selam kızlar hayırlı geceler nasılsınız bakalım biz iyiyiz ama sankı hareketlerımız yavasladı acaba yerlerı daraldıgı içinmi ? birde kızlar isim konusunda hala kararsızım ben batuhan mı metehan mı sizce :):)
Enelcim sıhhatler olsun canım... Ben de kaçayım kızlar... Bu gece uykum olmasa da erken yatmayı planlıyorum... Böyle günlerim ölüyo... Şu uykumu bir düzene sokmayı deneyecem, tabii ağrılardan uyuyabilirsem. Hepinizi öptüm.
gunaydin kizlar Şeniz
ay ben dokuluyorum ya,
gecen hafta carsambadan beri evdeydim. bugun isbasi yaptim
cok zor geldi cokkk
mailler bile birikmis 280 tane mail var okunacak öff pöfff
agri cekenler kervanina bende katildim bu arada.
sol kalcamda bi agri var acayip yaa :1no2:
Günaydın Kızlar
Herkese iyi bir hafta diliyorum. Çalışan anneler biraz daha sabredin izinlere az kaldı..
Bugün yine doktora gidecem. Saat 10.30 da. 10 gün oldu gideli. Umarım biraz daha iyi şeyler söyler artık. 32.haftadayız artık. Raporumda açılacak bugün.
Öptüm hepiniizi..kaydirigubbakcemile5
pierre cardin in sistem arabasını da tavsiye ediolar ben baktım kapanınca az yer kaplıyo ve çok hafif ama trio gibi şasesini çıkarıp üzerine oto koltuğunu koyamıyosun maalesefbizim oto koltuğunu almamız lazım babadan özgür hareket edebilmemiz için, öbür türlü yalnız gezemeyiz kızımla arabayla. bende diyorum almışken travel sistemlerden alayım ikisi birden aradan çıksın. şimdi bir de hep netten bakıyorum ya ellemeden görmeden o yüzden şu sıralar takıntım o oldu, bebek şekerleri bitti şükür sırada araba var :roflol:
Aslıcım güle güle kullansın Ada, ana kucağında uyuysun yatsın tatlı tatlı
şu an 32 haftalıkherkese iyi pazarlar.
ben dün gece 4 e kadar ütü yaptım perdeleri ütüledim.evi görmeliydiniz.reklamlardaki tefal reklamı gibi oldu.odanın her yeri buhar neredeyse televizyon gözükmeyecekti.işin ilginç yanı ütümde tefal manyak buhar çıkarıyor yani reklamlara pek güven olmuyor.
pnrymsn canım 19 ocakta kaç hatalık olucaksın ki izne ayrıcaksın.şu anda 10 haftalık olsan ocak sonunda 20 hafta anca neden erken anlamadım ben canım?
evet beyni inandırmak ile alakalı güzel bir noktaya değindin Elifim dünürüm !!!biz çok kolay ve sorunsuz doğum yapacağız bebeklerimiz de stressiz ve sağlıklı doğacak ana telkin bu !!!
buarada kızlar size bir kitap önerim var Akıllı Bebekler Akademisi edinip okumanızı tavsiye ederim en azından elimizdeki hamurları yoğururuken nasıl biçim vereceğimiz konusunda bilgi veriyor şiddetle tavsiye edilir!!
ben marmaris e gidiyom demolarım var gitmişken muğla nın tek yetkili chicco bayisinie de uğrayıp %40 indirimden nasiplenebilir miyim bakalım ehueuhueuhue
öpüldünüzzz iyi haberlerinizi bekliyoruzzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?