2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyuyorum kızlar çamaşır asayım yatayım malum büyüycem daha:)))kocaman öptüm bebişlerinizi si havanzı alırsınız benim öpücükler bebişlere çalışıyorkaydirigubbakcemile3:lepi:

hoşgeldin canım.bizimkinlerinde hareketleri azaldı.bazen hiç olmuyor bile.yerleri gittikçe daralıyor artık.
bence isim konusunda batuhan canım.

Enelcim sıhhatler olsun canım... Ben de kaçayım kızlar... Bu gece uykum olmasa da erken yatmayı planlıyorum... Böyle günlerim ölüyo... Şu uykumu bir düzene sokmayı deneyecem, tabii ağrılardan uyuyabilirsem. Hepinizi öptüm.

sağol canım.
sanada iyi geceler inşallah güzel bir uyku uyursun.
bende yatıyorum kızlar.yarın akşam görüşürüz.hepinizi öptüm.güzel uykular diliyorum hepinize.

yatanlara iyi geceler, öptüm göbişten kaydirigubbakcemile3
kızıldeniz bence batuhan tercih yapmak geekirse,.

hadi bakalım kırk yılın bi başı benim uykum yok, siz de yoksunuz. yaw gece kuşları bugünü mü buldunuz hepiniz uyuyacak? klava: ]neyse inşallah hepiniz tatlı tatlı uyuyorsunuzdur, iyi geceler kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar Şeniz
ay ben dokuluyorum ya,
gecen hafta carsambadan beri evdeydim. bugun isbasi yaptim
cok zor geldi cokkk
mailler bile birikmis 280 tane mail var okunacak öff pöfff

agri cekenler kervanina bende katildim bu arada.
sol kalcamda bi agri var acayip yaa :1no2:

Günaydın Kızlar
Herkese iyi bir hafta diliyorum. Çalışan anneler biraz daha sabredin izinlere az kaldı..
Bugün yine doktora gidecem. Saat 10.30 da. 10 gün oldu gideli. Umarım biraz daha iyi şeyler söyler artık. 32.haftadayız artık. Raporumda açılacak bugün.
Öptüm hepiniizi..kaydirigubbakcemile5

a.s. Günaydın kızlar herkez iyi bir hafta diliyorumm ... KIzlar dün gece ilk defa kabus gordum hamileligimin başından beri rüyamda annem çok hastaydı ve vefat ediyordu senağlama çok ağladım bi kere daha öpseydim sarsaysım seni diyee ay ALLAH korusun ALLAH kimseyi anasız babasız bırakmasın ( amin )

Son düzenleme:

Günaydın cnm sana kolay gelsin :)) bu arada sana bişey önercem bende çok vardı bacak ağrısı kramp falan hiç hayatımda içmediğim maden suyu içmeye başladım günde 3 tane ve inanırmısın içindeki kalsiyum ve magnezyum bana çok iyi geldi ve ağrılrım geçti artık hiç olmuyor kraplarımda geçti sende dene inşallah iyi gelir geçmiş olsun cnm a.s.

günaydın canım ne güzel bebeişini görceksin bugun inşallah durumu iyidir raporunuda alçakmısın hadi gözün aydın :))

günaydın kızlarrr!!!
Melekim iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım 32 haftaya girenlere selam olsun biz de 28 olduk resmen:)))
Elifcim zordur be işbaşı yapmak kolay gelsinn!
Alyasulin rüyalar normalmiş doğum korkusunun bilinçaltı yansımasıymış!!
kaderin bize oyunu :))))

aslıcım dogum korkusu diyince aklima geldi.
dun dogum yapmis bir arkadasimla gorustum.
tamamen konsantre olma ile ilgili oldugunu dusunuyor dogum olayinin.
bir arkadasi ile aynı anda doguma girmis.
kizin dikisleri bilmemnesi kız 1 ayda kendine zor gelmis.
benim arkadasim sezeryanli oldugu halde 1 haftada toparlamisti.

hadi kızlar verelim gazi kendimize. sonucta odul buyuk sırnaşık şey

Gunaydin kizlar.Herkese iyi haftalar.a.s.
Sizinle iyi haberi paylasmak istiyorum.Cumartesi seker yuklemesi yaptirdim.Sonuclar iyi cikti.Cok korkuyordum kotu cikar diye.
aclik 77 70-105 olmasi gerekiyor.Glukoz ictiktan 1 saat sonra 94 140 az olmasi gerekiyor.kaydirigubbakcemile2 Cok sevindim valla.
Bu arada nasil dogum yapmaya dusunuyorsunuz?Allah izin verirse hepimiz saglikli bebekleri dunyaya getirecegiz.:1hug:

pierre cardin in sistem arabasını da tavsiye ediolar ben baktım kapanınca az yer kaplıyo ve çok hafif ama trio gibi şasesini çıkarıp üzerine oto koltuğunu koyamıyosun maalesef

evet beyni inandırmak ile alakalı güzel bir noktaya değindin Elifim dünürüm !!!biz çok kolay ve sorunsuz doğum yapacağız bebeklerimiz de stressiz ve sağlıklı doğacak ana telkin bu !!!
buarada kızlar size bir kitap önerim var Akıllı Bebekler Akademisi edinip okumanızı tavsiye ederim en azından elimizdeki hamurları yoğururuken nasıl biçim vereceğimiz konusunda bilgi veriyor şiddetle tavsiye edilir!!
ben marmaris e gidiyom demolarım var gitmişken muğla nın tek yetkili chicco bayisinie de uğrayıp %40 indirimden nasiplenebilir miyim bakalım ehueuhueuhue
öpüldünüzzz iyi haberlerinizi bekliyoruzzza.s.

şu an 32 haftalık
19unda 34 olcak
işyerime evime uzak olduğundan doktor ayrılmamı söyledi canım

akıllı bebekler akademisi kitabini bende almistim hamileligimin basinda aslıcım.
dogum iznine cikinca bi tekrar daha yapicam Tracynin kitabiyla birlikte.

hadi kolay gelsin bebeeem sana.
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…