:roflol::roflol:Eeee ben ne yazdım kii... ???
Fiyatları fena değil... Medicana'dan ucuz, Afiyet Hastanesi'nden pahalı... kaydirigubbakcemile3
Medicana'da normal 1100, sezeryan 2000...
Afiyette normal 250, sezeryan 500 YTL.
Bu durumda Erdem'in fiyatları ikisinin arasında kalıyor...
Yanılıyor muyum? :jeyyar:
bişey duymadım sadece fiyatı bana pahalı geldiği için bende adalet hanıma gidiyorum çok iyibi bayan çok güzel ilgileniyor dr memnunum ona yaptıramıyacağımdan dolayıda üzgünüm benim sezeryan 750ye çıkıyor üsküdar hastaneside 430 civarı büyük kızımıda üsküdar hastanesinde yapmıştım oradanda memnun kalmıştım ama dr değişmiştir
canm ya iyi olmaya çalışıyorum kaburga ağrım hala çok berbat...konustum bı bakacak.bulamazsa altına battanıye serıp normal uyku setını ıkıye katlayarak kullanırım dıyorum..
bu arada benım coktan olustu dogum cızgım.. bır de kızlar karnımın sag tarafındakı damarlar cok belırgın yaa.. cok korkuncc..sızınde damarlar hep gorunuyormu sagınızda..
yaa ne kadar uygun bu fıyatlar.. benım kızkardesım de dogumu medıcana bahcelıevler subesınde yaptı..normal dogum epıdurallı 1600 odedı.
Ben medıcal goztepeye gıdıyorum normal 1000 sezeryan 2250 ıdı
Bu Üsküdar Hastanesi dediğiniz neresi? Hospital Turk mü?
Ben ilk başta oraya gidiyordum da memnun olmadığım için bıraktım. Aynı hastane mi acaba? Üsküdar'da başka hangi hastane var ki Hospital Turk'ten başka? :sm_confused:
aynen orası ben doğum yaptığımda üsk hastanesi olarak geçiyordu ismide aklımda öyle kalmış neden memnun kalmadın hangi dr gittin
Ayy önce ürktüm okurken ama herşeyi hayıra yormanın iyi olacağını düşünüyorum. İyi düşün-iyi şeyler olsun nazancım.slm kizlar, hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum oncelikle, gecmisi okuyamadim daha
dun gece kabuslar gordum hep , rahmetlik anneannemi gordum, bana illede 02-02-09 tarihli mezari bul diyo, niye diyorum bul sen diyo, karanlikta mezarlikta geziyorum korkuyorum kaciyorum , sonra yakaliyo beni, ustume cikip bogazimi sIkIyo, Allahim gercekten bogulucam sandim, karabasan deniliyomus buna, baba diye bagiriyorum, kimse kurtaramaz seni burda diyo, en sonunda bir uyandim ter icinde kalmisim, esimide kaldirdim, birkac saat bekledim yatakta kalktim abdest aldim yasin felan okudum kendime geldim biraz ya cok korktum kizlar
Belki çamaşırları fazla koymuşsundur. 30 derecede 2,5 kilo yıkıyor makineler sanırım.Kızlarrr ben geldim... Böreğimi koydum fırına, şimdi pişsin diye bekliyorum ama çok yoruldum. Sözde börek işi bitince kaş, bıyık operasyonu ile manikür olayına girecektim ama nerdeee... Onlar da yarın artık. Bugün 2 parti çamaşır yıkadım, hepsi kızımın cicileri... Daha yıkayacak 2 parti daha var ama asacak yer kalmadı. Bunlar kurusun, onları da artık o zamna yıkarım.
Yaa bişi sorcam, bebek için aldığım cicilerde 30 derecede yıkayın yazıyor etiketlerde... Ama 30 derecede yıkayınca bu sabun tozunun artıkları kalıyor çamaşırlar üzerinde, yapış yapış... Silkelerken bütün ec kar yapmış gibi oldu, dökülen sabun tozlarından... Napıcam ben yaaa??? Hani deterjan artığı kalıyor diye özel bebek deterjanı aldık, bu da erimiyo yaw!!! Daha yüksek ısıda yıkarsam da ciciler bozulacak diye korkuyorum. Başınıza geldi mi böyle bişey? Çözümü nedir bu olayın?
Bendede oluştu o öizgi. Görünce çok sevindim nedense??? kaydirigubbakcemile3yahu kızlar benim gçbişimde o kahverengi çizgi oluşmadı daha sizde durum nedir? merak ettim
kızlar 750de çok değilmi yaaa vicdanım sızlıyor boşyere fazladan vermeğe başka nereye gidebilirimki offff offffffff çalışan memurdan nekadar alıyorlar acaba erdem
denizciğim evet ssk lı fiyatlar... ama Füsun medipole gidiyor cok memnun.. bende 1 kere gıttım Fusunun doktoruna ama benım durumum rısklı sımdı kendı doktoruma devam edıyorum. Medıpol daha ucuz. Mesela bızım hastanede muayne 35 nst 50 medıpolde muayne 21 nst 17.. dogumda daha ucuzdu tam hatırlamıyorum.
Cok fazla bu paralar gercekten ya ıcım acıyor..
Eylem diyorum ki yatağın içine hiçbişi bulamazsam uyku setini böyle katlayıp koyacam.Olurmu ki böleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?