kızlar hayırlısıyla şu hamileliğimiz sonaerse ben çok sıkıldım rahatsızlıklardan kilo çok aldım moralim bozuk kızımın kulağında kızarıklık var dr götürdüm damla verdi damlayı kullandım 2 saat ağladı onada canım sıkıldı canı çok yandı minnoşumun ve 3 gün sabah öğle akşam kullanılcak napıcam bu akşam karamsarım anlıyacağınız
Nazancım hoşgeldin, nasılsın?
iyiyim birtanem, agri sizilarimi saymaksak tabi:) birde oglusum babannesinde kaldi simdiden ozledim oglusumu ya, asik oldugu kizin babannesinin komsusunun kizi oldugunu ogrendik, artik gelmez ordan:roflol:, sen nasilsin , altin yumurtlayacak tavuklarimizda yatmaya gitmis yinekaydirigubbakcemile3
Yok beaaa, sıkıntıdan işte... Yoksa ben de isterim saat 11 de yatıp mışıl mışıl uyumayı... Ancak sanırım tombiş kızımın hain planları var şu sıra... Ah diyor, "şu kafamı aşağıdaki kanalın içine bir soksam... Lakin engel olan sert bişiler var, biraz daha ittirip şunları; araya sığışıvereyim bari.... "gormezmiyim hayretler icersinde baktim, sana masallah diyorum baskada birsey diyemiyorum, sen bu gunleri mumla ararsin daha demedi deme:roflol:
AŞK OLSUN kızlar bizi kimse merak etmedi mi? :çok üzgünüm: senağlama unutulduk mu? senağlama
biraz geçmişi okudum yılbaşını da atlattık çok şükür bi yaramazlık yok gibi aman gribe dikkat kızlar bol bol c vitamini alın..
unutmayın BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...a.s.
Kız Allah iyiliğini versin, mermerşahi yeni bişi değil, deminden beri konuştuğumuz şey... Ağız bezi dediğimiz şey o kumaştan yapılıyor. Mermerşahi; kumaşın adı... :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?