2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..

Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir

Eklentiler

• $DSC05964.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 81
saol tatlım normal karyolalar ıcın uyku setı bu da..standart boy yanı.. ben almadım arkadasım oglunda cok az kullanmıs ıstermısın dedı tabııkı dedım. 1 tanede kendım alacam ama mınıklerınden bulsam ıste bu yataga gore cok ıyı olacak. Zaten yazında alırım buyuk yatagını...

Melekcim maşallah göbüşüne... Ama ben korktum vallahi... Damarlar hakikaten çok belirgin. Bir de gerçekten büyükmüş göbüşün. Benim msn deki resme kocaman göbek diyolardı, sanki benim karnım düzmüş gibi geldi bir anda... Acaba çıplak çeksem benimki de böyle mi görünür?
Bu arada benim göbek çizgim, göbek deliğimden aşağı doru belirgin... Yukarıya doğru olan kısım yok henüz...

Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..

Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir

ohhh maşallah göbişe de içindeki paşaya da, ikinize de öpücükler kaydirigubbakcemile3
senin göbek deliği kalmamış melekcim ya, benimki hafif gerildi ama delik duruyo. çiizgim daha koyu renkte özellikle alttaki, üstteki seninkine benziyo.

sağol eylemcim.alıcam ip al dik falan çok uğraşacaktım.
melekcim maşallah ne kadar güzel göbeğin nazar deymesin.kaç kilo aldın sen şu anda kaç kilodasın canım merak ettim.

valla koysam mı koymasam mı dııye tereddutte kaldım.. ıgrenen falan olur.. cızgı cıktı damarlar cıktı falan.. bı de tuylenme falan olmadı bende o yuzden damarlar ıyıce gorunuyorr...Sorma gobıs kocaman oldu artık 8 aya gırdık ve ne kadar asagıda farkettın mı? Hem asagıdaya baskı hem yukarı kaburgalara baskı yapıyor benımkı delikafadulden

melek, büyük yatak yazın alacaksan bence hiç alma yeni bişey. bu takım çok şirin, ee kaç tane uyku seti olacak ki? yazın yatağını aldığında yatağına göre geze geze mağazaları oğluşunla alırsın takımını

Kızlar cok mu buyuk gorunuyor yaaa.. yattıgım ıcın devamlı ben farkedemıyorum cok Bı de kımse de gormuyor ya benı kımsede bı yorumda bulunmadıgı ıcın kendımı bılemıyorum. Canım ben 52 ıle hamıle kaldım sımdı 62 kıloyum.. Tam 10 kılo aldım yanı..

Yok canım sen de ne iğrenmesi... sadece kocaman, parlak, gergin şekilde karşımda görünce şaşırdım baya... Evet biraz aşağıda ama çok da aşağıda değil merak etme... Melek senin göbüş çatladı mı? Benim göbeğin alt kısmı; çatlamak ne kelime, yarıldı resmen... senağlama

Göbeğin büyük ama sen şişman görünmüyorsun... Ynlardaki etlerin falan fışkırmamış, taşmamış hiç... Ve bu kadar yatmaya 10 kilo süper Melekcim. Bravooo!!! Maşallah vallahi!

Enelcim hoşgeldin bu arada... Muhabbet biraz ateşliydi de, laf yetiştirmeye ara verip yazamadım bi türlü... kaydirigubbakcemile3

vallaha çok şahane görünüyor melekcim.inan paşanda çok iyi büyümüş içeride.hem fazlada kilo almamışsın.nazar deymesin inşallah.çok beğendim ben.doğuma hazır duruyor seninki şunun şurasında ne kaldıki zaten.benimki toparlak bir şekilde kaldı.damarlarıda var göbek deliğim bir garip oldu.hala kafası yukarıda duruyor ayaklar aşağıda bakalım artık hayırlısı.

melek kesinlikle kötü değil, hatta çok tatlı neden tüylenme yok, sivilcemsi saçma sapan şeyler yok. büyüklüğü ve tip benim göbeğime çok benziyor benim ki de hemen o kadar var, aşağıda benim küçük hanım da. 11 kilo oldu benimde yata yata karpuz büyütüyoruz

denizcim önemli değil.bende bebişin çamaşırlarını makineye atıp geleyim artık hazır olsun çantamız.

Eylem peki 1 tane uyku seti yetermi ki? Sonucta bu yatakda 3-6 ay arası yatacak.

Denizim flaş patladığı için parlaktır o kadar da büyük değil ya.. işte geçen ayna da bakiim çatlak varmı derken sağ tarafımdaki ana toplardamarların çok çıktığını gördüm. Çatlak göremedim valla. Gerçi bugün kaşındı biraz krem kullanmayı da bıraktım

Bakın bu sağ yan.. damarların olduğu taraf. Bosuna saga cok yatmayın demıyorlar..

Eklentiler

• $DSC05961.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 72
Hakikaten yandan bakınca o kadar büyük olmadığı anlaşılıyor.... Maşallah Melekcim, benimki öyle çok çatladı ki, sende hiç bişicik yok. Nazar değmesin. Benimki de hemen hemen böyle... Ama kociş şimdi göbek resmi baktığımı gördün, ekrana yandan bakarken, ben de hemen kapadım. Şimdi çekersem benimkini, yükleyecen mi diye söylenir... Yoksa ben de yarıklarımı göstermek için çekeyim diye heveslendim ama...

uyku seti yeter melek, nevresim takımı alırsın 2 tane yedek uyumlu renklerde hani karyola kenar koruyucusuyla falan. sık sık nevresim değiştirirsin ama bence 1 tane uyku seti yeterli. neveresinm değiştirdiğinde bir tek yorganı ortak olacak zaten ona da kılıf geçireceksin.

saolun kızlar ama aldım kilo bayaa.. herhalde yattıkça almaya da devam ederim. Hamile kaldığımda 15 kilo alırım herhalde demiştim öyle de tamamlayacam herhalde. Bir 5 kilo daha alırım en az. 1 ay sonra ne olacak acaba göbişlerimiz. Zaten 1 ay daha dayansam başka bişi istemiyorummm

Denizim olsun üzülme dicem ama yağlanmıyormusun, krem falan sürüyormusun,
benim eşim evde yokda çektim.. yoksa ayağa kalkmama izin vermezdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…