallh tez zamanda düzelirsin çok dikkat et kendine hamileyken hastalık çekilmiyor çok iyi bak kendinee tekrar geçmiş olsunn :teselli:

Kız Allah iyiliğini versin, mermerşahi yeni bişi değil, deminden beri konuştuğumuz şey... Ağız bezi dediğimiz şey o kumaştan yapılıyor. Mermerşahi; kumaşın adı... :roflol::roflol:

tamam olabilir niye rencide ediyon beni bukadar insanin icinde hem kim koymus bu kumasin adini boyle sacma sapan, deseler ya suna agiz bezi kumasi diye:roflol::roflol:

günaydııın, iyi hafta sonları hepinize fıstıklar

niloş kızına geçmiş olsun canım, kulak ağrısı çok zordur, inşallah geçer çabucak.
kaydirigubbakcemile3

sibser,lavinia sabır sabır ya sabır,az kaldı sabredeceğiz tatlım. bebeği yukarıda olanlarda özellikle nefes sorunları oluyor, benim gibi aşağıda olanlarda da kemik ağrısı. ayağa kalkarken bacaklarım ayrılıvercek gibi geliyor çatı kemiklerim kırılıyor sanki. ortası yok sanırım bu işin. tuz kullanıyor musunuz ? şişliklerim var demişsiniz ya.
sibser dr.dan iyi haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

ben de sabahtan beri 2 kez ölçtüm şekerimi açlık :91
kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk: 110
iyi gibi di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…