saol canim benim cok etkisinde kaldim ama hala aklimdan cikmiyor, o arattirdigi mezar guya benim mezarimmis, aklima geldikce korkuyorum ya, tarihiyle gordum ya birde odum koptu gece:)
[
Yaa bişi sorcam, bebek için aldığım cicilerde 30 derecede yıkayın yazıyor etiketlerde... Ama 30 derecede yıkayınca bu sabun tozunun artıkları kalıyor çamaşırlar üzerinde, yapış yapış... Silkelerken bütün ec kar yapmış gibi oldu, dökülen sabun tozlarından... Napıcam ben yaaa??? Hani deterjan artığı kalıyor diye özel bebek deterjanı aldık, bu da erimiyo yaw!!! Daha yüksek ısıda yıkarsam da ciciler bozulacak diye korkuyorum. Başınıza geldi mi böyle bişey? Çözümü nedir bu olayın?
Erdem de normal 450tl,sezeryan 750 civari bebege yapilcak tetkikler dahil dedilerdi ama iyice sormak lazim genelde hastanelerdeki personeller pek bilip bilmeden cevapliyor bide Allah korusun yogun bakim ücretinide ögrenmek lazim.
bende bugün doktordaydım.şeker yüklemesi yapıldı.95 çıktı doktorum sonucun çok normal olduğunu söyledi.kızım 1250 gr olmuş.boyu 34 cm civarındaymış.mide yanmaları için ilacın dışında ıhlamur,rezene ve soda önerdi.haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş.herhangi bir sorun olmazsa mart ayının ilk haftası sezeryan ile alırız dedi.bendeki haberler bu kadar
bende bugün doktordaydım.şeker yüklemesi yapıldı.95 çıktı doktorum sonucun çok normal olduğunu söyledi.kızım 1250 gr olmuş.boyu 34 cm civarındaymış.mide yanmaları için ilacın dışında ıhlamur,rezene ve soda önerdi.haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş.herhangi bir sorun olmazsa mart ayının ilk haftası sezeryan ile alırız dedi.bendeki haberler bu kadar
çok mu koydun acab asabun tozunu? normal deterjandan çok daha az konuluyor çünkü, ondan kalmış olabili. bizimkilerde olmadı çünkü. 30 da yıka zaten.
cnm öncelikle maşallah diorum çk iyi kızının kilosu herşey yolundaymış ne güzel neden sezeryan oluosun onu merak ettim ayrıca bana şeker yüklemesi falan yapılmadı çok ilginç gerçi sormadımda.hç doktora geçti sanırım vakitte
kızlar ben calsiyum magnezyum ilaçlarını içemiorumm sodaya benzio tadları ben hiç soda da içememişmdir hayatım boyunca içtiğim zaman geri çıkarıorum hemen ne yapıcağımı bilemiorum....hapıda varmiı ama artık verilmiomuş sanırım pazartesi doktora arcam artık
Bursercim şeker yüklemesi 24 ve 28. haftalar arası yapılıyor. Sanırım artık biraz geç kalındı. İnşallah şekerin yüksek değildir...
Magnezyum zaten eksiklik durumunda ve birkaç gün ya da hafta alınıp bırakılıyo... Calsiyum da doğuma yaklaşan haftalarda içilmesi önerilmiyor... Bu nedenle içememekle kaybettiğin bişey yok... Bende kramplar olmuştu birkaç gün içtim, geçince doktorum hemen bırakmamı istedi...
cnm öncelikle maşallah diorum çk iyi kızının kilosu herşey yolundaymış ne güzel neden sezeryan oluosun onu merak ettim ayrıca bana şeker yüklemesi falan yapılmadı çok ilginç gerçi sormadımda.hç doktora geçti sanırım vakitte
canım benim ilk doğumumda sezeryan olduğu için buda sezeryanla dünyaya gelecek.şeker yüklemesini bende biraz geciktirdim.gebelik diyabeti varsa kontrol altına almak için yapılıyormuş.
şeker yüklemene sevindim canım ya normal çıkmış. bebişde de kocamaan bir maşallah.bende bugün doktordaydım.şeker yüklemesi yapıldı.95 çıktı doktorum sonucun çok normal olduğunu söyledi.kızım 1250 gr olmuş.boyu 34 cm civarındaymış.mide yanmaları için ilacın dışında ıhlamur,rezene ve soda önerdi.haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş.herhangi bir sorun olmazsa mart ayının ilk haftası sezeryan ile alırız dedi.bendeki haberler bu kadar
yahu kızlar benim gçbişimde o kahverengi çizgi oluşmadı daha sizde durum nedir? merak ettim
Fiyatları fena değil... Medicana'dan ucuz, Afiyet Hastanesi'nden pahalı... Bu fiyatlar SSK lı hastalardan alınan farklar di mi?
Ohh hadi gözün aydın, şekerin iyi çıkmış. Kızına da maşallah.İnşallah hep iyi haberler getirirsin böyle...
canım şaşırdın galiba medicanada pahalı afiyet hastanesi ucuz ben öylebiliyorum fiyatları yazarmısın
Merhaba niloşş neden erdem de doğumu düşünmedin bende erdeme gidiyorum bi ara kafam karişmişti doğumu orda yapip yapmamak hakkinda bişiy mi duydun acaba ?bende biliyim bişey varsa anlatirsan sevinirim erdemde özlem hnm a gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?