2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende allah izin verir çalışırsam 3 haftalık doğum izni alıcam 5 haftası doğumdan sonraya kalıcak.
geçmiş olsun eylemcim.uzanarak dinlen canım.

che keskin sirke küpüne zarar sinirlenmekle eline bişey geçmez, sildireceksin listeden, kocanı da karşına alıp adam gibi konuş. sinirlenince ne değişiyor? boşuna bebeğini de üzüyorsun.

ellerine sağlık enelcim, ohh ne güzeldir şimdi onlar miniş miniş. a.s.

fazilet hanıma gidiyorum ben çok ilgili hep bebişime kuzum buay nasılmış bakalım falan diyo sanki kendi bebeğiymiş gibi hitap ediyor.evet ultrason çihazları çok iyi değil ama ben görüyorum okadar kötü değil yani.bide eli çok hafif

adayadayı napim ya deli olacam bide bizimki yazmazmı hatuna ben çıkıyorum bşizizm ingilteredekiler girdi msnye fdiye ondan bile haberi var
bana boş yere sinirleniyosun diyor ozaman dediim bend ebulayım birini facebooktan bi erkek yazısayım bakalım ne olacak suan ayrı odaardayız yoksa çıldırıcam

Denizcim gerçekten zor bir durum... Aynı durumu sen ona yaşatsaydın nasıl hissederdi, onu sor... Çok sert tepki verme... Adamı kadının kucağına itme lütfen... Üzüldüğünü, kırıldığını, doğru bişey yapmadığını anlat ona... Bağırıp çağırınca aynı çocuklar gibi, yasak olanı daha cazip buluyorlar çünkü...

fazilet hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan ultrasonda bakarken bu ay kuzum nasıl bakalım falan diyo sanki kendi bebeğiymiş gibi davranıyor özen gösteriyor,evet çihazları biraz eski ama ben görüyorum bebeği çok kötü değil,buarada elide çok hafif hastaneden çok doktor öenmli benim için tabi hastanede önemli ama doktor ilk sırada çünkü onun elinde herşey.

haklısın adaşım ya hele bi gideyim oda sizi özlüyorum ama cok giremiyorum ne olur kızmayın bana seviyorum sizi hele bi gideyim yanına hadi çok öptüm hepinizi görüşmek üzere en kısa szamanda

Nitacım ben de o zaman Fazilet Hanım'ı bir deneyeyim... Fazilet Hanım kapalı mı açık mı? Önemli olduğu için değil, acaba gördüm mü diye soruyorum... Bu arada eli hafif demişsin, eliyle ne yaptı ki??? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Alttan muayene etmiyor değil mi????
Bir de şey sorucam; sence sezeryan yanlısı mı Fazilet Hanım?
Ben Bilgi Hanım'ı yoklamaya çalıştım, pozisyonu uygun, kilosu uygun normal yapabilirim değil mi dedim; bişey söylemek için erken... Bunu, o zamanki duruma göre konuşabiliriz ancak dedi... Fazilet Hanım bu tarz bişi söyled mi hiç sana? Böyle giderse normal doğrursun ya da en ufak birşeyden; galiba bu gidişle sezeryan olmak zorunda olacak, türünden şeyler...?

:roflol: Komik olmuş gerçekten canım ya :roflol:

Ne güzel herkesin evi misler gibi bebek kokmuş bugün. Allah gerçek bebek kokusuylada donatsın evimizi.

Bende yatayım arkideşler. Kocişin horlamasından konsantre olaamıyorum buraya zaten.
İyi geceler,tatlı uykular hepinize.

rebeca canım senin bebiş 32 haftadan büyükmü küçükmü anlamadım.karne verdiğimiz hafta ben 32.haftamda olucam tatil dönüşü 9 şubatta 34.haftamda izne ayrılcam diye hesaplıyorum .prosedürü pek bilmiyorum.beni bilgilendirirsen sevinirim

Son düzenleme:
bende mantar olmuştu hamile olmadan önce ozman alttan muayene etmişti ordan biliyorum.kapalı bi bayan.normal doğumdan yana çünkü benim çatım dar biraz, hep diyo inşallah açılır normal yaprız ama son ay alttan bakınca anlarız dedi.

arkadaşlar doğum için çok para istiolar yaaaa ben devlet hastanesinde yapıcam zaten tekirdağda da bi tane özel hastane var 800 normal doğum 1000 tl sezeryan istiolar ne doktorlarınas güvenirim nede hastane iyi değil bana göre kendi doktorum devlette çalışıo daha önceki 5 aylık doğumumuda devlette yapmıştım çokta iyi ilgilendiler doktorun anlaşmalı hemşireleri var sabaha kada rhep yanımdalardı özel oda da ayarlıo hastalarına ama doktorumdan çok memnunum o özelde olsaydı herhalde sınırları zorlar özelde doğurdum buranın en iyi doktorlarından 4 boyutlu ultrason kullanıo süper bişey yaaa bu sefer gittiğimizde şok olduk gözleri burnu bana çok benzio sanki ekranda kendimi gördüm doktor bile annesi senin kopyan gelio sanırım dedi ....annem doğumu antalyada yapmamı önerdi öncelikle allaha güveniorum ama doktorumada çok güvendiğim için kabul etmedim...aslında hastaneden çok doktor önemli bence bunu anlatmak istedim ama destan yazmışım

Nitacım yaaa, sağolasınnn!!! a.s.Valla tam da merak ettiğim şekilde cevapladın sorularımı. Baya hoşuma gitti. Yatmadıysan birşey daha sorayım. Ben Bilgi Hanım'a bir kere ve ilk kez geçen ay gittim. Giderken de bugüne kadarki tüm tetkik sonuçlarımı götürdüm, görsün diye. O ve yanındaki hemşire bir yere işlediler... Acaba bilgisayara sisteme mi giriyorlar bu tip şeyleri yoksa her doktor yazılı olarak kendinde mi tutuyor? Fazilet Hanım' a giderken de götürsem mi, yoksa bir kere işlendi ya, o da aynı yerden görür mü? Fikrin var mı?
Senin bir dahaki randevun ne zaman?

hangi hastanede muayene oluyorsun afiyetmi merak ettim neresiyse bende orayı düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…