2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi muhabetler hamişler.Adocyo bende dün bebeğimin cicilerini yıkadım ütüledim deterjan olarak dalinin sıvı bebek deterjanini kullandım mis gibi koktular tavsiye ederim.fakat ütüyü yap yap bitiremedim minik minik olunca kıyafetler.
melekçim bende 52 ile başladım tam 10 kilo almışım 62 oldum daha çatlamadım benim göbeğimde öyle senin kine benziyor.
buketçim cicileriniz güzelmiş güle güle giydir.

canım ben de aynı sabun tozunu aldımama üzerinde matik yazıyor... Makineler için yani... Elde yıkama için olanını mı aldın acaba yanlışlıkla?

Kızlar bısı sorcam... Hanı bebegın gobegı dogduktan sonra dusuyor ya.. Yegenımın dun dusmus.. Ne yapsak onu. Hanı derler ya bır okul bahcesıne gomersen okur adam olur gıbı seyler var batıl mı bılmıyorum ama sız boyle seyler duydunuz mu? ne yapacaksınız?

Bavsecim, dalinin detarjanını gördüm ama çok pahalıydı... Hacı şakirinki bile normallerin 2 katı nerdeyse, dalin ondan da pahalıydı, grmajı daha az olmasına rağmen... Ben o yüzden almadım canım. Ama eminimki jel olan, tozdan çok daha kullanışlıdır. Sabahtan beri yıkadığım 3 parti çamaşırı, tekrardan makineye atıp durulama yaptırmak zorunda kaldım. 3. parti hala içerde yıkanıyor... Deliricem yakında... Minik minik şeyler as as bitmiyo da... kafamçokkarıştı

canım ben oğlumun göbeğini atmamıştım kıyamadım hala evde bu arada oğlum 6 yaşında.etkisi varmı bilmiyorum ama oğlum oldukça evcil bir çocuk.

benim çok fazla batıl inancım yoktur ama göbek uyguladıklarımdan biri diyebiliriz, olur mu olmaz mı bilinmez ama yeğenlerimin ki hep okul bahçelerine gömdük. siz yine de okul bahçesine gömün kimbilir

32 haftalık gebedir raporunu alıp okula veriyosun böylece 37. haftaya kadar calısabiliyosun 5 haftalık izinde dogumdan sonraya kalmış oluyo arkadasım...

ben bi de matik olanı var mı ona bakim o zaman kızlar....

Melekcim ben Amerika'ya gidecek olan arkadaşımla göndericem. Harvard'ın bahçesine atacak... Türkiye'deki okullar kesmiyo bizi, harvırtttttlarda okusun kızım... :roflol::roflol:
Ben daha tutanı duymadım... ODTÜ'nün bahçesine göbeği atılan arkadaşlarım başka okullarda okumuşlar...Göbeği evde duranlar, ODTü yü kazanmışlar... Nasıl iş aklım almıyo benim de... :sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:

bu jel olanda makınada kullanılabılıyormu,

ben sana bişey sorcam rebeca ben 15tatil başladığında 30haftalık gebe olcam 8 hafta iznimi kullanacağım...ama sezeryan olacağım için 1-2 hafta önce alınır diyolar o zaman doktor 15 tatil başladığında 32haf gebe yazsa olur m?bir de doğum 2 hafta gece kalsa sorun olurmu?bu soruyu o iki haftayı haziranda kullanırım diye soruyorum.teşekkürler...a.s.

ne yapcaz bu göbek bağını yaa.. en iyisi evde kitabın içine koymak. Hem okur adam olur hem de evde olmuş olur. Bende kızkardeşimle beraber herşeye önceden karar vermiş oluyorum... :CüvCüv:

kızlar ya benim bu göbeğimin şişliğinin bittiği yer memişlerin altına doğru acayip acıyor. bugün hiç geçmedi. etim acıyor resmen. dışarıdan ellediğimde de acıyor. sanki hava veriliyorda deri genişleyecek arası açılıyormuş gibi acıyor. geçen gün de konuştuk sanırım. var mı böyle acısı olan? ne yapmalı ki?

bu jel olanda makınada kullanılabılıyormu,

dayımın kızının göbeğini bana verdiler üniversiteye göm diye.fen edebiyat fakültesinden geçtim fakülteli işsiz olmasın diye gömmedim.ilahiyattan geçerken onada dayım sıcak bakmayabilir diye gömmedik.arkadaşlarla geziyorduk bu arada zirraat de artık arkadaşlar pes etti.ben inat ettim oraya da gömmedim çocuk köylüyle falan uğraşmasın dedim.gül gül ölüyoruz bu arada nihayet tıp fakültesine geldik ve oraya gizlice gömmeye çalışırken bir kaç kişiye yakalandık anarşist gibi bize baktılar gülü gül.süper bir eğlenceydi.çocuğa sıra gelince daha 2.sınıfta ve durumu belli değil...:1hug:

Yavrişkommm, bu acıyı çeken ben varım... Her seferinde de diyom. Bulabildiğim tek çare; pamuklu tülbenti, göğüslerin altından geçirip, boyuna bağlamak... Göğüslerin altına da talk pudrası dökmek... Böylelikle göğüslerin ağırlığı kalkıyo, sütyen gibi sıkmıyor, deri nefes alıyor ve pudrayla bir parça kuruyor. Gece yatarken de pudra olayını tekrar etmek iyi oluyor...

merhaba bende baran hanıma gidiyordum senin dediklerinin hepsine katılıyor aynı şeyleri bende düşünüyorum baran hanım hakkında bir şey sormaya korkuyorum azarlar gibi cevap veriyordu oyuzden bende bıraktım şimdi afiyet hast. gidiyorum doktorumdan çok ama çok memnunum.

denizim seninkini biliyom tatlım, ama benim memişlerin zararı yok bana, memişlere varmadan daha sanki sağ memişin bittiği yer gibi nasıl anlattım ama. yani memişi indirsem de kaldırsam da değişmiyo-tatlicadiarzu-

herkese iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyorum nasılsınız ters bi durum yoktur umarım geçmişi okuyamadım dah acayip gerginim
anlatayaım
eşimi biri kaydetmiş fcebook ta kadın bizizm buralıymış eşinden ayrılmış bi çocuğu varmış
eşimle yazısıyorlar tabi bende haaliyle bu duruma sinir oldum
hatta suan çıldırmak üzereyim n eyapmalıyım sizce ya bana bi akıl verin yoks aben bu adamı boğarım şimdi

kızlar bende bebişimin cicilerini yıkadım.misler gibi sabun kokmuş.tortu falanda bırakmamış.narin konumunda 30 derece yıkadım.dalanın sabun tozunu aldım.800 gr lık fiyatıda uygun 2.60 ytl.başkada birşeyle yıkamadım yumuşacık olmuş.

Ben de olur da orada doğururum, hazırlık olsun diye bir kez Afiyet Hastanesi'ne gittim. Bilgi Hanım'a... Ama çok memnun kalmadım... O da soğuk nevale, ilgisiz... Sen hangi doktora gidiyorsun? Senin doktorun farklıysa ve memnunsan ben de senin doktorundan alsam bir sonraki randevumu...
Bir de Bilgi Hanım'ın kullandığı ultrason cihazı feci şekilde eski... Bana çocuğunuzun kafası dedi, ben ekranda bırak kafayı, canlıya benzer bişi bile görmedim... Acaba hepsinin cihazı bu kadar kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…