Eylem diyorum ki yatağın içine hiçbişi bulamazsam uyku setini böyle katlayıp koyacam.Olurmu ki böleee..
Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..
Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir
Melekcim maşallah göbüşüne... Ama ben korktum vallahi... Damarlar hakikaten çok belirgin. Bir de gerçekten büyükmüş göbüşün. Benim msn deki resme kocaman göbek diyolardı, sanki benim karnım düzmüş gibi geldi bir anda... Acaba çıplak çeksem benimki de böyle mi görünür?
Bu arada benim göbek çizgim, göbek deliğimden aşağı doru belirgin... Yukarıya doğru olan kısım yok henüz...
valla koysam mı koymasam mı dııye tereddutte kaldım.. ıgrenen falan olur.. cızgı cıktı damarlar cıktı falan.. bı de tuylenme falan olmadı bende o yuzden damarlar ıyıce gorunuyorr...Sorma gobıs kocaman oldu artık 8 aya gırdık ve ne kadar asagıda farkettın mı? Hem asagıdaya baskı hem yukarı kaburgalara baskı yapıyor benımkı delikafadulden
Kızlar cok mu buyuk gorunuyor yaaa.. yattıgım ıcın devamlı ben farkedemıyorum cokBı de kımse de gormuyor ya benı kımsede bı yorumda bulunmadıgı ıcın kendımı bılemıyorum. Canım ben 52 ıle hamıle kaldım sımdı 62 kıloyum.. Tam 10 kılo aldım yanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?