selamunaleyküm hamisler.. bende mart anne adayiyim. hamile kaldigimdan beri misafir olarak bu sitede gezinip duruyorum :)
kismet bugüneymis, umarim benide araniza kabul edersiniz..
neyse simdilik böyle yolliim bakalim.
hicrancım hoşgeldin aramıza
inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına
selamunaleyküm hamisler.. bende mart anne adayiyim. hamile kaldigimdan beri misafir olarak bu sitede gezinip duruyorum :)
kismet bugüneymis, umarim benide araniza kabul edersiniz..
neyse simdilik böyle yolliim bakalim.
Hicrancım hoşgeldin bacım!!! a.s.
Eh sen, misafir olarak giriyorsan, az çok hepimizi tanıyorsundur... Biz de seni tanıcaz artık yavaş yavaş... Sağlıkla bitirirsin bu süreci inşallah.
Bu arada misafirlere ara sıra atıfta bulunmak faydalı oluyor galiba kızlar!!! Aşağıdaki tüm misafirleri üye yapıp aramıza alana kadar devam!!! :roflol:
kacinci haftadasin? cinsiyeti bellimi? ilk bebeginmi..
aa sende almanyadaymissin
ben 30. haftamdayim, cinsiyeti kiz ve ilk bebegim.
evet almanyadan katiliyorum hamm tarafindan, sen nereden katiliyorsun
Hicrancım hoşgeldin bacım!!! a.s.
Eh sen, misafir olarak giriyorsan, az çok hepimizi tanıyorsundur... Biz de seni tanıcaz artık yavaş yavaş... Sağlıkla bitirirsin bu süreci inşallah.
Bu arada misafirlere ara sıra atıfta bulunmak faydalı oluyor galiba kızlar!!! Aşağıdaki tüm misafirleri üye yapıp aramıza alana kadar devam!!! :roflol:
çatların büyük bir kısmını doğuma kadar fark edemezsin canım ancak doğumdan sonra belli oluyor şimdi karnın gergin olduğu için farkedemiyorsun
ama bir ayna yardımıyla karnının alt kısmına bakabilirsin yukarı doğru çizgiler halinde kızarıklıklar varsa müjde onlar çatlak işte
genelde 30. haftadsan sonra göbek daha hızlı büyüdüğü için o dönemde çatlaklar oluşmaya başlıyor
nasil sormsum ya.. sanki ise alcam :roflol:
:1rolleyes:
cadısıniste :dilcikar:
Hicran hosgeldin canım
cadısıniste :dilcikar:
Hicrancim Hos geldin cnma.s.
kuzum sende bu azim oldukdan sonra mart annesi olcakda üye olur, olmicakda..
sohbet pek bi tatli be :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?