2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim bebişine maşallah, senin durumunda sanırım önemli bir değişiklik yok ama en azından kötü bir haber de yok... Artık popondan yediğin iğneler için bebişinin poposunu ısırırsın doğunca... :)))
Diğer herkese de selamlar...
Bu arada Gülşahcım buralarda yok ama ben yazayım, benim için irtibat kurduğu bezleri bugün aldım. Sana da çok teşekkür ederim canım, sağolasın.

selamunaleyküm hamisler.. bende mart anne adayiyim. hamile kaldigimdan beri misafir olarak bu sitede gezinip duruyorum :)
kismet bugüneymis, umarim benide araniza kabul edersiniz..
neyse simdilik böyle yolliim bakalim.

selamunaleyküm hamisler.. bende mart anne adayiyim. hamile kaldigimdan beri misafir olarak bu sitede gezinip duruyorum :)

aleykümselam hicran..
hosgeldin aramiza.. basimizin üstünde yerin var gel gel..:dance:
saglikla kucaginda görmekde nasip olsun insallah.. az kaldi zati
:ecrin_bebek:

Hicrancım hoşgeldin bacım!!! a.s.
Eh sen, misafir olarak giriyorsan, az çok hepimizi tanıyorsundur... Biz de seni tanıcaz artık yavaş yavaş... Sağlıkla bitirirsin bu süreci inşallah.
Bu arada misafirlere ara sıra atıfta bulunmak faydalı oluyor galiba kızlar!!! Aşağıdaki tüm misafirleri üye yapıp aramıza alana kadar devam!!! :roflol:

kuzum sende bu azim oldukdan sonra mart annesi olcakda üye olur, olmicakda..
sohbetin pek bi tatli be
:1hug:

Son düzenleme:

hosbuldum sagolasin canim. dedigin gibi hepinizi az cok taniyorum artik.
evet misafirlere laf attiniz bende dayanamadim geldim :lepi:

evet doguma kadar anlasilmama ihtimali varmis ama su ana kadar bende hic cikmadi kizariklik yada damarlanma yok ama gobek deligim yok oldu :roflol: nereye gitti bilmiyom sırnaşık şeyhep kontrol ediyorum :Saruboceq: bakalim umarim bundan sonrada catlamaz kullandigim yagi tavsiyeyle almistim catlamazsam kadina cicek yolliyim baria.s.

kuzum sende bu azim oldukdan sonra mart annesi olcakda üye olur, olmicakda..
sohbet pek bi tatli be :1hug:

Sağolasın Hacerimmm.. kaydirigubbakcemile3
Hepimiz için geçerli söylediklerin...

Bu arada sahiden Gülşah nerde? ben bu haftadan itibaren nete girebilecekti diye hatırlıyorum ama... Gerçi dün bir ara msn de gördüm ancak konuşmadık. Şehnaz'dan da hala bir haber alamadım, çatlıcam. Allahtan Ezgi akıllandı da düzenli yoklama veriyo... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…