2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canm ya iyi olmaya çalışıyorum kaburga ağrım hala çok berbat...konustum bı bakacak.bulamazsa altına battanıye serıp normal uyku setını ıkıye katlayarak kullanırım dıyorum..
bu arada benım coktan olustu dogum cızgım.. bır de kızlar karnımın sag tarafındakı damarlar cok belırgın yaa.. cok korkuncc..sızınde damarlar hep gorunuyormu sagınızda
..

benim jeten şimdi düştü:roflol::roflol::roflol:

Bu Üsküdar Hastanesi dediğiniz neresi? Hospital Turk mü?
Ben ilk başta oraya gidiyordum da memnun olmadığım için bıraktım. Aynı hastane mi acaba? Üsküdar'da başka hangi hastane var ki Hospital Turk'ten başka? :sm_confused:

damar karnımda yok ama göğsümden başlayıp omuzlarıma kadar var. göbeğimin alt ve üstünde çizgi, bol kıl ve isilek gibi kırmızılıklar var.

yaa ne kadar uygun bu fıyatlar.. benım kızkardesım de dogumu medıcana bahcelıevler subesınde yaptı..normal dogum epıdurallı 1600 odedı.
Ben medıcal goztepeye gıdıyorum normal 1000 sezeryan 2250 ıdı

hem göğüslerimin hem de göbişimin üstündeki damarlar çok belirgin tatlım

ben de çok şaşırdım ama üniversite has. bile arkadaşım 1000 lira vermiş ki oda devlet memuru. nasıl iş ben de anlamadım. çok geldi bana da. o temmuzda yaptı bide ben yapana kadar daha zamlanır mı bilmiyorum.

yaa ne kadar uygun bu fıyatlar.. benım kızkardesım de dogumu medıcana bahcelıevler subesınde yaptı..normal dogum epıdurallı 1600 odedı.
Ben medıcal goztepeye gıdıyorum normal 1000 sezeryan 2250 ıdı

Benim verdiğim fiyatlar SSK lı hastadan alınan fark fiyatı... Melekcim senin verdiğin rakamlar da öyleyse eğer, o kadar lüks hastaneye ucuz bile... Acıbadem o kadar iyi değil ama 5000-6000 YTL fiyat veriyolar doğum için...

aynen orası ben doğum yaptığımda üsk hastanesi olarak geçiyordu ismide aklımda öyle kalmış neden memnun kalmadın hangi dr gittin

söylediğiniz rakamlar dudak uçuklatır cinsten buneya çocuğu yapıp sizemi satıyorlar 9 ay çektiğin sıkıntıda yanına kar

aynen orası ben doğum yaptığımda üsk hastanesi olarak geçiyordu ismide aklımda öyle kalmış neden memnun kalmadın hangi dr gittin

Neden memnun kalmadım anlatayım:
Dr.Baran Hanım'a gittim...
Bir kere, hiçbir zaman randevu aldığın saatte giremiyorsun, en az yarım saat bekliyorsun. Muayene 10 dk sürüyo (hemen herkesinki öyle) ve doğru dürüst bakmıyor. Bana hiç çocuğun başı bu, kıçı bu, bak parmağı var, eli ayağı tam falan demedi... İkili ve üçlü teste gerek duymuyor, testleri sen sorunca yazıyor... Kilon, tansiyonun ya da şekerin kötü gitmişse azarlıyor, senli benli mahalle ağzıyla konuşuyor ve bunun yanı sıra hastanenin tahlil fiyatları (SSK lıdan alınan farklardan bahsediyorum) birçok özel ve lüks laboratuvarın normal (SSK sız) fiyatlarına denk... E öyleyse neden aynı parayı bekleyip azar işitmek için ödeyeyim diyerek bıraktım orayı... Bebeğime bakarken sevgi sözcükleri söyleyen, parmaklarını sayan, annesi bak kızın esnedi diyen, soru sorduğumda dövecek gibi bakmayan bir doktor buldum... Muayenehane doktoru olmasına rağmen, anlaşmalı olduğu özel laboratuvarda Hospital Turk'ün üçte biri fiyata tahlil yaptırdım...

