offffff cok yorucu valla hastaneye gitmek gelmek eskisi gibi arabada oturamıyorum bile hemencik belim ağrıyor.
Kızlar muaynemiz iyi geçti fena değildi. Yine nst ye girdim. Karnımdaki sertlik devam ediyormuş çünkü. Ufak tefek sancıların dışında ciddi bişey yoktu. Yine ilaçlarını kullanmaya devam dedi. (günde 6 defa nidilat alınca bas agrısından duramıyorum) Yine iğne verdi 4 tane. 10 gün içinde bunları da vurdurmam gerekiyor. Daha geçen verdiği bu akşam bitecek. Sormayyın popomun halini...Delik deşik oldu benneyaptımki. Bu ıgne ılaclar olmasa cokdan dogurmustun dıye yıne vurguladı.
Tansiyonum normal, kilo 62.1 tam 10 kilo almışım bile yani yata yata..
Bebeğim deseniz 2005 gr olmuş.. Doktor gayet iyi ama 2500 görmeden rahatlayamayız dedi. Gelişimine göre beklenen doğum tarihi 23 Şubat.(Erken gelmezse)
Doğum şeklinde epidural normali tavsiye etti. Bebek erkenden geleyim demezse 1 ay sonra konuşmaya başlarız doğum şeklini dedi. Şu an için normal yapmak için bir engelin yok dedi.
Bu arada çok sırtüstü yatmamaya çalış hipertansiyon yapabilir dedi.
Rahımagzında henuz acılma yokmus ama bebek cok baskı yapıyormus kafasıyla o yuzden yat yat yattttt dedi.
Aklıma gelenler bunlar opuldunuz..
damlacim
arkadasim 37. haftaya kadar calismisti.
sonra 1 hafta sonra 38. haftada bebek gelmeye karar vermisti
hic dinlenemedim simdiki aklim olsa 32 de cikardim diyordu sırnaşık şey
günaydın annişler
işyerinde son günlerim
yüzüm acayip şişti bugün herkes benle dalga geçiyo
sıcak su bele konulabiliyomu da bilmiyodum
benimde kalcamda acayip agri var dun geceden bari yaa
sicak suyu deniyim bende.
aaa benımde var..doktora dedım magnezyum yada calsıyum kullanayım ne olur agrılarım oluyorr.. dedı olmazzzzz sen yeterınce agır ılac kullanıyorsun.. senağlama
en ıyısı sıcak suyu bı denemekk.
elifcim dikkat et ama rahme yada karnına gelmemesi gerekiyormuş sadece kalçadaki kemiğin üzerine koy dedi doktor
Kizlar size bir sey soracagim.Haftaya isten ayrilmayi dusunuyorum.O zaman 30 haftam bitmis olacak.Sizce daha erken degil mi?Gerci kendim artik git gel zor oluyor.Ama evde sikilmaktan korkuyorum.Fikirlerinizi duymak isterim:uhm:
mrb güzel annişler....haftaya gene başladık....bende bugün dr.gidecem..dr.um raporumu verecek.
ya arkadaşlar dün rüyamda çok tuhaf şeyler gördüm sözde Allah korusun ölümcül bi hastalığa yakalanmışım bunu duyunca 1 senedir görmedğim en yakın arkadaşıma gidiyorum ama onun olduğu yer yemyeşil denizmiş sonra birden dev dalgalar falan oluyor yemyeşil arkadaşımla bir kuytu buluyoruz ve dalgalar önümüzde yükseliyor bize birşey yapmıyor
benim oglumun ismi mete , oglumda cok seviyo ismini, bana sorarsan dunyanin en guzel ismi derim:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?