2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün doktordaydım.şeker yüklemesi yapıldı.95 çıktı doktorum sonucun çok normal olduğunu söyledi.kızım 1250 gr olmuş.boyu 34 cm civarındaymış.mide yanmaları için ilacın dışında ıhlamur,rezene ve soda önerdi.haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş.herhangi bir sorun olmazsa mart ayının ilk haftası sezeryan ile alırız dedi.bendeki haberler bu kadar

saol canim benim cok etkisinde kaldim ama hala aklimdan cikmiyor, o arattirdigi mezar guya benim mezarimmis, aklima geldikce korkuyorum ya, tarihiyle gordum ya birde odum koptu gece:)

nazancım hamilelerde genelde doğuma yakın aylarda kabus fazla görülür.buda genelde doğumun yaklaşmasıyla duygusal endişelerin fazlalaşmasından kaynaklanırmış.sen iyi şeylere yor arkadaşım.bakarsın bebeğinin geliş tarihidir.rahat ol güzel şeyler düşün.

çok mu koydun acab asabun tozunu? normal deterjandan çok daha az konuluyor çünkü, ondan kalmış olabili. bizimkilerde olmadı çünkü. 30 da yıka zaten.

Erdem de normal 450tl,sezeryan 750 civari bebege yapilcak tetkikler dahil dedilerdi ama iyice sormak lazim genelde hastanelerdeki personeller pek bilip bilmeden cevapliyor bide Allah korusun yogun bakim ücretinide ögrenmek lazim.

Fiyatları fena değil... Medicana'dan ucuz, Afiyet Hastanesi'nden pahalı... Bu fiyatlar SSK lı hastalardan alınan farklar di mi?

Ohh hadi gözün aydın, şekerin iyi çıkmış. Kızına da maşallah. İnşallah hep iyi haberler getirirsin böyle...

cnm öncelikle maşallah diorum çk iyi kızının kilosu herşey yolundaymış ne güzel neden sezeryan oluosun onu merak ettim ayrıca bana şeker yüklemesi falan yapılmadı çok ilginç gerçi sormadımda.hç doktora geçti sanırım vakitte

kızlar ben calsiyum magnezyum ilaçlarını içemiorumm sodaya benzio tadları ben hiç soda da içememişmdir hayatım boyunca içtiğim zaman geri çıkarıorum hemen ne yapıcağımı bilemiorum....hapıda varmiı ama artık verilmiomuş sanırım pazartesi doktora arcam artık

nazancım banada oluuyo arada insan etkisinden kurtulamıo birde kabuslar karabasanların yanında eşimin beni aldatığını görüorum rüyalarımda bütün gün canını okuyorum rüyadan sonra çk gerçekçi oluyo ama zor uyanıorum...çok rahat uykuda çekemioruz artık ağrılı sancılı birde her saat başı tuvalet sizdede öylemi bilmiorum ama huzurlu uyumayıncada karmakarışık rüyalar görüoz...

çok mu koydun acab asabun tozunu? normal deterjandan çok daha az konuluyor çünkü, ondan kalmış olabili. bizimkilerde olmadı çünkü. 30 da yıka zaten.

Eylemcim az koyduğumu sanıyorum ama bir dahaki partide biraz daha az koyayım bakıyım, yine olacak mı? Yoksa normal deterjana dönerim ben daha iyi yani...

Bursercim şeker yüklemesi 24 ve 28. haftalar arası yapılıyor. Sanırım artık biraz geç kalındı. İnşallah şekerin yüksek değildir...

Magnezyum zaten eksiklik durumunda ve birkaç gün ya da hafta alınıp bırakılıyo... Calsiyum da doğuma yaklaşan haftalarda içilmesi önerilmiyor... Bu nedenle içememekle kaybettiğin bişey yok... Bende kramplar olmuştu birkaç gün içtim, geçince doktorum hemen bırakmamı istedi...

bendede ağrılar kramplar olduğu için vermişti ama daha iyiyim bu hafta kulanamıcam zaten teşekür ederim biraz rahatladım cnm şeker içn ağız kuruluğu falan varmı tarzında bi kaç soru sormuştu gerek duymadı herhalde burda yeni doğum yapan arkadaşalrım var onlarada yapılmamış şeker yüklemesi herhalde tekirdağda pek yapılmıo inşallah yüksek değildir

şeker yüklemene sevindim canım ya normal çıkmış. bebişde de kocamaan bir maşallah. tarih belirlendi demek he. heyecanlandım şimdi ayyyyyyy

canım şaşırdın galiba medicanada pahalı afiyet hastanesi ucuz ben öylebiliyorum fiyatları yazarmısın

benim göbek deliğinin alt trafındaki çizgi çok belirgin daha düzgün bir de bu ay delikten yukarı doğru çıkmaya başladı. ama o düz değil dalgalı.
biz iyiyiz melekcim, sen nasılsn? konuştun mu ablanla?

canım şaşırdın galiba medicanada pahalı afiyet hastanesi ucuz ben öylebiliyorum fiyatları yazarmısın

:roflol::roflol:Eeee ben ne yazdım kii... ???
Fiyatları fena değil... Medicana'dan ucuz, Afiyet Hastanesi'nden pahalı... kaydirigubbakcemile3
Medicana'da normal 1100, sezeryan 2000...
Afiyette normal 250, sezeryan 500 YTL.
Bu durumda Erdem'in fiyatları ikisinin arasında kalıyor...
Yanılıyor muyum? :jeyyar:

bişey duymadım sadece fiyatı bana pahalı geldiği için bende adalet hanıma gidiyorum çok iyibi bayan çok güzel ilgileniyor dr memnunum ona yaptıramıyacağımdan dolayıda üzgünüm benim sezeryan 750ye çıkıyor üsküdar hastaneside 430 civarı büyük kızımıda üsküdar hastanesinde yapmıştım oradanda memnun kalmıştım ama dr değişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…