kızlar bende bebişimin cicilerini yıkadım.misler gibi sabun kokmuş.tortu falanda bırakmamış.narin konumunda 30 derece yıkadım.dalanın sabun tozunu aldım.800 gr lık fiyatıda uygun 2.60 ytl.başkada birşeyle yıkamadım yumuşacık olmuş.
bende allah izin verir çalışırsam 3 haftalık doğum izni alıcam 5 haftası doğumdan sonraya kalıcak.
geçmiş olsun eylemcim.uzanarak dinlen canım.
herkese iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyorum nasılsınız ters bi durum yoktur umarım geçmişi okuyamadım dah acayip gerginim
anlatayaım
eşimi biri kaydetmiş fcebook ta kadın bizizm buralıymış eşinden ayrılmış bi çocuğu varmış
eşimle yazısıyorlar tabi bende haaliyle bu duruma sinir oldum
hatta suan çıldırmak üzereyim n eyapmalıyım sizce ya bana bi akıl verin yoks aben bu adamı boğarım şimdi
fazilet hanıma gidiyorum ben çok ilgili hep bebişime kuzum buay nasılmış bakalım falan diyo sanki kendi bebeğiymiş gibi hitap ediyor.evet ultrason çihazları çok iyi değil ama ben görüyorum okadar kötü değil yani.bide eli çok hafif
:roflol: Komik olmuş gerçekten canım ya :roflol:dayımın kızının göbeğini bana verdiler üniversiteye göm diye.fen edebiyat fakültesinden geçtim fakülteli işsiz olmasın diye gömmedim.ilahiyattan geçerken onada dayım sıcak bakmayabilir diye gömmedik.arkadaşlarla geziyorduk bu arada zirraat de artık arkadaşlar pes etti.ben inat ettim oraya da gömmedim çocuk köylüyle falan uğraşmasın dedim.gül gül ölüyoruz bu arada nihayet tıp fakültesine geldik ve oraya gizlice gömmeye çalışırken bir kaç kişiye yakalandık anarşist gibi bize baktılar gülü gül.süper bir eğlenceydi.çocuğa sıra gelince daha 2.sınıfta ve durumu belli değil...:1hug:
Ne güzel herkesin evi misler gibi bebek kokmuş bugün. Allah gerçek bebek kokusuylada donatsın evimizi.kızlar bende bebişimin cicilerini yıkadım.misler gibi sabun kokmuş.tortu falanda bırakmamış.narin konumunda 30 derece yıkadım.dalanın sabun tozunu aldım.800 gr lık fiyatıda uygun 2.60 ytl.başkada birşeyle yıkamadım yumuşacık olmuş.
bende mantar olmuştu hamile olmadan önce ozman alttan muayene etmişti ordan biliyorum.kapalı bi bayan.normal doğumdan yana çünkü benim çatım dar biraz, hep diyo inşallah açılır normal yaprız ama son ay alttan bakınca anlarız dedi.
fazilet hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan ultrasonda bakarken bu ay kuzum nasıl bakalım falan diyo sanki kendi bebeğiymiş gibi davranıyor özen gösteriyor,evet çihazları biraz eski ama ben görüyorum bebeği çok kötü değil,buarada elide çok hafif hastaneden çok doktor öenmli benim için tabi hastanede önemli ama doktor ilk sırada çünkü onun elinde herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?