2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EYLEM evet hakliisn canim bebeksel bi rahatsizligim olmadigi icin kafaya takmiyorum ama burnumu temizlemekten basima agrilar girdi basinc yapiyo

ezgicim haklısın hamilelikte zor hastalık geçmiş olsun canım, benimki işin şakası, artık hayatımız onlara odaklandı ya. :1hug:

kendimi kotu hissettim ya hicbiseyden haberim yok pek bi cahilim:bbo:

Hayatım niye kötü hissediyosun? İngiltere'de kim mermerşahiden, ağız bezinden bahsedecek sana... Hem oradakiler ne bilecek değil mi kuşum... Onlar mermerşahiden bahsetmezler ama sen onlara taharet musluğunu anlat be bacım.. Valla bu Evroplalılar taharet musluğu bilmiyorlar ya, ben de ona epey bi gülüyom... Adamın kıçı kurtlanır valla... :roflol::roflol:

enel 17 cim ağız bezlerinin hepsini küçük yapma bir ikisini büyük yap .lazım oluyomuş bana öyle yaptılar.5-6 tanesi 25 cm lik 2 tanede daha büyük var.çok lazım oluyo dediler bi pakette hazır aldım.istanbul da oturanlar mermerşahiden yapılmış hazırları eminönünde satılıyo bilginize sunulur.

geçen sene doğum yapan bi arkadaşıma yapmıştım .tülbent gibi çok ince ya oya delikleri gözüm kadar olduydu.o yüzden kendime yapmadım. :))

kız deniz bu akşam yemeği yaramış sana maşallah maşallah.havandasın yine

tamam canım çok küçük yapmayacağım.zaten bir pakette hazır alıcam.yeterli olur artık.

bende ondan sordum cnım.ama çok iyi birşey yapmış.al tabii rapurunu.hepsini alıcan.yani doğumdan önce 2 aylık kısmın hepsinimi?
Evet canım 2 aylık verecek.

Allah iyiliğini versin emi. :roflol: Valla çok formda gördüm kuzum seni.:roflol: Maaşallah deyimde nazar değmesin. Seni böyle tanıdık hep böyle ol istiyoruz muhtarcım. Şeniz Şükür kavuşturana ya :Saruboceq:

Buketcim doğru diyorsun, çok teşekkür ederim... a.s.Ben de bu modumu seviyorum... Umarım bu moddan çıkmam... :Saruboceq:

kızlar rezene sütü arttırıyormuş.ben aldım doğuma kadar içicem.ama tohumunu alın poşet çayını değil.aynı zamanda sakinleştirip rahatlatıyor malum hamilelik hormonları elektrik trafosu gibiyiz iyi gelir belki:))

yurt dışında bebişlerede veriyolar sakinleşip rahat uyusun diye.

sağol buketcim.ilk iki aylık kısmı bir verilebiliyor yani.öğrenmiş oldum.
ve yatıyorum ben kızlar.göbeğim acıyor sürekli.ayağa kalkarken,sağa sola hareket ederken.
hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.

canım ben hergün bir bardak içiyorum.hemoroide iyi geliyor,gaz çıkarmak içinde iyi.tabii benim hemoroid kalın bağırsağımda.

Allah günah yazmasın ama rezeneyi hiç sevmem kokusu mahvediyor tadıda..bir dikişte içiyorum ama ölüyorum...rezene süt yapar,dereotundan nefret ederim o süt yapar..Allahım napçam ben yaaasenağlama

kanamıyor şükür benimki. bende bir de acı yeme hastalığı var bayılıyom acıya salçalıya. hayırlısıyla bakarız bacım çaresine.
canım uyku setini bebişin güle güle kullansın. mışıl mışıl uyur içinde inşallah. sende benim gibi yetenekten yoksunlar arasındasın sayende kendimi yalnız hissetmiyorum teşekkür ederim minnoş.
merhaba hamilelik hakkında ne yazıkk fala bılgiye sahip degilim bu arada galiba hamileyim
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin bu arada ada denizin dediği gigi biz fena halde hamileyiz çatlama sen yaaa:roflol:
arkadaşlar ya bende mart bebekleri kiloları topicini arıyorum bulamadım

canım topikler düzeltilmiş ama galiba daha çok karışmış heheh. bende aradığımı bulamıyorum.delikafadulden

enelcime iyi uykularrr. bende kaçcam yatarım birazdan byeeee

:roflol::roflol: simdide mermersahi cikti bunu annemde bilmiyordur ondanda alsin bari. teharet muslugumu :roflol::roflol: ilahi sensırnaşık şey

yahu kızlar umudum01 vardı o nerelerde acep ya, boddim de yok, annesinin kuzusu falan kayboldular ortalıktan yaf.

:roflol::roflol: simdide mermersahi cikti bunu annemde bilmiyordur ondanda alsin bari. teharet muslugumu :roflol::roflol: ilahi sensırnaşık şey

Kız Allah iyiliğini versin, mermerşahi yeni bişi değil, deminden beri konuştuğumuz şey... Ağız bezi dediğimiz şey o kumaştan yapılıyor. Mermerşahi; kumaşın adı... :roflol::roflol:

Allah günah yazmasın ama rezeneyi hiç sevmem kokusu mahvediyor tadıda..bir dikişte içiyorum ama ölüyorum...rezene süt yapar,dereotundan nefret ederim o süt yapar..Allahım napçam ben yaaasenağlama

hadi ay bende kokusuna bayılıyorum.sevmemen kötü .helal olsun sevmesen bile içebiliyosun

herkese iyi geceler.güzel rüyalar bebişli bebişli rüyalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…