2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yağlanmaz mıyım Melekcim, pehlivan gibi yağlanıyom. Bebeyağı, çatlak kremi, badem yağı falan ne bulursam sürüyorum... Haa bir de kolajen ve elastinli krem var, onu da sürüyorum. Ama yok yok yok...

ADACYO, enel_17+, eysan, hayaletorka, melek81+, selence+
Kızlar gecenin körü falan demiyoruz, ne kadar kalabalığız değil mi? Maşallah!!!

BENIDE YAZMISIN ama ben nisan annesi gibiyim neden dersen mdt 7 nisan ama ben mumkun degil 38 haftayi tamamlayamam o yuzden size gecis mi yapsam diye dusunuyorum hem nisanlar pek konusmuyor aramizda 1 2 hafta var ama siz 2 kati yazmisiniz hosuma gitti ne dersiniz

saat erken denizcim pekte kalabalığız.
çokmu çatladın sen kız deniz :))

Çok çatladım evet yaaa... Daha da doğuma epey var, napıcam bilmiyom vallahi...

Eysancım hoşgeldin. valla aslında sen sorunun cevabını vermişsin, sorarken... kaydirigubbakcemile3
Biz burda gece gündüz demeden, çal çene konuşup duruyoruz... Seni de aramıza bekleriz...

çatlağı siz gelinde ben de görün, bu tamamen genetik.ablam ve annem gibi olacağım sonunda. ben daha doğru dürüst kilo almadan popiş çatladı ama bi görseniz dalga dalga her tarafı. ki o zaman bu çatlak kremlerinin en oahalılarından kullnıyordum. sonra diz kapağımın üst tarafı çatladı, ya orası kilo almadı ki, evde denemiştim, geçen seneki çizmem hiç zorlanmadan fermuarı tam kapandı. ama benim orası da çatladı. bir dokundunuz bin ah işittiniz ama belden aşağı acayip çatladım.

Bence yeni bir topic açalım: kızlar gelin çatlaklarımızı yarıştıralım diye... :roflol::roflol:

bencede genetik ama annemin çatlağı var daha benim yok herhalde son aylarda olucak.bakıcaz artık.

eeee ne yapalım çok azimliyim bu konu da birinci olmam lazım, gereğini yaparız artık şekerler:lepi:

Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..
Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir
Maaşallah ne tatlı bi göbek öyle. Benimkinin tüyleri dökülmedi dahaaaa.kafamçokkarıştı

eee o zaman popişimin resmini koymam lazım :1shok:delikafadulden

Valla bravo kızlar aştınız kendinizi yawwfff:roflol: :roflol: :roflol:

tamam vaz geçtim kızlar, ses seda kalmadı kimsede, koymayacağım foto merak etmeyindelikafadulden:roflol:

vallaha benimde popoyu koymam gerek bi o çatlamış.hemde şu anda pembiş pembiş sonradan rengini alıcak.annemde böyle birşey yok ama benim de hiç aklıma gelmeyen bir yer çatladı.sırnaşık şey

herşey sanat için tabi...
benim hiç çatlağım yok ama annemin karnı türkiye fiziki haritası gibi.bir kutu bebe yağı da bitmek üzere...

selam kızlar bugün doktora gittik doktor bebegin suyu azalacak gibi şu an az degil ama azalacak gibi geliyo bol bol su iç ve fırsat buldugun her an dinlen dedi...32 haftalıktır raporunu bugün aldım normalde 32 haftalık degilim ama 15 tatilden sonra tekrar okula başlamamak için bugün almam lazımdı ben de aldım...

cicileri yıkayan annneler ben hacışakirin sabun tozunu aldım ama o otomatik makinalara atılmıyo yazıyo siz makinaya hangi sabun tozunu koydunuz...

kullandık makinada hacı şakir'i hiç de bişey olmadı, sen de kullan. (deniz'in yazdığını şimdi okudum benim ki de matik sanırım,)doğum izninin prosedürü ne? yani dr. dan rapor alıp onu okula verince bitiyor mu iş?
suyu da çok kafana takma, benim azalmıştı şimdi daha iyiyim ama ben sürekli yatıyorum sen de dinlen mutlaka.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…