selam kızlar bugün doktora gittik doktor bebegin suyu azalacak gibi şu an az degil ama azalacak gibi geliyo bol bol su iç ve fırsat buldugun her an dinlen dedi...32 haftalıktır raporunu bugün aldım normalde 32 haftalık degilim ama 15 tatilden sonra tekrar okula başlamamak için bugün almam lazımdı ben de aldım...
cicileri yıkayan annneler ben hacışakirin sabun tozunu aldım ama o otomatik makinalara atılmıyo yazıyo siz makinaya hangi sabun tozunu koydunuz...
iyi muhabetler hamişler.Adocyo bende dün bebeğimin cicilerini yıkadım ütüledim deterjan olarak dalinin sıvı bebek deterjanini kullandım mis gibi koktular tavsiye ederim.fakat ütüyü yap yap bitiremedim minik minik olunca kıyafetler.
melekçim bende 52 ile başladım tam 10 kilo almışım 62 oldum daha çatlamadım benim göbeğimde öyle senin kine benziyor.
buketçim cicileriniz güzelmiş güle güle giydir.
Kızlar bısı sorcam... Hanı bebegın gobegı dogduktan sonra dusuyor ya.. Yegenımın dun dusmus.. Ne yapsak onu. Hanı derler ya bır okul bahcesıne gomersen okur adam olur gıbı seyler var batıl mı bılmıyorum ama sız boyle seyler duydunuz mu? ne yapacaksınız?
Kızlar bısı sorcam... Hanı bebegın gobegı dogduktan sonra dusuyor ya.. Yegenımın dun dusmus.. Ne yapsak onu. Hanı derler ya bır okul bahcesıne gomersen okur adam olur gıbı seyler var batıl mı bılmıyorum ama sız boyle seyler duydunuz mu? ne yapacaksınız?
Bavsecim, dalinin detarjanını gördüm ama çok pahalıydı... Hacı şakirinki bile normallerin 2 katı nerdeyse, dalin ondan da pahalıydı, grmajı daha az olmasına rağmen... Ben o yüzden almadım canım. Ama eminimki jel olan, tozdan çok daha kullanışlıdır. Sabahtan beri yıkadığım 3 parti çamaşırı, tekrardan makineye atıp durulama yaptırmak zorunda kaldım. 3. parti hala içerde yıkanıyor... Deliricem yakında... Minik minik şeyler as as bitmiyo da... kafamçokkarıştı
bu jel olanda makınada kullanılabılıyormu,
selam kızlar bugün doktora gittik doktor bebegin suyu azalacak gibi şu an az degil ama azalacak gibi geliyo bol bol su iç ve fırsat buldugun her an dinlen dedi...32 haftalıktır raporunu bugün aldım normalde 32 haftalık degilim ama 15 tatilden sonra tekrar okula başlamamak için bugün almam lazımdı ben de aldım...
cicileri yıkayan annneler ben hacışakirin sabun tozunu aldım ama o otomatik makinalara atılmıyo yazıyo siz makinaya hangi sabun tozunu koydunuz...
bu jel olanda makınada kullanılabılıyormu,
kızlar ya benim bu göbeğimin şişliğinin bittiği yer memişlerin altına doğru acayip acıyor. bugün hiç geçmedi. etim acıyor resmen. dışarıdan ellediğimde de acıyor. sanki hava veriliyorda deri genişleyecek arası açılıyormuş gibi acıyor. geçen gün de konuştuk sanırım. var mı böyle acısı olan? ne yapmalı ki?
Yavrişkommm, bu acıyı çeken ben varım... Her seferinde de diyom. Bulabildiğim tek çare; pamuklu tülbenti, göğüslerin altından geçirip, boyuna bağlamak... Göğüslerin altına da talk pudrası dökmek... Böylelikle göğüslerin ağırlığı kalkıyo, sütyen gibi sıkmıyor, deri nefes alıyor ve pudrayla bir parça kuruyor. Gece yatarken de pudra olayını tekrar etmek iyi oluyor...
merhaba bende baran hanıma gidiyordum senin dediklerinin hepsine katılıyor aynı şeyleri bende düşünüyorum baran hanım hakkında bir şey sormaya korkuyorum azarlar gibi cevap veriyordu oyuzden bende bıraktım şimdi afiyet hast. gidiyorum doktorumdan çok ama çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?