2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada rüyalardaki karmaşık durum bende de var abuk subuk rüyalar görüyorum ki şunlara bağlıyorum; burun tıkanıklığı, sırt üstü yatma ve ağırlaşmanın vermiş olduğu etki ile vücut zorlanıp kendini saçma sapan rüyalara veriyo kanımca:roflol:
öykücüm yeşillik görmek güzeldir. hemde bu yeşillik sizi korumuş. ayrıca ömrün kıslamış tam tersi uzamışş bak ne güzel yorumladım hayra yoralım hayrolsun demiii amaa. a.s.

kizlar agrilar icin sicak su torbasi demissiniz, bende bel ve sirt agrilarim icin kullaniyorum cok iyi geliyor, sicak su torbasiyla yasiyorum resmen, onunla yatip onunla kalkiyorum, yoksa hayatta dayanamam:1no2:

offffff cok yorucu valla hastaneye gitmek gelmek eskisi gibi arabada oturamıyorum bile hemencik belim ağrıyor.

Kızlar muaynemiz iyi geçti fena değildi. Yine nst ye girdim. Karnımdaki sertlik devam ediyormuş çünkü. Ufak tefek sancıların dışında ciddi bişey yoktu. Yine ilaçlarını kullanmaya devam dedi. (günde 6 defa nidilat alınca bas agrısından duramıyorum) Yine iğne verdi 4 tane. 10 gün içinde bunları da vurdurmam gerekiyor. Daha geçen verdiği bu akşam bitecek. Sormayyın popomun halini...Delik deşik oldu benneyaptımki. Bu ıgne ılaclar olmasa cokdan dogurmustun dıye yıne vurguladı.

Tansiyonum normal, kilo 62.1 tam 10 kilo almışım bile yani yata yata..
Bebeğim deseniz 2005 gr olmuş.. Doktor gayet iyi ama 2500 görmeden rahatlayamayız dedi. Gelişimine göre beklenen doğum tarihi 23 Şubat.(Erken gelmezse)

Doğum şeklinde epidural normali tavsiye etti. Bebek erkenden geleyim demezse 1 ay sonra konuşmaya başlarız doğum şeklini dedi. Şu an için normal yapmak için bir engelin yok dedi.

Bu arada çok sırtüstü yatmamaya çalış hipertansiyon yapabilir dedi.

Rahımagzında henuz acılma yokmus ama bebek cok baskı yapıyormus kafasıyla o yuzden yat yat yattttt dedi.

Aklıma gelenler bunlar opuldunuz..

kizlar bugun biri sordu dogum ne zaman diye , bu ay sonu gelecek ay basi dedim , delirdimmi ne, daha doguma 2 ay var nerdeyse, ama sabahin korunde sordu afyonum patlamamisti daha:roflol: yoksa Allahmi soyletti nedelikafadulden

oooo super haberler canim, masallah tosuncuguna, az daha sabretsin annesinin karninda inslh

damlacim
arkadasim 37. haftaya kadar calismisti.
sonra 1 hafta sonra 38. haftada bebek gelmeye karar vermisti
hic dinlenemedim simdiki aklim olsa 32 de cikardim diyordu sırnaşık şey

tatlım benim zaten 32. haftam 15 tatilin başında başlıyor bende 2 haftam boşa gitsin istemiyorum. ayrıca eğer 15 tatilden sonra 2 hafta daha çalışırsam okulun kapandığı güne denk geliyor yani raporla falan uğraşmama gerek kalmaz. bir de zaten 2 hafta daha çalışırsam 36 bitmiş oluyor bari 1 hafta daha çalışayımda öğrenciler ziyan olmasın yazık be dertlendiler şimdiden siz gidince biz napcaz diye. :asigim:

günaydın annişler
işyerinde son günlerim
yüzüm acayip şişti bugün herkes benle dalga geçiyo

aaa gıtsınler aynaya baksınlar kendılerı ıle dalga gecsınler.. olsun canım sen hamıssın.. duyma mılletı :dance: ev nerde ısyerı nerde senın.. cok mu uzakkk

melekcim tosununa maşallah. az sabır etmekten başka çare yok bitanem bebişde 2500 ü görsünde rahatlayalım hepimiz. umarım herşey istediğin gibi gider tatlım.

benimde kalcamda acayip agri var dun geceden bari yaa
sicak suyu deniyim bende.

aaa benımde var..doktora dedım magnezyum yada calsıyum kullanayım ne olur agrılarım oluyorr.. dedı olmazzzzz sen yeterınce agır ılac kullanıyorsun.. senağlama

en ıyısı sıcak suyu bı denemekk
.

iyi oldu nazan bende koyayım cünkü belim ve sırtım beni mahvediyo zaten bi de grip olmuşum cok fena geçen hafta ishaldim sonra kolum incindi şimdi degrip oldum yaaa.bide bebişin hareketleri hergün aynı olmuyo bazı günler cok az hareket ediyo sizinde öylemi

aaa benımde var..doktora dedım magnezyum yada calsıyum kullanayım ne olur agrılarım oluyorr.. dedı olmazzzzz sen yeterınce agır ılac kullanıyorsun.. senağlama

en ıyısı sıcak suyu bı denemekk
.

kizlar sicak su torbasinin ustune felan oturmayin ama on ve alt tarafinizdan tamamen uzakta dursun

elifcim dikkat et ama rahme yada karnına gelmemesi gerekiyormuş sadece kalçadaki kemiğin üzerine koy dedi doktor

evet cunku cok sıcak kasılmaları kasılmalar ıse erken dogumu tetıkler ben o yuzden bu soukta sıcak su ıle dus alamıyorum..soguga yakın ılıkla alıyorum senağlama

Kizlar size bir sey soracagim.Haftaya isten ayrilmayi dusunuyorum.O zaman 30 haftam bitmis olacak.Sizce daha erken degil mi?Gerci kendim artik git gel zor oluyor.Ama evde sikilmaktan korkuyorum.Fikirlerinizi duymak isterim:uhm:

tatlım ev nerde ıs nerde..eger uzak degılse ve eger saglık acısından bır problemın yok ıse bıraz daha calıs kı bebekle sonra daha cok zaman gecıresın.. Ama son ana kadar da calısmamak lazım dogumve sonrasına enerjı toplamak ıcın..

mrb güzel annişler....haftaya gene başladık....bende bugün dr.gidecem..dr.um raporumu verecek.

hadı tatlım guzel haberlerle don.. Bende 32 hafta raporumu aldım bugun..

alyasulin bu arada seminerde beslenme uzmanı hamilelikte aşırı soda tüketimi iyi değil demişti. Bence bir araştırmak lazım bu konuyu. Senin doktorunmu tavsiye ettiki?

hayırdır ınsallah dıyelım hayırlı olsun. Bu aralar artık sık rüya görülürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…