kızlar 750de çok değilmi yaaa vicdanım sızlıyor boşyere fazladan vermeğe başka nereye gidebilirimki offff offffffff çalışan memurdan nekadar alıyorlar acaba erdem

denizciğim evet ssk lı fiyatlar... ama Füsun medipole gidiyor cok memnun.. bende 1 kere gıttım Fusunun doktoruna ama benım durumum rısklı sımdı kendı doktoruma devam edıyorum. Medıpol daha ucuz. Mesela bızım hastanede muayne 35 nst 50 medıpolde muayne 21 nst 17.. dogumda daha ucuzdu tam hatırlamıyorum.
Cok fazla bu paralar gercekten ya ıcım acıyor..

Ayy önce ürktüm okurken ama herşeyi hayıra yormanın iyi olacağını düşünüyorum. İyi düşün-iyi şeyler olsun nazancım.
Benimde aklıma gelen 2 şubatta doğurcaksındır belki,onun habercisidir.

Belki çamaşırları fazla koymuşsundur. 30 derecede 2,5 kilo yıkıyor makineler sanırım.

yahu kızlar benim gçbişimde o kahverengi çizgi oluşmadı daha sizde durum nedir? merak ettim
Bendede oluştu o öizgi. Görünce çok sevindim nedense??? kaydirigubbakcemile3

kızlar 750de çok değilmi yaaa vicdanım sızlıyor boşyere fazladan vermeğe başka nereye gidebilirimki offff offffffff çalışan memurdan nekadar alıyorlar acaba erdem

Canım Ümraniye Afiyet Hastanesi'ni dşünmez misin?
SSk lıdan norma için 250, serzeyan için 500 lira fark alıyorlar. 50 lira daha ödersen tek kişilik özel odada kalıyorsun. benim o civarda bulabildiğim en ucuz hastane orası... Galiba el mahkum oraya gidicem...

Medipole bir kez gittim, personel o kadar kötü davranıyordu ki, sonra bir daha gitmek istememiştim... Ama eğer daha ucuzsa bir araştırayım Melekcim yaa... Dövecek değiller ya beni... :çok üzgünüm:

Eylem diyorum ki yatağın içine hiçbişi bulamazsam uyku setini böyle katlayıp koyacam.Olurmu ki böleee..

Eklentiler

• $DSC05965.webp
    41 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar.
melekcim benimde karnımın yanlarında damarlar var ayrca orta çizgiside belli.ikiside var bende yanii.
burcercim maşallah aldıkların.güle güzel uzun ömürlerde kullansın kızın.
nazancım rabbim hayırlara çıkarsın korkmuşsun ama vardır bir hayır iyi düşünmek lazım.
albanian maşallah kuzucuğuna.sağlıkla devam etsin yoluna inşallah.
eylemcim ağız bezinin hazırlarını buldum.pakette 12 tane var 8.50 ytl canım.boylarıda 20 cm var.güzel hazır aldım yani.
minocum neden doğum iznin yanıyorki memur değilmisin?kanunen doğuma 3 hafta kala en geç izne çıkmış olman gerek.ben eğer çalışabilirsem doğuma 3 hafta kala çıkıcam,kalanını doğumdan sonra kullanıcam.yani toplamda 4aylik izin var.istediğin şekilde kullanabiliyorsun.

Eylem diyorum ki yatağın içine hiçbişi bulamazsam uyku setini böyle katlayıp koyacam.Olurmu ki böleee..

valla harika olmuş melek, hiç te kötü durmuyor kaydirigubbakcemile3 sen mi aldın o takımı?

enel daha iyi olmuş, uğraşmamış oldun, iyi günlerde kullansın ayliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…